Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Συνδυασμοί Τριφυλίας. «Κλείνουν» και οι τελευταίες λεπτομέρειες.


Την Κυριακή είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης στο Πρωτοδικείο των συνδυασμών για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και στα επιτελεία τους επικρατεί «οργασμός» συσκέψεων και.......................

αλλεπάλληλων επαφών και επικοινωνιών για την κατάρτισή τους!

«Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας»
Στο συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας», με υποψήφιο δήμαρχο το γιατρό Δημήτρη Σωτηρόπουλο, το ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο και κρατούνται μια – δυο θέσεις υποψήφιων δημοτικών συμβούλων «ανοιχτές» για προσθήκες και «εκπλήξεις»! Στο σύνολό τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι άνθρωποι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους τομέα, με διαρκή και έντονη κοινωνική παρουσία και δράση, αυτοδιοικητική πορεία, γνώσεις και κατάρτιση, καθώς και νέοι με δυναμισμό και σύγχρονες – προοδευτικές αντιλήψεις!
Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, καθώς και των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ηχηρά ονόματα των τοπικών κοινωνιών, με ευρεία αναγνωρισιμότητα και αποδοχή, με ικανότητες, δυνατότητες και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.
«Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη»
Στο συνδυασμό «Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη», με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κόλλια, το ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο, ενώ μένουν και εκεί κενές κάποιες θέσεις υποψηφίων για την «τελευταία στιγμή». Ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ονόματα υποψηφίων, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο κάποιοι από αυτούς να μην είναι, τελικά, υποψήφιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός πυρήνας των υποψηφίων είναι κομματικός και αποτελείται από μέλη και στελέχη της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο συνδυασμός έχει τη στήριξη της Ν.Δ. και ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κόλλιας το κομματικό χρίσμα. Στο συνδυασμό συμμετέχουν δήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αλλά και νέοι (πρώτη φορά) υποψήφιοι που θέλησαν να ασχοληθούν με τα κοινά. Όπως έχουμε ξαναγράψει, μετά τη «συνεργασία» Κόλλια – Τσίγγανου, στο ψηφοδέλτιο έγιναν και γίνονται απαιτούμενες αλλαγές και προσθήκες, για την «ισορροπία» στην εκπροσώπηση των «τάσεων». Για να επιτευχθεί αυτή, οι επαφές και διαβουλεύσεις είναι αλλεπάλληλες.

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"



Διαβάστε Περισσότερα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ



ΕΡΧΕΤΑΙ........


Διαβάστε Περισσότερα...