Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Οι έξι Αντιδήμαρχοι Τριφυλίας και οι αρμοδιοτητές τους.


Έξι Αντιδημάρχους θα ορίσει με απόφασή του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας.

Οι Αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητές τους είναι.....................

Τσίγγανος Παναγιώτης - Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Αντιδήμαρχος Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Πολιτικός Προϊστάμενος της Πολεοδομίας.

Σαμπαζιώτης Γεώργιος - Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας και 1ος Αναπληρωτής Δημάρχου.

Ανδρινόπουλος Ευστάθιος - Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Τουρισμού, Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων και 2ος Αναπληρωτής Δημάρχου.

Πούλος Αναστάσιος - Αντιδήμαρχος Υγείας - Πρόνοιας και Αντιδήμαρχος Φιλιατρών.

Φιλντίσης Ιωάννης - Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και Αντιδήμαρχος Αυλώνος.

Μερκούρης Ιωάννης - Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αντιδήμαρχος Αετού.




Διαβάστε Περισσότερα...

Η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Τριφυλίας.


Χθες, μετά την εκλογή Προεδρείου του Δ.Σ. Τριφυλίας, εξελέγησαν και τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αναλυτικά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τριφυλίας που μετέχουν στις Επιτροπές είναι:......................

Οικονομική Επιτροπή (τακτικά Μέλη): Θεόδωρος Δεληγιάννης, Ιωάννης Μερκούρης, Μαρία Πανουσιοπούλου, Ιωάννης Ρούσσης και Σπύρος Χρονόπουλος (από τη Συμπολίτευση) και Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Σωτήρης Μπακούρος και Γεώργιος Γαλάνης (από την Αντιπολίτευση). Αναπληρωματικά μέλη: Ιωάννης Βασιλόπουλος, Καλλίνικος Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Σουρέτης (από τη Συμπολίτευση) και Σταύρος Αντωνόπουλος και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (από την Αντπολίτευση. Πρόεδρος θα οριστεί από το Δήμαρχο ο Γιώργος Σαμπαζιώτης που θα αναλάβει και καθήκοντα Αντιδημάρχου.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (τακτικά Μέλη): Ιωάννης Αδρακτάς, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Ιωάννης Κατσούλας, Δημήτρης Μπασδάνης και Χαράλαμπος Παγάνης (από τη Συμπολίτευση) και Γιάννης Δριμής, Γιώργος Σερέτης και Παναγιώτης Σταματελόπουλος (από την Αντιπολίτευση). Αναπληρωματικά μέλη (από τη Συμπολίτευση): Γιάννης Βασιλόπουλος, Παρασκευή (Βιβή) Παντελάκη, Γιάννης Φιλντίσης (από τη Συμπολίτευση) και Θανάσης Πετρόπουλος και Βασίλης Αθανασόπουλος (από την Αντιπολίτευση). Πρόεδρος θα οριστεί από το Δήμαρχο ο Παναγιώτης Τσίγγανος που θα αναλάβει και καθήκοντα Αντιδημάρχου.





Διαβάστε Περισσότερα...

Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας


Μετά τις χθεσινές δημαιρεσίες που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας έχει ως εξής:..................

Πρόεδρος: Γιάννης Καλκαβούρας

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Κατσαργύρης

Γραμματέας: Σταύρος Αντωνόπουλος



Διαβάστε Περισσότερα...