Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Θανάσιμη βόλτα με μηχανάκι για 16χρονο στην Κυπαρισσία. Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο...


Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στο 16χρονο μαθητή Λυκείου, Θανάση Ηλιόπουλο, τη νύχτα του Σαββάτου στην Κυπαρισσία. Η βόλτα με μηχανάκι, που οδηγούσε άλλος 16χρονος, απέβη μοιραία, όταν γύρω στη 1π.μ., ξημερώματα Κυριακής, στο 1χλμ. της επαρχιακής οδού Κυπαρισσίας – Φαρακλάδας, στη..............

στροφή, λίγα μέτρα από το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου, ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι και παραμόνευε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νέοι βρίσκονταν λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα σε πάρτι φίλου τους στον οικισμό Ροντάκι. Δανείστηκαν τη μοτοσικλέτα του πατέρα του παιδιού που έκανε το πάρτι για μια βόλτα, η οποία απέβη μοιραία.
Για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους η δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 16χρονο κάτοικο Μοσχάτου Αττικής και προσωρινά διαμένοντος στην Κυπαρισσία και επιβαίνοντα τον, επίσης 16χρονο, Θανάση Ηλιόπουλο του Ηλία και της Διονυσίας, κάτοικο Κυπαρισσίας, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του συνοδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά το τραγικό δυστύχημα πέρασε από το σημείο όχημα, που οδηγούσε αστυνομικός, είδε τον τραυματισμένο νεαρό (σ.σ. τον οδηγό της μοτοσικλέτας) και σταμάτησε. Ο νεαρός έδειχνε να μην έχει υποστεί βαριά τραύματα αλλά εναγωνίως ρωτούσε για τον Θανάση… «Πού είναι ο Θανάσης;», φέρεται να ρωτούσε. Και, μέσα στο σκοτάδι της νύχτας ο αστυνομικός αντίκρισε λίγο πιο πέρα, στην άκρη του δρόμου, στη συρμάτινη περίφραξη, τον άτυχο 16χρονο.
Άμεσα κλήθηκε το ασθενοφόρο, αλλά, δυστυχώς, ο άτυχος 16χρονος είχε, ήδη, ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι στην αιωνιότητα. Άλλο ένα θύμα στο βωμό της ασφάλτου. Ένα, ακόμη, αθώο θύμα.
Στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν τραγικές, με τους οικείους του 16χρονου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το παιδί τους και το σπίτι τους.
Το δυσάρεστο νέο γρήγορα μαθεύτηκε στην Κυπαρισσία, όπου από τα ξημερώματα της Κυριακής η τοπική κοινωνία συγκλονισμένη, θρηνεί τον άδικο χαμό του 16χρονου.
Οι συμμαθητές του και οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι και γράφουν στην προσωπική σελίδα του Θανάση στο facebook:
«Κρίμα… Να φύγεις έτσι από μια βόλτα», «Καλό ταξίδι», «Θα σε θυμόμαστε πάντα», «ελπίζω να είσαι καλά εκεί που είσαι και να ξέρεις πως πάντα θα είσαι χαραγμένος στην καρδιά μας», «έφυγες τόσο άδικα από κοντά μας. Ελπίζω να είσαι καλά εκεί που θα πας. Θα σε θυμόμαστε για πάντα…»…
Μάλιστα έφτιαξαν και ομάδα στο facebook, που λένε «Καλό ταξίδι» στο φίλο και συμμαθητή τους τονίζοντας ότι τον αγαπάνε…

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον άτυχο 16χρονο θα τελεστεί σήμερα στις 3 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.


Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"





Διαβάστε Περισσότερα...