Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το συμβούλιο του Συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» αποφάσισε με εισήγηση του προέδρου κ. Αναστασίου Καλαμπόκη την αναβολή κατασκευής του Mουσείου (200 τ.μ.) στο Ραμοβούνι Μεσσηνίας (τόπο γέννησης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη) και του Eντευκτηρίου (100 τ.μ.)
Eχει δοθεί ήδη εντολή στον μηχανικό και τους αρχιτέκτονες που είχαν αναλάβει την προμελέτη για το Μουσείο και το Εντευκτήριο να σταματήσουν τις εργασίες τους.
Ακόμα περιμένουμε από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας να μας απαντήσει πότε θα κατασκευάσει τις τουαλέτες που έχει υποσχεθεί εδώ και δύο χρόνια επί της πλατείας όπου
έχει στηθεί ο έφιππος ανδριάντας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και να μας γνωρίσει τον λόγο ακύρωσης του διαγωνισμού που είχε προκηρύξει για το ποσό των 88.000 ευρώ περίπου.
Επίσης αναμένουμε να τελειώσει η διένεξη μεταξύ των κ.κ. δημάρχων Δωρίου και Μελιγαλά για την διεκδίκηση σε ποιον από τους δύο δήμους ανήκει η πλατεία στο Ραμοβούνι γύρω από τον έφιππο ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, έργο που έγινε από το Σύλλογο Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», αξίας 190.000 ευρώ, τα δε αποκαλυπτήρια έγιναν από την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολο Παπούλια στις 20 Νοεμβρίου 2007.


Θεσσαλονίκη 28-8-2008

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ
Εκ Μάλθης Τριφυλίας



***Εννοείται ότι σε επόμενη ανάρτησή μας θα σχολιάσουμε την ως άνω ανακοίνωση του Συλλόγου!...