Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΠΠΟΣ!


Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα αγωνίζεται πλεόν ο Στάθης Κάππος από την Κυπαρισσία.

Οι «κοκκινόμαυροι» απέκτησαν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε παραμονή της Μεταμόρωσης του Σωτήρος (στις 5 Αυγούστου) συμβόλαιο ενός έτους με την οψιόν ανανέωσης για τον επόμενο.

Ο 29χρονος ( γεννηθείς στις 31/07/1979) ποδοσφαιριστής, ο οποίος καλύπτει όλη την αριστερή πτέρυγα, ξεκίνησε από τον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας (Α.Ο.Κ.) και συνέχεισε την καριέρα του στην Α΄ Εθνική το 1997 στην Καλαμάτα, περνώντας το δεύτερο μισό της περιόδου αυτής από τον Πάμισσο Μεσσήνης (Γ΄ Εθνική). Έπειτα, συνέχισε για άλλα τρία χρόνια στην Καλαμάτα (μια στη Β΄ Εθνική και δύο στην Α΄ Εθνική), ενώ την περίοδο 2001-2002 μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, όπου και παρέμεινε έως 2004-2005, περνώντας στο δεύτερο μισό της περιόδου αυτής, από τον Άρη. Από εκεί και πέρα, πέρασε από Ακράτητο και Μεσσηνιακό, επέστρεψε στην Καλαμάτα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική, με Φωστήρα και Θύελλα Πατρών (από μισή περίοδο).

Συνολικά στην 11ετή καριέρα του σε Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνική, έχει 94 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 7 γκολ.



*** Η φωτογραφία είναι από την ΑΕΚ.



Διαβάστε Περισσότερα...

Εκδηλώσεις στην Μεσσηνία, απόψε...



Μπορεί ο Δεκαπενταύγουστος να πέρασε και τα "δρώμενα" αφενός μεν να χαλαρώνουν και αφετέρου να επανέρχονται στους καθημερινούς ρυθμούς, ωστόσο οι εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά της Μεσσηνίας συνεχίζονται...


Απόψε, λοιπόν, μεταξύ άλλων, μπορείτε να παρακολουθήσετε,


Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου και του Θανάση Πακωνσταντίνου στις 9.30 μ.μ. στον λιμενοβραχίονα της Κυπαρισσίας.


Την 7η Γιορτή Σύκου στις 9.00 μ.μ. στον Πολύλοφο. Με ντοκιμαντέρ, εκθέσεις και μουσική βραδιά.

Αλλά και Μωραΐτικο γλέντι με τον Παναγιώτη Λάλεζα στον Άγιο Φλώρο.



*Δυστυχώς, σύμφωνα με ανάρτηση του www.filiatranews.blogspot.com (με έγκυρη ενημέρωση και νέα από τα γειτονικά Φιλιατρά), ματαιώνεται η σημερινή προγραμματισμένη παράσταση του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου "Η Αυλή των θαυμάτων" που θα γινόταν στις 21:30 στο Γήπεδο του Λυκείου Φιλιατρών.




Διαβάστε Περισσότερα...

Κρίμα! Εκτός 8άδας ο Τσάτουμας με 3 άκυρα άλματα...


Ο Έλληνας πρωταθλητής απογοήτευσε καθώς παρότι είχε την καλύτερη επίδοση στα προκριματικά και με τρεις άκυρες προσπάθειες δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μία καλή θέση!
Ολοκλήρωσε άδοξα και άδικα, κυρίως γι΄ αυτόν, την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Ο Λούης Τσάτουμας είχε δηλώσει μετά την πρόκριση του στον τελικό ότι το πρώτο άλμα του θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, κάτι που αποδείχθηκε, καθώς μετά την πρώτη άκυρη προσπάθεια, ρίσκαρε με αποτέλεσμα να μην κατορθώσει να κάνει έγκυρο άλμα.


Κρίμα...



με πληροφορίες από http://www.sport24.gr/html/ent/416/ent.248416.asp


Διαβάστε Περισσότερα...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΛΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΗ ΤΣΑΤΟΥΜΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ!



