Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΔΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ...





Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με την μετεγχειρητική του πορεία να κρίνεται σταθερή ο συμπατριώτης μας Αστυνομικός Διαμαντής Μαντζούνης .


Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται από τους γιατρούς ως κρίσιμα και εκτιμάται ότι από τη Δευτέρα θα μπορούν να πουν οι γιατροί εάν είναι αισιόδοξοι ή όχι.



«Η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, στον οποίο ευχόμαστε σύντομα, να είναι και πάλι στην υπηρεσία του και στην οικογένειά του είναι, όπως είπα και χθες, κρίσιμη αλλά σταθερή. Από ό,τι μας λένε οι γιατροί, τα πρώτα τρία εικοσιτετράωρα είναι καθοριστικά για την πορεία της υγείας του. Να του ευχηθούμε κάθε καλό και είμαστε όλοι κοντά του» είπε ο υπουργός Υγείας Δημ. Αβραμόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε και σήμερα τον Ερυθρό Σταυρό όπου νοσηλεύεται ο Διαμαντής και ενημερώθηκε από τους γιατρούς.

Το νοσοκομείο επισκέφθηκε και ενημερώθηκε και ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος όπως και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Πριν λίγο εκεί βρέθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος ο οποίος όπως είπε προσεύχεται για την υγεία του Διαμαντή και έδωσε κουράγιο και ευχές στους δικούς του ανθρώπους.


Συνεχίζονται οι έρευνες...

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 72 προσαγωγές και πέντε άτομα συνελήφθησαν για κατοχή αντικειμένων, άσχετων όμως με την επίθεση. Πρόκειται για αντικείμενα όπως μπιτόνια βενζίνης, αεροβόλα, πτυσσόμενα κλομπ και γκαζάκια.
Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος των συλληφθέντων ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη οπλοφορία και παραπέμφθηκαν να δικαστούν την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ως τότε, κρατούνται με εισαγγελική εντολή.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι οι μαρτυρίες 3 πολιτών, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα που είπε στην Αστυνομία ότι είδε τους δράστες μετά την επίθεση να φορούν κουκούλες και να κατευθύνονται προς την πλατεία Εξαρχείων.
Από τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα όπλο που βρέθηκε και κατασχέθηκε σε πατάρι καφενείου της περιοχής. Το όπλο εξετάζεται στα εργαστήρια της αστυνομίας.
Σήμερα παραδόθηκαν επίσης στην ΕΛ.ΑΣ. τα βίντεο από διάφορες κάμερες κοντά στο σημείο της επίθεσης, το υλικό των οποίων πρόκειται να μελετηθεί και να αξιολογηθεί.
Έρευνες εξάλλου γίνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων γύρω από το σημείο της επίθεσης, καθώς ακόμη δεν έχει εντοπιστεί το μέσο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.
Εξάλλου, αναμένονται τα αποτελέσματα από τον έλεγχο για αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το σημείο της επίθεσης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει σταλεί προκήρυξη για ανάληψη ευθύνης. Όλα δείχνουν όμως τον «Επαναστατικό Αγώνα», καθώς το υποπολυβόλο ΜΡ5 με το οποίο πυροβολήθηκαν οι τρεις αστυνομικοί είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Ιωνίας, τον Απρίλιο του 2007.
Σημειώνεται ότι, την ευθύνη, τότε, είχε αναλάβει με προκήρυξη ο «Επαναστατικός Αγώνας».






Διαβάστε Περισσότερα...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ: ΣΤΙΣ 2 ΓΕΝΑΡΗ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ, ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΓΕΝΑΡΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ...



Τί παιχνίδια παίζει η ζωή και η μοίρα στον καθέναν μας....


Ο Διαμαντής Μαντζούνης την Παρασκευή 2 Γενάρη είχε γενέθλια!!!

Έκλεισε τα 22 χρόνια, γεννηθείς στις 02-01-1987.


Το βράδυ της Κυριακής είχε υπηρεσία και λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας δέχθηκε την άνανδρη δολοφονική επίθεση με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.


Και σήμερα δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού.






Διαβάστε Περισσότερα...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ "ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ", "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ", "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ";;;;....


Έχουμε θυμώσει και πολύ μάλιστα!
Περιμέναμε πως, παρά την εποχή που ζούμε και τα όσα τραγικά βιώνουμε ή βλέπουμε να συμβαίνουν δίπλα μας και στον κόσμο, θα υπήρχε, έστω και λίγο, φιλότιμο!

Θα υπήρχε, έστω και λίγη τσίπα!
Θα υπήρχε αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο!
Το παιδί μας, τον αδελφό μας, το συγγενή μας, το φίλο, τον γνωστό μας, μα πάνω απ’ όλα, στον ΑΝΘΡΩΠΟ!
Δυστυχώς όμως, μόνο ψευτιά και υποκρισία υπάρχει…
Από πολιτικούς, δημοσιογράφους, Ταγούς…
Και, όπως τους συμφέρει.

Για να εκμεταλλευτούν κατά το δοκούν γεγονότα και καταστάσεις!

Με το παραμικρό, όλοι τους, έβγαιναν στα κανάλια, τα ραδιόφωνα, τις τηλεοράσεις και έκαναν "πύρινες" δηλώσεις και "βαθυστόχαστες" αναλύσεις, όπως νόμιζαν...
(Μπαρούφες, λέμε εμείς).


Τώρα, που ένα 21χρονο παιδί, που για να ζήσει και να κάνει οικογένεια, επέλεξε να δουλέψει και να υπηρετήσει στην Αστυνομία, δέχθηκε άνανδρη δολοφονική επίθεση και δίνει μάχη για τη ζωή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας,
γιατί δεν βγαίνει κανένας από όλον αυτό τον "συμφερτό" να καταδικάσει την άνανδρη δολοφονική επίθεση και να εκφράσει τον αποτροπιασμό του;;;
Γιατί δεν βγαίνει κανείς να μιλήσει εκφράζοντας τις ευχές του για να πάνε όλα καλά με την υγεία του Διαμαντή (δε λέμε να προσευχηθούν γιατι μπορεί να είναι άθεοι);;;
Γιατί δεν βγαίνει κανείς να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ «ΛΑΛΗΜΕΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ», ΟΙ «ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ» ΚΑΙ «ΜΟΥΦΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ»;;;....

Χάθηκαν, εξαφανίστηκαν......

Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;;;;

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του....




Διαβάστε Περισσότερα...

ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!


Διαμαντή, είμαστε στο πλευρό σου. Προσευχόμαστε για σένα.

Και δεν είμαστε μόνο εμείς στο TRIFYLIANEWS.

Είναι οι δικοί σου άνθρωποι, οι συμμαθητές σου από την Κυπαρισσία, οι φίλοι σου, οι γνωστοί σου, οι συνάδελφοί σου...

Και χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Κράτα γερά! Όλα θα πάνε καλά!








Διαβάστε Περισσότερα...