Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΝΤΟΡΑ!


ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

Πριν λίγο τελείωσε σύσκεψη των επιτελών της Ν.Δ στη Ρηγίλλης και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από "μέσα", η Ν.Δ από αύριο θα έχει Πρόεδρο τη ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

Όπως μας μετέφεραν, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει από δημοσκοπικά ευρήματα η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ φέρεται να εξασφαλίζει ποσοστό 51-55%, ο Αντώνης Σαμαράς 42-46 και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 4-6%...


Κρατείστε τα νούμερα...

Για να δούμε, θα επαληθευτούν στην κάπλη???

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, αλλά αυτά τα στοιχεία μας μετέφεραν ότι υπάρχουν απόψε στη Ρηγίλλης.




Διαβάστε Περισσότερα...

Ποιό είναι το διακύβευμα των εκλογών στη Ν.Δ;


Σήμερα οι Νεοδημοκράτες αποφασίζουν. Ψηφίζουν.

Αύριο επιλέγουν τη νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιό είναι, όμως, το διακύβευμα των εκλογών;



Το διακύβευμα είναι: -ποιά Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ και να ανοίξει νέα προοπτική για την Ελλάδα και τους πολίτες;



Μόνο μια μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία, με σύγχρονη οργανωτική δομή, συγκεκριμένο και συγκροτημένο πολιτικό λόγο, που θα μπορεί να δώσει απαντήσεις στις απαιτήσεις των καιρών και τα προβλήματα των πολιτών, μπορεί να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ και να ανοίξει νέα προοπτική για την Ελλάδα!



Τα ερωτήματα, λοιπόν, που καλούνται να απαντήσουν με την ψήφο τους οι πολίτες είναι συγκεκριμένα:

1. Μπορεί η συρρίκνωση και η περιχαράκωση να αποτελέσει απειλή για το «σύστημα ΠΑΣΟΚ»;
2. Έχει η Νέα Δημοκρατία αλλά και η χώρα, την πολυτέλεια να «εμπιστευθεί» πολιτικές και πρόσωπα που δοκιμάστηκαν σε μικρά κόμματα στο πρόσφατο παρελθόν (ΠΟΛ.ΑΝ. – ΚΕΠ), απέτυχαν παταγωδώς και τα οδήγησαν σε λουκέτο;
3. Λένε κάποιοι για μάχη των ιδεών. Το ερώτημα όμως είναι ποιες είναι οι ιδέες... Είναι ιδέες που μυρίζουν ναφθαλίνη; Ή σύγχρονες - νέες ιδέες που απαντούν στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας;

4. Θέλουν μια Ν.Δ που θα προσδιορίζεται θετικά, καταθέτοντας θέσεις και προτάσεις για όλα τα ζητήματα, τα μικρά και τα μεγάλα, ή ένα κόμμα διαμαρτυρίας που για να καλύψει τις ουσιαστικές πολιτικές του αδυναμίες θα προσδιορίζεται μόνιμα ως «αντί»;

5. Θέλουν ένα κόμμα που θα περιστρέφεται γύρω απ’ τον εαυτό του ή μια μεγάλη και δυνατή Παράταξη που θα κερδίζει; Και

6. Μπορούν να εμπιστευθούν τις τύχες της Ν.Δ σε ανθρώπους που πρόδωσαν, πίκραναν και πολέμησαν την Παράταξή τους όσο κανένας άλλος;





Διαβάστε Περισσότερα...

"Καθαρή εντολή για μια μεγάλη και δυνατή Ν.Δ" ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη στη μεγαλειώδη κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση.



Καθαρή εντολή για μια μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη από τους Νεοδημοκράτες που κατέκλυσαν προχθες (27/11) το βράδυ την Πλατεία Κοτζιά παίρνοντας μέρος σε μια εντυπωσιακή σε όγκο και πάθος συγκέντρωση.

Μιλώντας στην καρδιά και την ψυχή του πιστού Νεοδημοκράτη, η υποψήφια για την αρχηγία της παράταξής μας έδωσε την υπόσχεση ότι θα παλέψει και θα αγωνιστεί γι΄ αυτή τη Νέα Δημοκρατία, τη Νέα Δημοκρατία του 47%, που θα μπορέσει να συσπειρώσει την Κεντροδεξιά και κερδίσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Ενώπιον πλήθους βουλευτών και ευρωβουλευτών του κόμματος, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστών και απλών υποστηρικτών της παράταξης, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι εκείνη που υπηρέτησε και υπηρετεί διαχρονικά τη ΝΔ, από τις τρεις μάχες στην ορεινή μονοεδρική της Ευρυτανίας ως τη Δημαρχία της Αθήνας και τις πρωτιές στην Α΄ Αθηνών, μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του κόμματός μας.

«Η Νέα Δημοκρατία που ονειρεύομαι θα λειτουργεί ενωτικά, δημοκρατικά, συλλογικά», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Θα δίνει λόγο στα μέλη και τα στελέχη της. Η Νέα Δημοκρατία που ονειρεύομαι θα δίνει αγώνες για ιδέες και πολιτικές αξίες. Θα υπερασπίζεται τις ιδέες και την πολιτική της με αυτοπεποίθηση και πίστη. Η Νέα Δημοκρατία που ονειρεύομαι θα διευρύνει την επιρροή της και προς το κέντρο και προς τα δεξιά.»


«Στις 29 Νοεμβρίου θα μιλήσει η καρδιά και το φιλότιμο των Νεοδημοκρατών», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για να αποφασίσει ποιος θα γίνει αρχηγός της ΝΔ. «Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον του κόμματός μας, αλλά και για το μέλλον της Ελλάδας. Νέος αρχηγός, με παλιές ιδέες θα είναι συνταγή αποτυχίας για τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε και προσέθεσε: «Τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τον βγάλει το σύστημα ΠΑΣΟΚ, θα τον βγάλετε εσείς».

Μιλώντας για τα αίτια της ήττας η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι έγιναν λάθη τακτικής και λάθη στο έργο της κυβέρνησης. «Ενώ ξεκινήσαμε πολλές μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ολοκληρώσαμε λίγες απ’ αυτές. Γυρίσαμε την πλάτη σε οπαδούς και τα στελέχη μας. Δεν υποστηρίξαμε τις ιδέες μας, ακόμα και σε περιπτώσεις που η πλειοψηφία της κοινωνίας ήταν μαζί μας», είπε κάνοντας αυτοκριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης της ΝΔ. «Και το βασικότερο απ’ όλα: Ζήσαμε απαράδεκτες συμπεριφορές συγκεκριμένων στελεχών, που πλήγωσαν την παράταξη.»

Όλα αυτά ανήκουν τώρα στο παρελθόν και δεν θα επαναληφθούν, τόνισε κατηγορηματικά. «Αυτά τα ζήσαμε, τα πληρώσαμε, δεν θα τα επαναλάβουμε. Και σε ό,τι με αφορά, το λέω ξανά δυνατά: Όσοι ζημίωσαν, όσοι πλήγωσαν την παράταξη, με εμένα στην ηγεσία, δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία του αύριο. Ας ψηφίσουν άλλον αρχηγό.»

Κλείνοντας την ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε καθαρή εντολή την Κυριακή για μια μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία. «Γι’ αυτή θα παλέψω. Γι’ αυτή θα αγωνιστώ. Αυτή σας υπόσχομαι.Ελάτε να τη χτίσουμε μαζί. Με τα ιδανικά, τις αξίες και τις ιδέες μας.»



Διαβάστε Περισσότερα...