Στον τελικό του άλματος εις μήκος, στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, θα αγωνιστεί σε λίγα λεπτά ο Μεσσήνιος αθλητής Λούης Τσάτουμας, διεκδικώντας ολυμπιακό μετάλλιο.


Το Σάββατο ο Λούης Τσάτουμας, με άλμα 8,27 μέτρων, πέρασε στους τελικούς. Σε δηλώσεις του ο Μεσσήνιος αθλητής εξέφρασε την αισιοδοξία του και τόνισε ότι και σήμερα θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να ολοκληρωθεί η επιτυχία του Σαββάτου.


Και φυσικά, όλοι οι Μεσσήνιοι ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Λούη Τσάτουμα!






Διαβάστε Περισσότερα...

Αύριο στην Τρίπολη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Υπ. Παιδείας για το μάθημα των Θρησκευτικών!



Αύριο, στις 10.30 το πρωί, στο Συνεδριακό χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης, η Πανελλήνια Αγωνιστική Κίνηση (Π.Α.Κ.) Θεολόγων, σε συνεργασία με Επιστημονικές Ενώσεις, συνδικαλιστικά σωματεία, Ενώσεις Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) και Ορθόδοξες Χριστιανικές Αδελφότητες, πραγματοποιεί μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την πρόσφατη οδηγία του Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, όσον αφορά το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία της Χώρας.


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Π.Α.Κ. Θεολόγων, "Η οδηγία του Κυρίου Υπουργού, περί της καθολικής προαιρετικότητας του μαθήματος των Θρησκευτικών, για όλα τα Ελληνόπουλα, και όχι μόνο για τους αλλοδαπούς μαθητές, όπως άλλωστε προβλέπει η κείμενη νομοθεσία εδώ και αρκετά χρόνια, είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική και ύποπτη.

Τινάζει την Ελληνορθόδοξη Αγωγή και Παιδεία μας πραγματικά στον αέρα. Σε τίποτα δεν ωφελεί τα παιδιά μας, αντίθετα τα βλάπτει ανεπανόρθωτα σε αυτούς τους δύσκολους σημερινούς καιρούς.

Οι μόνοι που ωφελούνται είναι οι Ξένες ανθελληνικές δυνάμεις και σκοτεινά κέντρα, που απεργάζονται την υποταγή της Χώρας μας.

Γι΄ αυτό τον λόγο καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές να αντιδράσουν άμεσα και έντονα.

Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε μια καθολική κινητοποίηση και διαμαρτυρία για να μην περάσουν αυτά τα σκοτεινά σχέδια.

Καλούμε όλους στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνε την Τρίτη 19 Αυγούστου στην Τρίπολη",
σημειώνεται στο Δελτίο Τύπου που υπογράφουν για την Π.Α.Κ. Θεολόγων τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιάννης Γαληνός, Δημήτρης Φωτόπουλος και Ζαχαρίας Κανελλόπουλος (που είναι και Δημοτικός Σύμβουλος - τέως Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας).





Διαβάστε Περισσότερα...

91 - 77 κέρδισε η Εθνική μας Ομάδα την Κίνα!



Μεγάλη νίκη με 91 - 77 επί της Κίνας πέτυχε η Εθνική μας ομάδα στο Μπάσκετ και έτσι είναι ένα βήμα πρίν τη ζώνη των μεταλλείων στο Πεκίνο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει!


Στόχος, τώρα, η καλή απόδοση στον Αγώνα με τη χρυσή Ολυμπιονίκη Αργεντινή...





Διαβάστε Περισσότερα...

