Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

GROUP'S ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ!...


"ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ 21 ΕΤΩΝ!"

http://www.facebook.com/group.php?gid=43385278702#/group.php?gid=55115857291

ΚΑΙ

"DIAMANTI MANTZOYNH EIMASTE STO PLEYRO SOY"

http://www.facebook.com/group.php?gid=43385278702&ref=mf



Αυτές είναι δύο Ομάδες που φτιάχτηκαν στο FACEBOOK για τον 21χρονο συμπατριώτη μας Αστυνομικό Διαμαντή Μαντζούνη που μετά την άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, μαζί με άλλους 2 συναδέλφους του εν ώρα υπηρεσίας λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στα Εξάρχεια, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού.


Εμείς, στο TRIFYLIANEWS, που τυγχάνει να γνωρίζουμε τον Διαμαντή, ευχόμαστε και προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά με την υγεία του και σύντομα να βρεθεί, ξανά, στο σπίτι του στην Κυπαρισσία.
Και στους γονείς του και τις αδερφές του, ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη για να αντέξουν αυτή την οδυνηρή περιπέτεια.







Διαβάστε Περισσότερα...

"ΑΔΕΙΑΣΜΑ" ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ!!!...


Μόνο 5 δημοτικοί σύμβουλοι συμφώνησαν με τον κ. Σαμπαζιώτη

Με την "Τρίτη" ψηφοφορία, οριακά, εξελέγη πρόεδρος στο Δ.Σ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ



Κάνοντας εφαρμογή του εδαφίου του Δ.Κ.Κ., που αναφέρεται στην εκλογή προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με το 1/3 των παρόντων μελών, εξελέγη τελικά νέα πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας η δημοτική σύμβουλος, Γιάννα Κωνσταντέλου….
Μόνο 5 από τους 10 δημοτικούς συμβούλους της Συμπολίτευσης ψήφισαν θετικά, ενώ οι άλλοι 5 την καταψήφισαν, ενώ η Μείζονα Αντιπολίτευση ψήφισε λευκό και στις 3 ψηφοφορίες. Πάντως, εξελέγη χθες με το 1/3, τους 5 δηλαδή, γιατί απουσίαζε από τη συνεδρίαση ο επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας και οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι ήταν 16 αντί 17, που είναι το σύνολο των μελών του Σώματος. Θα απαιτούνταν δηλαδή 6 θετικές ψήφοι κι αν δεν γινόταν αυτό, επανάληψη μετά μίας εβδομάδας της εκλογικής διαδικασίας.
Η εξέλιξη αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει πλήρως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «ΕΠΙ» στο φύλλο του Σαββάτου, όπου γράφαμε ότι, «οι Δημαιρεσίες στον Δήμο Κυπαρισσίας ίσως κρύβουν εκπλήξεις, δυσάρεστες για τον δήμαρχο κ. Σαμπαζιώτη μετά από περίεργες εμμονές του... » και κάναμε τη... ρητορική ερώτηση αν υπάρχει «ρήγμα» στη Δημοτική Αρχή Κυπαρισσίας.
Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ιδίως μεταξύ των συμβούλων της Συμπολίτευσης ήταν ψυχρή, ενώ στα πρόσωπα ορισμένων ήταν διάχυτη η αγωνία και η ανησυχία για το τι θα γίνει...
Στη συνεδρίαση προέδρευσε ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Τσίγγανος, ο οποίος μετά τις ευχές για το νέο έτος, όπως και του κ. Σαμπαζιώτη και του επικεφαλής της Α.ΔΗ.Κ., Θανάση Πετρόπουλου, αναφέρθηκε στη διαδικασία εκλογής κι έδωσε τον λόγο στον κ. Σαμπαζιώτη για να πει ποια είναι η πρόταση της Συμπολίτευσης και πώς αυτή προέκυψε.
Ο κ. Σαμπαζιώτης είπε ότι, σε σύσκεψη - συνεδρίαση του Συνδυασμού του προτάθηκε για πρόεδρος η Γιάννα Κωνσταντέλου, την οποία και ψήφισαν 5 σύμβουλοι, ενώ άλλοι 5 σύμβουλοι διαφώνησαν και αποχώρησαν. Έτσι, είπε, προτείνεται η Γιάννα Κωνσταντέλου. Στην ψηφοφορία, που ακολούθησε στο Σώμα, την πρόταση του δημάρχου και των 5 της Πλειοψηφίας ψήφισαν η ίδια η Γιάννα Κωνσταντέλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγόρης Γκότσης, Παναγιώτης Φωτεινόπουλος, Γιάννης Σταθόπουλος και Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και την καταψήφισαν οι 5 άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της Πλειοψηφίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, Παναγιώτης Αγγελινάς, Θεόδωρος Γκρίτζαλης, Δημήτρης Χρονόπουλος και Πηνειώ Βασιλοπούλου, ενώ οι 6 δημοτικοί σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας (Α.ΔΗ.Κ.) ψήφισαν λευκό. Το ίδιο έγινε και στις άλλες δύο ψηφοφορίες και στην τελευταία εξελέγη με το 1/3 των παρόντων μελών!
Αντιπρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Σωτήρης Μπακούρος από τη Μείζονα Μειοψηφία και γραμματέας με 6 μόνο ψήφους ο Γιάννης Σταθόπουλος.


