Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Κορυφώθηκε η έξοδος των εκδρομέων


Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 39 και τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου, κορυφώθηκε η έξοδος των αδειούχων του Δεκαπενταύγουστου. Χωρίς προβλήματα διεξήχθη η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα Με πληρότητα που αγγίζει το 100% τα πλοία που απέπλευσαν από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Αυξημένη η κίνηση και στο..................
αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά αισθητά μικρότερη σε σχέση με πέρυσι. Τα ΚΤΕΛ με έκτακτα δρομολόγια εξυπηρέτησαν τους ταξιδιώτες προς τους τόπους προορισμού.
Άδειασε η Αθήνα

Άδειασε η Αθήνα, καθώς χιλιάδες κάτοικοι εκμεταλλεύτηκαν την γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, αλλά και την άδειά τους για να ξεφύγουν για λίγο από την πρωτεύουσα.

Μέχρι και 100% έφτασε η πληρότητα των πλοίων που έφυγαν Παρασκευή και το Σάββατο από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Χωρίς προβλήματα έγινε η έξοδος από τα δύο μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα, με την Τροχαία να έχει θέσει σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων. Την Κυριακή η Τροχαία θα απαγορεύσει την κίνηση βαρέων οχημάτων στις εισόδους των μεγάλων αστικών κέντρων. Η απαγόρευση θα ισχύει από τις 4 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, καθώς εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει η επιστροφή των πρώτων αδειούχων του Αυγούστου, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ελαφρά μειωμένη σε σχέση με πέρυσι είναι η κίνηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Πολλοί είναι και οι εκδρομείς που επέλεξαν να μετακινηθούν με τα υπεραστικά λεωφορεία ή τον ΟΣΕ. Έτσι, τα ΚΤΕΛ για να αντιμετωπίσουν την αυξημένη ζήτηση έχουν θέσει σε επιφυλακή τουλάχιστον 80 λεωφορεία για ενισχύσουν τα ήδη προγραμματισμένα δρομολόγια, ενώ με ικανοποιητικές πληρότητες αναχωρούν και οι αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ.

Από σήμερα Σάββατο έως την ερχόμενη Τετάρτη ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 40 βαθμούς στα ηπειρωτικά, ενώ η ζέστη θα είναι ιδιαίτερα αισθητή λόγω της υγρασίας. Εξαιτίας των συνθηκών έχει τεθεί σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός.

ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ – ΝΕΤ 105,8 – ΑΠΕ/ΜΠΕ



Διαβάστε Περισσότερα...