Τηλεοπτική αναμέτρηση Μακέιν - Ομπάμα για την ψήφο των χριστιανών



Το πρώτο τους τηλεοπτικό τετ-α-τετ είχαν ο Μπάρακ Ομπάμα και ο Τζον ΜακΚέιν από τότε που ξεκαθάρισε η εικόνα για το χρίσμα των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων. Αντικείμενο της αντιπαράθεσης ήταν κοινωνικά και ηθικά θέματα τα οποία εκτιμάται ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη χριστιανική ψήφο.
Η «αναμέτρηση», με οικοδεσπότη ένα γνωστό Αμερικανό πάστορα, έγινε στην Καλιφόρνια και είχε δύο σημεία αιχμής: το ζήτημα των αμβλώσεων και το θέμα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών.
Ο Ομπάμα επανέλαβε την υποστήριξή του στο θέμα των αμβλώσεων, ενώ τάχθηκε υπέρ της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, αλλά σημείωσε ότι ο γάμος πρέπει να νοείται μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας.
Ο ΜακΚέιν από την άλλη τάχθηκε υπέρ μίας πολιτικής «υπέρ της ζωής», σημείωσε ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα ξεκινούν «με τη σύλληψη», ενώ εξέφρασε έντονα την υποστήριξή του στη διατήρηση του καθεστώτος του γάμου.
Εξάλλου, το φόρουμ έδωσε στον Ομπάμα την ευκαιρία να απαντήσει εμμέσως και στις φήμες ότι είναι μουσουλμάνος, δίνοντας συχνά μια χριστιανική εξήγηση στις απόψεις του και κάνοντας αναφορές στη Βίβλο.
Οι δύο υποψήφιοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν άλλες τρεις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις μετά τα συνέδρια των κομμάτων τους.






Διαβάστε Περισσότερα...

Υποσχέσεις Λιάπη με ... πανσέληνο στην Πύλο!

Τη μουσική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας “Ελλαδογραφία” παρακολούθησε το Σάββατο το βράδυ στο Κάστρο της Πύλου, ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργάνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, με την ευκαιρία της πανσελήνου του Αυγούστου. Πριν την εκδήλωση ο υπουργός, συνοδευόμενος από το βουλευτή Αντώνη Σαμαρά και το δήμαρχο Πύλου Γιώργο Χρονόπουλο, επισκέφθηκε μνημεία και αξιοθέατα της Πύλου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Λιάπης τόνισε ότι το Υπουργείο θα συνδράμει το Δήμο Πύλου στις προσπάθειες για την ανάδειξη των μνημείων και την ανάπτυξη του Πολιτισμού.


http://tvradio.ert.gr/radio/local_details.asp?id=2183&newsid=413209


Διαβάστε Περισσότερα...

Χασισοφυτεία στους Γαργαλιάνους...



Χασισοφυτεία με 190 χασισόδενδρα σε αγροτική περιοχή των Γαργαλιάνων, εντόπισε ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, έστησαν ενέδρα και περίμεναν τους καλλιεργητές.

Χθες νωρίς το πρωί στο χώρο της φυτείας εμφανίστηκαν ένας 57χρονος κάτοικος Γαργαλιάνων και ένας 30χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι συνελήφθησαν και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

Στην κατοχή του αλλοδαπού οι αστυνομικοί βρήκαν ηρωίνη βάρους 2,7 γραμμαρίων.






Διαβάστε Περισσότερα...

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!


Ένα από τα σοβαρότερα, προβλήματα της καθημερινότητας στην Κυπαρισσία είναι το Κυκλοφοριακό.


Όλοι όσοι κατοικούμε σε αυτή την πόλη το βλέπουμε και το βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Μαζί με εμάς βέβαια το αισθάνονται στο πετσί τους επισκέπτες και περαστικοί.


Οι δρόμοι της Κυπαρισσίας, αν και σε σύγκριση με άλλες πόλεις είναι μεγαλύτεροι σε πλάτος, καθημερινά «πήζουν» από οχήματα.


Τα «μποτιλιαρίσματα» είναι συνήθη φαινόμενα και ο εκνευρισμός οδηγών άλλα και πεζών μεγάλος.


Στην ημερήσια διάταξη, εξ’ αυτών, είναι η ένταση, τα «μπινελίκια» και οι διαπληκτισμοί… Πέφτουν και κάτι ψιλοστούκες των οχημάτων με μικρές, ευτυχώς, ζημιές…


Ιδιαίτερα τις μέρες που διανύουμε τα φαινόμενα «ζούγκλας»(!!!) στους δρόμους της πόλης αυξάνουν διαρκώς… Και όλα αυτά προσβάλλουν και πικραίνουν την πόλη…

Δυστυχώς, λύση, δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα και γι΄αυτό ακέραια την ευθύνη φέρει η Δημοτική Αρχή…

Τι έγινε με εκείνη την περιβόητη μελέτη που ανατέθηκε, όπως ανατέθηκε εδώ και 14-15 μήνες;;;

Τι έχει γίνει με εκείνη την Επιτροπή που φτιάχτηκε;;;…

Θα συζητηθούν ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις;;;...