Σαν να μην έφτανε αυτό που έγινε για την πρόεδρο του Σώματος, στη Δημαρχιακή Επιτροπή ο κ. Σαμπαζιώτης υπέστη οδυνηρή ήττα - πανωλεθρία, αφού κανείς από τους 3 δημοτικούς συμβούλους, που πρότεινε για τακτικά μέλη, δηλαδή οι Γρηγόρης Γκότσης, Παναγιώτης Φωτεινόπουλος και Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, δεν εξελέγη.

Στις 3 θέσεις από την Πλειοψηφία, εξελέγησαν, με θετικές ψήφους από την Αντιπολίτευση, η Πηνειώ Βασιλοπούλου και ο Θεόδωρος Γκρίτζαλης με 10 ψήφους και ο Δημήτρης Χρονόπουλος, που αυτοπροτάθηκαν κόντρα στην πρόταση Σαμπαζιώτη! Από την Αντιπολίτευση στη Δημαρχιακή Επιτροπή εξελέγησαν με 15 ψήφους έκαστος, τακτικό μέλος ο Σωτήρης Γιαννόπουλος και αναπληρωματικό ο Γιώργος Γκότσης.

Δήλωση δημοτικών συμβούλων


Μετά το πέρας των Δημαιρεσιών στην Κυπαρισσία, σε καφετέρια της πόλης είδαμε τους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Τσίγγανο, Παναγιώτη Αγγελινά, Θεόδωρο Γκρίτζαλη και Δημήτρη Χρονόπουλο, οι οποίοι ερωτώμενοι σχετικά με τη στάση τους στις Δημαιρεσίες δήλωσαν από κοινού:

«Η σημερινή εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη για τους πολίτες της Κυπαρισσίας, διότι η Δημοτική Αρχή περιχαρακωμένη πίσω από εξωθεσμικούς συμβούλους απώλεσε την επαφή με το λαϊκό αίσθημα, την καθημερινότητα και τελικά με την ίδια την κοινωνία.
Επανειλημμένα είχαμε επισημάνει το κενό αυτό. Η βούληση συμμετοχής στα θεσμικά Όργανα του Δήμου μοναδικό σκοπό είχε να αποκαταστήσει το έλλειμμα αυτό και να δώσει ελπίδα και πνοή στους πολίτες, πολλοί από τους οποίους δικαιολογημένα αποστασιοποιήθηκαν λόγω αλαζονικών συμπεριφορών και πρακτικών.
Η θέση αυτή προέκυψε από τις παραπάνω ανεπάρκειες και πρακτικές, στις οποίες δεν μπορεί κανείς πλέον να μένει αδιάφορος
».



Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"


Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΚΤΕΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ CNN ΚΑΙ ΤΟΥ BBC ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...




Εκτενή είναι τα ρεπορτάζ του CNN και του BBC για την δολοφονική επίθεση σε βάρος Αστυνομικών στα Εξάρχεια καθώς και για τον σοβαρό τραυματισμό του 21χρονου Αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη....




Διαβάστε Περισσότερα...

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού ο 21χρονος Αστυνομικός Διαμαντής Μαντζούνης

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού εισήλθε μετά τη χειρουργική επέμβαση ο αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση στα Εξάρχεια στις 3:05 π.μ. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάστασή του παραμένει «ιδιαιτέρως σοβαρή»:
«Περί της 3.30μ.μ. πρωινή διεκομίσθη στο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ν.Ε.Ε.Σ. ο αστυφύλακας Μαντζούνης Διαμαντής, βληθείς δια πυροβόλου όπλου. Η κατάστασή του εξαρχής διεγνώσθη εξαιρετικά σοβαρή εφόσον ο ασθενής ελεγχόταν αιμοδυναμικά ασταθής.
Εισήχθη άμεσα στο Χειρουργείο, όπου διαπιστώθηκαν πολλαπλές ρήξεις ζωτικών οργάνων στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα, οι οποίες και αποκαταστάθηκαν χειρουργικά.
Επιπλέον ο ασθενής φέρει και δεύτερο διαμπερές τραύμα στο κάτω τριτημόριο του αριστερού μηρού, το οποίο και αντιμετωπίστηκε.
Το χειρουργείο περατώθηκε στις 9.00π.μ. και μετά από επανειλημμένες μεταγγίσεις, η κατάστασή του εμφανίζεται σταθερή.
Λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για άρτια μετεγχειρητική αντιμετώπιση.
Η κατάστασή του παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή.
Νεότερο ανακοινωθέν θα εκδοθεί όταν κριθεί αναγκαίο από τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου».



Διαβάστε Περισσότερα...

"Ταυτοποιήθηκαν" τα όπλα και "δείχνουν" τον "Επαναστατικό Αγώνα"...


Ταυτοποιήθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας τα όπλα της επίθεσης που χρησιμοποίησαν οι δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Πολιτισμού με αθώο θύμα τον 21χρονο Αστυνομικό από την Κυπαρισσία Διαμαντή Μαντζούνη.




Όπως δήλωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Βασίλης Τσιατούρας, η επίθεση έγινε με ίδιου τύπου όπλο καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε κατά του λεωφορείου των ΜΑΤ στις 23 Δεκεμβρίου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Επίσης, χρησιμοποιήθηκε πιστόλι 9 χιλιοστών με το οποίο είχε δεχτεί επίθεση στις 30 Απριλίου του 2007 το δεύτερο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας και την ευθύνη είχε αναλάβει τότε η οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας".
Μόνο τυχαία δεν χαρακτηρίζεται η δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα στα Εξάρχεια.
Τα ευρήματα δείχνουν την οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" που έκανε την εμφάνισή της, μετά την εξάρθρωση της 17Ν.
Στην αντιτρομοκρατική έχει σημάνει συναγερμός και οι επιτελείς της αστυνομίας καλούνται να απαντήσουν σε πλήθος ερωτημάτων και να εντοπίσουν τους δράστες.
Ένα από τα δύο όπλα που χρησιμοποιήθηκαν-το ΜΠ5_ είχε χρησιμοποιηθεί, στην επίθεση εναντίον του αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας στις 30 Απρίλιου του 2007.
Το δεύτερο όπλο-το Καλάσνικοφ-είχαν οι δράστες και στην επίθεση εναντίον της κλούβας των ΜΑΤ στις 23 Δεκεμβρίου στην οδό Κοκκινοπούλου.
Προκαλεί προβληματισμό και η χειροβομβίδα εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ που είναι του ιδίου τύπου με αυτές που χρησιμοποιεί ο Ελληνικός Στρατός αλλά και με εκείνες που είχαν εντοπιστεί σε γιάφκα της «17ης Νοέμβρη» στην οδό Πάτμου.
Είναι ελληνικής κατασκευής που φέρεται να έχει κατασκευαστεί σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα το οποίο το έχει κλείσει πρόσφατα. Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη εταιρεία εφοδίαζε τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.
Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ανέφερε πως στο τόπο της επίθεσης στην οδό Κουντουριώτη βρέθηκαν 27 κάλυκες από το πυροβόλο όπλο και 4 κάλυκες από πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών.
Όπως είπε ο κ. Τσιατούρας, η αστυνομία δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των δραστών, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, είπε ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν συλληφθούν οι δράστες.







