Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Trifylianews! Από σήμερα, μαζί, στο διαδίκτυο.Trifylianews! Τα νέα της Τριφυλίας!

Ειδήσεις, γεγονότα, ρεπορτάζ, αποκαλύψεις!!!

Μαζί στο διαδίκτυο, από σήμερα, φίλοι αναγνώστες.

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για την Κυπαρισσία, την Τριφυλία και τη Μεσσηνία!

Κοντά και δίπλα σε όσους γεννήθηκαν, κατοικούν, αγαπούν την Κυπαρισσία, την Τριφυλία και τη Μεσσηνία και επιθυμούν την αναπτυξιακή προοπτική τους!

Καινούργια αρχή, νέοι δρόμοι να περπατήσουμε, περισσότερες γνωριμίες να κάνουμε, ποικίλα θέματα να αναδείξουμε, δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους εσάς να σφυρηλατήσουμε!

Χωρίς ιδιοτέλεια, σκοπιμότητες και συμβιβασμούς! Δίχως δεσμεύσεις και εξαρτήσεις!

Είναι γεγονός, ότι με προβλημάτισε αυτή μας η πρώτη επικοινωνία.
Τί να γράψω, τί να πω, τί να σας μεταφέρω…

Αφού πέρασα ώρες ολόκληρες, γράφοντας και σβήνοντας, αισθάνθηκα την ανάγκη να απευθυνθώ σε ’σας με απλά ελληνικά, βγαλμένα από την καρδιά μου.
Λέξεις που μέσα τους έχουν και φέρουν τα «πιστεύω» μου για, την ενημέρωση και τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, αναπνέω και ζω.

Δε θα σας πω μεγάλα λόγια, όπως π.χ. ότι από αυτό το blog θ’ αλλάξουμε την κοινωνία μας ή θ’ αλλάξουμε την ιστορία μας!
Τουλάχιστον την αυτογνωσία αυτή την έχω.

Αδιαπραγμάτευτη βούλησή μου και διαρκής στόχος μου είναι:
Να στηρίζω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την γενέθλια γη, την Κυπαρισσία καθώς επίσης την Τριφυλία και τη Μεσσηνία γενικότερα,
Να φωτίζω πληρέστερα και πολύπλευρα τα γεγονότα και τα πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας,
Να παρεμβαίνω δυναμικά και μαχητικά στη δημόσια ζωή και σε όλα της τα επίπεδα υπηρετώντας τους συμπατριώτες μας…
Και ασφαλώς, με υπευθυνότητα, μέσα από το blog, να ενημερώνονται - πληροφορούνται οι όπου γης Κυπαρίσσιοι, Τριφύλιοι και Μεσσήνιοι για τα δρώμενα της περιοχής.

Θα είμαστε καθημερινά μαζί, φίλοι αναγνώστες, μαζί με τους συνεργάτες του blog, με ειδήσεις και γεγονότα, με θέματα που αφορούν τον τόπο μας, με θέματα που αφορούν τη ζωή μας.
Χωρίς υποβολείς και δίχως εξαρτήσεις!
Απέναντι στην εξουσία και δίπλα στον πολίτη!

Είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι η Κυπαρισσία, η Τριφυλία και η Μεσσηνία μπορούν και πρέπει να έχουν καλύτερη μοίρα από αυτή που, δυστυχώς, της επιφύλασσαν εδώ και χρόνια…
Πιστεύω στις δυνατότητες του λαού μας κι εμπιστεύομαι τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας.
Μόνο με την υπέρβαση των τεχνητών διαχωριστικών γραμμών και αλλάζοντας εμπράκτως νοοτροπία με συνένωση δυνάμεων, ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας, μπορούμε να ανοίξουμε νέα αναπτυξιακή προοπτική…

Και το διαδίκτυο, είναι η δύναμη των πολιτών, για την ελεύθερη, αδέσμευτη και ανόθευτη έκφρασή τους! Είναι η καθαρή και στεντόρεια φωνή τους! Και, ασφαλώς, μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να κάνουμε σαν περιοχή, σαν τόπος και κοινωνία, ένα βήμα μπροστά!

Άλλωστε, αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που, ενδεχομένως, μας διαφοροποιούν!

Από νέο μετερίζι, λοιπόν, στην πρώτη γραμμή για την Κυπαρισσία, την Τριφυλία και τη Μεσσηνία, που όλοι πονάμε και αγαπάμε!


Διαβάστε Περισσότερα...