Γιατί, αυτή η χαοτική κατάσταση του κυκλοφοριακού δεν πρέπει να συνεχιστεί!


Επιτέλους, στην Κυπαρισσία, οι τοπικοί Άρχοντες, ας ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα της καθημερινότητας και ας αφήσουν τα φανταχτερά και φανταστικά σχέδια και οράματα (που θυμίζουν όνειρα θερινής νυκτός), τις μεγαλοστομίες και αερολογίες - μπουρδολογίες...


Ας παρκάρουν το καλάμι, ας βγάλουν τις παρωπίδες, ας ακούσουν τους πολίτες, μπας και κάποια στιγμή ξυπνήσουν από το λήθαργο της εξουσίας και ας "κόψουν το σβέρκο τους" να βρουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας!!!


Μπουχτίσαμε στα λόγια του αέρα, τις αμπελοφιλοσοφίες και λοιπές ....ακίες!!!


Έργα που να λύνουν τα προβλήματα θέλουμε.






Διαβάστε Περισσότερα...

Ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς σήμερα...

Δύο συμμετοχές σε τελικούς για τα ελληνικά χρώματα, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας, με τους Τσάτουμα και Ιακωβάκη να αγωνίζονται στο μήκος και τα 400μ. εμπόδια αντίστοιχα.
Αντίπαλος στα προημιτελικά θα προκύψει για την Εθνική ομάδα μπάσκετ, καθώς αυτή αγωνίζεται με την Κίνα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Έλληνες που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, σήμερα:

10:20 (ΝΕΤ) Ελλάδα Ισπανία Πόλο Ανδρών
10:20 (ET1) Ανδρέας Κιλιγκαρίδης C1 Κανόε καγιάκ
10:30 (ET1) Νίκος Κουρτίδης +105 κιλά Άρση Βαρών
15:10 (ΝΕΤ) Λούης Τσάτουμας Τελικός Μήκους Στίβος
17:00 (ΝΕΤ) Περικλής Ιακωβάκης Τελικός 400μ. εμπόδια Στιβός

με πληροφορίες από http://www.sport24.gr/html/ent/306/ent.248306.asp


Διαβάστε Περισσότερα...

Απολλώνιοι Αγώνες στην Ανδρίτσαινα Ολυμπίας!...

Οι Απολλώνιοι Ολυμπιακοί Αγώνες Σκοποβολής διεξήχθησαν χθες Κυριακής στην Ανδρίτσαινα επι 5ώρο (από τις 9 το πρωί) και είναι οι μοναδικοί αγώνες που τελούνται στην Ολυμπία.

Τη διοργάνωση είχε ο δραστήριος Σύλλογος Ολυμπίων , με σκοπό να τιμήσει τους αθλητές που έφεραν στο φως τους «Απολλώνιους Ολυμπιακούς Αγώνες Σκοποβολής».



Διαβάστε Περισσότερα...

Δορυφόρο θέτει σε τροχιά η Βενεζουέλα!...



Η Βενεζουέλα, "με τη βοήθεια της Κίνας", θα εκτοξεύσει την 1η Νοεμβρίου τον δορυφόρο "Σιμόν Μπολίβαρ", ο οποίος θα τεθεί σε σταθερή τροχιά σε ύψος 36.000 χλμ, τόνισε ο Τσάβες κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας εκπομπής του "Γειά σου Πρόεδρε".
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλς παρουσιάσθηκε στην εκπομπή από την αεροπορική βάση Ελ Σομπρέρο, 231 χλμ νοτιοδυτικά του Καράκας, όπου βρίσκονται οι κυριότερες επίγειες εγκαταστάσεις του δορυφορικού συστήματος Venesat 1.
Στην επίσκεψή του αυτή, ο Τσάβες συνοδευόταν από τον κινέζο πρεσβευτή στη Βενεζουέλα Ζανγκ Τούο, ο οποίος υπογράμμισε τη βούληση της χώρας του εμβαθύνει τις σχέσεις της με το νοτιοαμερικανικό κράτος.