Διαβάστε Περισσότερα...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας από το άκουσμα της είδησης της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 21χρονου Αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη και όλοι προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά στην υγεία του!




Διαβάστε Περισσότερα...

Δ. Αβραμόπουλος: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του αστυνομικού

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού Αδαμάντιου Μαντζούνη που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης τα ξημερώματα στα Εξάρχεια.
Αυτό το δραματικό περιστατικό είναι ένα πλήγμα κατά της δημοκρατίας και των θεσμών, δήλωσε ο υπουργός εξερχόμενος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο άτυχος αστυνομικός, και παρέπεμψε σε αναλυτικότερη ενημέρωση των ιατρών του Ερυθρού Σταυρού αργότερα σήμερα.



Διαβάστε Περισσότερα...

Πρ. Παυλόπουλος: Στόχος η Δημοκρατία και η ομαλότητα

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου νοσηλεύεται ο αστυνομικός κατά του οποίου έγινε τα ξημερώματα δολοφονική επίθεση, ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το μόνο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή όλους είναι να πάει καλά ο Διαμαντής κάτι για το οποίο θα υπάρξει ανακοίνωση από το νοσοκομείο. Επίσης θα ενημερώνεστε συνεχώς για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα αυτή η δολοφονική απόπειρα».

«Είμαι εδώ για να κάνω τούτη τη δήλωση: Εκείνοι οι οποίοι χτύπησαν τον Διαμαντή Μαντζούνη είχαν στόχο τη δημοκρατία και την ομαλότητα. Θα αντιληφθούν σύντομα ότι η δημοκρατία είναι ισχυρή και η κοινωνία μας είναι θωρακισμένη. Και να γνωρίζουν ότι το ηθικό της αστυνομίας και η προσήλωση στο καθήκον και τα δημοκρατικά ιδεώδη είναι δεδομένα και αυτά δεν πρόκειται να τα θίξει κανείς. Καμιά σφαίρα, κανένας δολοφόνος».



Διαβάστε Περισσότερα...

Δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 21χρονος Αστυνομικός από την Κυπαρισσία...


Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν τρεις αστυνομικοί των ΜΑΤ στις 3:05 τα ξημερώματα έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στη διασταύρωση των οδών Ζαΐμη και Κουντουριώτη, στα Εξάρχεια.

Όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ κατά του αστυνομικού και δύο συναδέλφων του, τραυματίζοντάς τον στον θώρακα και το πόδι. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν περισσότεροι από 30 κάλυκες.

Ο αστυνομικός, Αδαμάντιος Μαντζούνης, 21 ετών από την Κυπαρισσία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τουλάχιστον δύο άτομα, όπως αναφέρουν οι πρώτες μαρτυρίες. Οι ειδικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο εκτός από τους δύο που πυροβόλησαν, να υπήρχαν τουλάχιστον άλλος ένας ή δύο ως ομάδα υποστήριξης για την ασφαλή διαφυγή των δραστών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν φωτοβολίδες και πιθανόν χειροβομβίδα ή κροτίδα επειδή στο σημείο βρέθηκε μικρός κρατήρας και έχουν σπάσει τζάμια από θραύσματα σε παρακείμενο συνεργείο.


Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο στήθος και στο μηρό, ενώ βολίδες βρέθηκαν πάνω στον ασύρματό του και σε άλλον εξοπλισμό που έφερε. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, βολίδες έπληξαν και τις ασπίδες των συναδέλφων του που βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης.

Στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες, από τους οποίους τουλάχιστον 27 προέρχονται από Καλάσνικοφ και οι υπόλοιποι από πιστόλι μικρότερου διαμετρήματος πιθανόν των 9 χιλιοστών.

Οι κάλυκες έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν προέρχονται από το Καλάσνικοφ με το οποίο άγνωστοι είχαν πυροβολήσει από το χώρο της Πολυτεχνειούπολης εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, στην οδό Κοκκινοπούλου στου Ζωγράφου.

Αμέσως μετά τη νέα επίθεση σήμερα τα ξημερώματα, η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή των Εξαρχείων και προχώρησε σε συνολικά 72 προσαγωγές υπόπτων.

Αρχικά ομάδα νεαρών επιχείρησε να αντιδράσει στην οδό Στουρνάρη όπου σημειώθηκαν επεισόδια και οι αστυνομικές δυνάμεις τούς διέλυσαν με τη χρήση δακρυγόνων.

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο αστυνομικός, βρίσκονται ο υπουργός και ο υφυπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και Παναγιώτης Χηνοφώτης, ενώ τις επιχειρήσεις της αστυνομίας συντονίζει ο αρχηγός Βασίλης Τσιατούρας.



Διαβάστε Περισσότερα...

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;;; ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ.....


Διαβάστε Περισσότερα...

"ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ - ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ...



Χωρίς, περιττά, σχόλια.......





Διαβάστε Περισσότερα...

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ....




Με μια πολύ σκληρή δήλωση που έκαναν από κοινού μετά το πέρας των Δημαιρεσιών στην Κυπαρισσία, Δημοτικοί Σύμβουλοι που εξελέγησαν το 2006 με το Συνδυασμό του κ. Σαμπαζιώτη εξηγούν τους λόγους για τους οποίους καταψήφισαν τις προτάσεις του τελευταίου για το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και την Δημαρχιακή Επιτροπή, καταγγέλλουν ουσιαστικά τον κ. Σαμπαζιώτη γιατί περιχαρακωμένος από εξωθεσμικούς συμβούλους απώλεσε την επαφή με το λαϊκό αίσθημα, την καθημερινότητα και την κοινωνία, του προσάπτουν αλαζονικές συμπεριφορές και πρακτικές, ανεπάρκειες κ.α....
Τονίζουν, δε, ότι η βούληση για συμμετοχή στα θεσμικά Όργανα του Δήμου είχε σκοπό να αποκαταστήσει τα ελλείμματα της Δημοτικής Αρχής και να δώσει ελπίδα και πνοή στους πολίτες!!!
Και, μεταξύ άλλων, σημειώνουν με έμφαση ότι, δεν μπορεί κανείς πλέον να μένει αδιάφορος απέναντι στις ανεπάρκειες και πρακτικές της Δημοτικής Αρχής του κ. Σαμπαζιώτη!!!......


***Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση........





Διαβάστε Περισσότερα...

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ....


ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ;;;;….

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΙΣΩΣ, ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ……



Οι αυριανές δημαιρεσίες (της Κυριακής δηλαδή) στον Δήμο Κυπαρισσίας ίσως κρύβουν εκπλήξεις,

