Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Παναγιώτης Τσίγγανος: Δίνουμε τα χέρια και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια μεγάλη συνεργασία με τον Κώστα Κόλλια"



Με τον Κώστα Κόλλια συστρατεύεται ο Παναγιώτης Τσίγγανος, σύμφωνα με δήλωσή του, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Τριφυλίας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:................

Μετά από διεξοδικές συζητήσεις με τους συνεργάτες μου, όπου κυριάρχησε το ενωτικό στοιχείο της παράταξης, αποφασίσαμε να δώσουμε τα χέρια με τον συνυποψήφιό μου κ. Κωνσταντίνο Κόλλια και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια μεγάλη συνεργασία, για μια νικηφόρα ενωτική πορεία και κοινό αγώνα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η στήριξή μας στην τελική επιλογή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και στην υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Κόλλια υπαγορεύεται από την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας της παράταξης που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών μεταξύ των κοινωνιών που συναποτελούν το νέο δήμο Τριφυλίας.
Έτσι αποδεικνύουμε στη πράξη ότι στη Δημοκρατία (περιλαμβανομένης και της Νέας) δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτό αποτελεί για εμάς και συνέπεια και δικαίωση.





Διαβάστε Περισσότερα...

Μαζί Κόλλιας - Τσίγγανος στις εκλογές - Συστράτευση με το Συνδυασμό "Τριφυλία - Ισόρροπη Ανάπτυξη"


Μαζί θα κατέβουν στις εκλογές στο Δήμο Τριφυλίας ο Κώστας Κόλλιας, υποψήφιος Δήμαρχος με το Συνδυασμό "Τριφυλία - Ισόρροπη Ανάπτυξη" και ο Παναγιώτης Τσίγγανος, που είχε ανακοινώσει ανεξάρτητη υποψηφιότητα...................


Σήμερα αναμένεται και σχετική ανακοίνωση - δήλωση της συνεργασίας των δύο!



Διαβάστε Περισσότερα...