Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

6 Δήμοι στη Μεσσηνία!



ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 6 ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.




1. Δήμος Καλαμάτας με έδρα την Καλαμάτα αποτελούμενος από τους δήμους α. Άριος β.
Θουρίας και γ. Καλαμάτας και δ. Αρφαρών οι οποίοι καταργούνται.

2. Δήμος Μεσσήνης με έδρα τη Μεσσήνη αποτελούμενος από τους δήμους α. Αιπείας β.Ανδρούσας γ. Αριστομένους δ. Βουφράδων ε. Ιθώμης στ. Μεσσήνης ζ. Πεταλιδίου και την κοινότητα Τρικόρφου, οι οποίοι καταργούνται.

3. Δήμος Πύλου – Νέστορος με έδρα τη Πύλο αποτελούμενος από τους δήμους α. Κορώνης β. Μεθώνης γ . Παπαφλέσσα δ . Πύλου ε . Νέστορος κ αι σ τ. Χιλιοχωρίων, οι οποίοι καταργούνται.

4. Δήμος Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία αποτελούμενος από τους δήμους α. Αετού β.Αυλώνος γ. Γαργαλιάνων δ. Κυπαρισσίας ε. Φιλιατρών και την κοινότητα Τριπύλας, οι οποίοι καταργούνται.

5. Δήμος Οιχαλίας με έδρα τον Μελιγαλά αποτελούμενος από τους δήμους α. Ανδανίας β. Δωρίου γ. Είρας δ. Μελιγαλά και ε. Οιχαλίας, οι οποίοι καταργούνται.

6. Δήμος Μεσσηνιακής Μάνης με έδρα την Καρδαμύλη αποτελούμενος από τους δήμους α.Αβίας και β. Λεύκτρου, οι οποίοι καταργούνται.

Ο δήμος Μεσσηνιακής Μάνης χαρακτηρίζεται ως ορεινός.




Διαβάστε Περισσότερα...

Στην Βουλή ο «Καλλικράτης» - 325 οι Δήμοι!


Στη Βουλή κατατέθηκε πριν λίγα λεπτά της ώρα το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για τον «Καλλικράτη». Στόχος του υπουργείου Εσωτερικών είναι να συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα στην αρμόδια Επιτροπή και την μεθεπόμενη στην Ολομέλεια.

325 οι νέοι Δήμοι!



Διαβάστε Περισσότερα...

Τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας








http://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf



Διαβάστε Περισσότερα...

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον ΣΥ.ΜΕ.Φ.



ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2010 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ...............


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27 ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ (ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 08.00ΠΜ ΕΩΣ 15.00ΜΜ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ:

ΜΕΣΩ E-MAIL ΣΤΟ symef@yahoo.gr

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6977468361 ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

* ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΙΟΥ


Διαβάστε Περισσότερα...

Χτυποκάρδια στα θρανία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις!!! Παιδιά, χαλαρά και καλή επιτυχία!!!


Χτυποκάρδια στα θρανία από σήμερα για τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας, των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ..............


Τα θέματα εστάλησαν κανονικά στα 1.080 εξεταστικά κέντρα της χώρας, τα οποία είναι κατά 160 λιγότερα από πέρσι.

Αύριο, ξεκινούν οι μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και των Εσπερινών ΕΠΑΛ με το μάθημα Νεολελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας.




Συνολικά στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις θα συμμετάσχουν 93.713 υποψήφιοι, εκ των οποίων 77.687 μαθητές της Γ' τάξης ημερήσιων Γενικών Λυκείων, 351 μαθητές της Γ' τάξης ημερήσιων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β'), 830 μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και Εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β'), καθώς και 14.845 απόφοιτοι προηγουμένων ετών.


Παιδιά, χαλαρά και καλή επιτυχία!!!
Να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας κι εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας!!!


Διαβάστε Περισσότερα...