δυσάρεστες για τον Δήμαρχο κ. Σαμπαζιώτη…
Και αυτό, γιατί με όσα μπορέσαμε να μάθουμε, μέχρι χθες το απόγευμα (την Παρασκευή), ο κ. Σαμπαζιώτης θέλει να προτείνει για Πρόεδρο στο Δημοτικό Συμβούλιο άλλον, μάλλον άλλη, Δημοτική Σύμβουλό του και όχι τον μέχρι σήμερα Πρόεδρο του Δ.Σ. και πρώτο σε σταυρούς εκλεγμένο Δημοτικό του Σύμβουλο, δικηγόρο Παναγιώτη Τσίγγανο ο οποίος, σημειώτεον, διαδραμάτισε τον πιο καθοριστικό ρόλο μαζί με τον πρώην Δήμαρχο και πατέρα του Ηλία Τσίγγανο για να πάρει το χρίσμα της Ν.Δ ο κ. Σαμπαζιώτης και να εκλεγεί, ελέω 42% και όχι μόνο, Δήμαρχος Κυπαρισσίας!!!!...
Το παρασκήνιο είναι πολύ μεγάλο και με πολλές, ακόμη και πολιτικές – βουλευτικές προεκτάσεις και ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Δημοτική Ομάδα της Πλειοψηφίας η οποία φέρεται διχασμένη έντονα προβληματισμένη με την μέχρι τώρα μηδενική παρουσία και προσφορά του Δήμου στα κοινά, με τις ευθύνες να βαρύνουν, ασφαλώς, τον κ. Σαμπαζιώτη!!!
Όχι μόνο δεν ξεκίνησε τίποτα, αλλά έχουν πάει πίσω και έργα που ήταν προγραμματισμένα και δρομολογημένα από το 2005, μας έλεγε στέλεχος του Συνδυασμού του κ. Σαμπαζιώτη που βλέπει με ανησυχία και προβληματισμό την πορεία του Δήμου τα 2 τελευταία χρόνια….
Για τις καρέκλες, τι θέσεις και τα αξιώματα με τους παχυλούς μισθούς το 2009 και το 2010 έγιναν 2 συναντήσεις – συσκέψεις των Συμβούλων του κ. Σαμπαζιώτη, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε τεταμένο κλίμα με υψηλούς τόνους και βολές κατά ριπάς!!!
Το ρεζουμέ είναι ότι ο κ. Σαμπαζιώτης δεν θέλει, όπως ο διάολος το λιβάνι, για Πρόεδρο του Δ.Σ. τον Παναγιώτη Τσίγγανο, ενώ απέρριψε και πρόταση για Πρόεδρο επί διετία της ΔΕΥΑΚΥ τον Παναγιώτη Αγγελινά και προτείνει για Πρόεδρο του Δ.Σ. τη Γιάννα Κωνσταντέλου για το 2009 και το 2010 να παραιτηθεί και να εκλεγεί, πάλι, ο Παναγιώτης Τσίγγανος και για Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚΥ για το 2009 τον Πρόεδρο του Τ.Σ. Σπηλιάς Παναγιώτη Γυφτάκη ο οποίος θα παραιτηθεί, όπως είναι η συμφωνία – συναλλαγή, το 2010 για να πάει, μετά από εκλογή, Πρόεδρος τη χρονιά των εκλογών ο Παναγιώτης Αγγελινάς….
Αντιδήμαρχοι το 2009 και το 2010 θα οριστούν ο Παναγιώτης Φωτεινόπουλος και ο Γρηγόρης Γκότσης και για ένα χρόνο, είτε φέτος, είτε του χρόνου, ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και ο Τζίμης Χρονόπουλος…
Αυτά σύμφωνα, πάντα, μέχρι χθες το βράδυ γιατι όλα μπορεί να αλλάξουν αφού η Δημοτική πλειοψηφία θυμίζει καζάνι που βράζει και μπορεί να τιναχτεί στον αέρα ακόμα και η ίδια η συνοχή και ενότητά της, που όπως φαίνεται έχει ήδη διαρραγεί!!!
Όλα θα εξαρτηθούν πάντως από τις αυριανές δημαιρεσίες και την πρόταση του κ. Σαμπαζιώτη για τον Πρόεδρο του Δ.Σ….


***Αυτά έγραφε, λοιπόν, στο φύλλο του Σαββάτου η εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"

και επαληθεύτηκε πλήρως το ρεπορτάζ!!!





Διαβάστε Περισσότερα...