Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΠΠΟΣ!


Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα αγωνίζεται πλεόν ο Στάθης Κάππος από την Κυπαρισσία.

Οι «κοκκινόμαυροι» απέκτησαν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε παραμονή της Μεταμόρωσης του Σωτήρος (στις 5 Αυγούστου) συμβόλαιο ενός έτους με την οψιόν ανανέωσης για τον επόμενο.

Ο 29χρονος ( γεννηθείς στις 31/07/1979) ποδοσφαιριστής, ο οποίος καλύπτει όλη την αριστερή πτέρυγα, ξεκίνησε από τον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας (Α.Ο.Κ.) και συνέχεισε την καριέρα του στην Α΄ Εθνική το 1997 στην Καλαμάτα, περνώντας το δεύτερο μισό της περιόδου αυτής από τον Πάμισσο Μεσσήνης (Γ΄ Εθνική). Έπειτα, συνέχισε για άλλα τρία χρόνια στην Καλαμάτα (μια στη Β΄ Εθνική και δύο στην Α΄ Εθνική), ενώ την περίοδο 2001-2002 μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, όπου και παρέμεινε έως 2004-2005, περνώντας στο δεύτερο μισό της περιόδου αυτής, από τον Άρη. Από εκεί και πέρα, πέρασε από Ακράτητο και Μεσσηνιακό, επέστρεψε στην Καλαμάτα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική, με Φωστήρα και Θύελλα Πατρών (από μισή περίοδο).

Συνολικά στην 11ετή καριέρα του σε Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνική, έχει 94 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 7 γκολ.*** Η φωτογραφία είναι από την ΑΕΚ.