Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Σκηνές μάχης για ένα... νυφικό στο Σικάγο!




Κάθε χρόνο, στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών επαναλαμβάνεται μια σκηνή: εκατοντάδες υποψήφιες νύφες σχηματίζουν ουρά έξω από γνωστό οίκο νυφικών, ο οποίος έχει εκπτώσεις.

Οι γυναίκες τρέχουν, στριμώχνονται, δοκιμάζουν νυφικά, αγοράζουν νυφικά, έστω κι αν κάποιες δεν έχουν βρει ακόμα το γαμπρό.

Όταν οι πόρτες του οίκου ανοίξουν, ο αγώνας που αρχίζει είναι μέχρι τελικής πτώσης. Εκατοντάδες υποψήφιες νύφες ψάχνουν το φόρεμα που θα ντύσει τα γαμήλια όνειρα τους και τις ίδιες φυσικά.

Ο οίκος αυτός ξεπουλάει το εμπόρευμα του στην περίοδο των εκπτώσεων, και τα νυφικά πωλούνται με έκπτωση τουλάχιστον 50%. Οι υποψήφιες νύφες αρπάζουν περισσότερα από ένα νυφικά και τρέχουν στα ταμεία.

Το σχέδιο τους απλό:

Οργανώνουν μία ομάδα… «κρούσης», αρπάζουν όσα περισσότερα νυφικά μπορούν και τα στοιβάζουν για να μην πλησιάσει κανείς. Το κατάστημα γεμίζει χαρακώματα με τις κοπέλες να υπερασπίζονται τα νυφικά τους με αυταπάρνηση. Κανείς δεν μπορεί να παίξει με τον γάμο τους.
Το ιδανικό νυφικό θα βρεθεί μετά από τις δοκιμές, γιατί πρέπει να είναι και το σωστό μέγεθος. Διαφορετικά, υπάρχει και η λύση της ανταλλαγής.
Οι περισσότερες κοπέλες μάλιστα δεν έχουν βρει καν τον γαμπρό, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Γιατί, όπως λένε και οι ίδιες, γαμπρό βρίσκεις, νυφικό και μάλιστα μισοτιμής είναι δύσκολο να βρεις.




Πηγή:ANT1