Διαβάστε Περισσότερα...

Εκκένωση ινδιάνικου καταυλισμού στις ΗΠΑ!



Πάνω από 400 Ινδιάνοι χρειάσθηκε ν’ απομακρυνθούν την Κυριακή από ένα απομονωμένο χωριό στο Γκραν Κάνιον, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, έπειτα από την κατάρρευση ενός υδατοφράγματος εξαιτίας των ραγδαίων βροχοπτώσεων στην περιοχή, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Περίπου 400 μέλη μίας ινδιάνικης φυλής στην κοινότητα Σουπάι, 700 χλμ βορείως του Φοίνιξ, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα έπειτα από την θραύση του φράγματος Ρέντλαντς, περί τις 17.00, ώρα Ελλάδος, χθες, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το χωριό, μεταδίδουν οι ίδιες πηγές, επικαλούμενες τις υπηρεσίες εθνικών δρυμών.

Περίπου 75 άλλοι παραθεριστές, που κατασκήνωναν στο Γκραν Κάνιον (γνωστό τουριστικό θέρετρο ονομαστό για τα φυσικά του κάλλη), χρειάσθηκε να απομακρυνθούν επίσης. Μέλη της φυλής Χαβασουπάι, οι κάτοικοι του Σουπάι μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Σταυρού στο Πίτς Σπρινγκς, 96 χλμ νοτιοδυτική του Σουπάι.






Διαβάστε Περισσότερα...

Κίνδυνος πυρκαγιάς...






Πολύ υψηλός είναι σήμερα ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Ζάκυνθος και Μεσσηνία, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.


Γι΄ αυτό, τα μάτια μας δεκατέσσερα!









Διαβάστε Περισσότερα...

Όνειρα στο Πεκίνο...



Στα προημιτελικά των 110μ εμπόδια πέρασε ο Κώστας Δουβαλίδης. ο Ελληνας πρωταθλητής που μετείχε στην 6η προκριματική σειρά τερμάτισε πρώτος με 13.49, ισοφαρίζοντας το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ.
Να τονιστεί ότι στη σειρά του μετείχε και ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης της Αθήνας Λιου Ξιανγκ (Κϊνα), ο οποίος μπροστά σε ένα κατάμεστο στάδιο δεν κατάφερε να αποζημιώσει τους συμπατριώτες του, αφού εγκατέλειψε (στην 1η άκυρη εκκίνηση που έγινε) λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Ελπίδες πρόκρισης για τον τελικό σφυροβολίας διατηρεί η Στέλλα Παπαδοπούλου, η οποία κατετάγη 6η στο Α' προκριματικό γκρουπ. Για δύο ακόμη μετάλλια ευελπιστεί τη Δευτέρα η Ελλάδα με τη συμμετοχή του Λούη Τσάτουμα στον τελικό του μήκους στις 3 το μεσημέρι και του Περικλή Ιακωβάκη στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια στις 5 το απόγευμα.
Την Κίνα αντιμετωπίζει στις 9 και μισή η εθνική ομάδα μπάσκετ στον τελευταίο της αγώνα στη φάση των ομίλων του ολυμπιακού τουρνουά και με νίκη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κατακτήσει την 3η θέση. Από την Κυριακή η Ελλάδα πανηγυρίζει τα τρία πρώτα της μετάλλια. Το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν, με άλμα στα 15 μέτρα και 23 εκατοστά
κατέκτησε η Χρυσοπηγή Δεβετζή.Το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών της κωπηλασίας έλαβαν οι Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος, ενώ η γυναικεία ομάδα ιστιοπλοΐας με τις Σοφία Μπεκατώρου, Βιργινια Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα σκάφη τύπου Ίνγκλινγκ.

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές των ελλήνων αθλητών τη Δευτέρα.






Διαβάστε Περισσότερα...

Monday!...






Δευτέρα 18 Αυγούστου!...

Συνεχίζουμε...


Διαβάστε Περισσότερα...