Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΒΑΣΕΙΣ 2009



Αύριο Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν..............


να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα -Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

***Φυσικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα και από το TRIFYLIANEWS.


Διαβάστε Περισσότερα...

Στάχτη και μπούρμπερη στην ΒΑ Αττική – Θλίψη και οργή στους πολίτες


Τουλάχιστον, 150.000 στρέμματα και εκατοντάδες σπίτια έχουν γίνει στάχτη, μέχρι στιγμής, από τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται από το βράδυ της Παρασκευής στη Βορειοανατολική Αττική................

Από τη νύχτα της Παρασκευής, όταν ξέσπασε η φωτιά στο Γραμματικό, που από λανθασμένους χειρισμούς ξέφυγε από κάθε έλεγχο και πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις, φτάνοντας χτες στην Παλλήνη και το Γέρακα, έως και αυτές τις ώρες έχουν κατακαεί περιοχές, όπως ο Μαραθώνας, ο Άγιος Στέφανος, η Παλαιά Πεντέλη, η Παλλήνη, το Πικέρμι, η Ανθούσα, η Άνοιξη, η Σταμάτα, η Ροδόπολη, το Άνω και Κάτω Σούλι...

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών που παραδόθηκαν στις φλόγες, βλέποντας τη γη τους, τις περιουσίες τους και τους πνεύμονες πρασίνου να γίνονται παρανάλωμα τους πυρός, νοιώθουν απέραντη θλίψη για το κακό που έπαθαν αλλά και οργή γιατι η Πολιτεία φάνηκε ανίκανη να διαχειριστεί την όλη κατάσταση ενώ με λάθη και παραλείψεις η φωτιά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.



Διαβάστε Περισσότερα...