Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!


Από την Ομάδα Διαχείρισης του blog TRIFYLIANEWS και
την νέα Ομάδα του blog στο Facebook
,



ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!



Αγάπη, Υγεία και Ευτυχία σε όλες και όλους!





Ειρήνη, Προκοπή κι Ευημερία σε όλο τον κόσμο!






TRIFYLIANEWS.


Διαβάστε Περισσότερα...

Περιμένοντας το Άγιο Φως!


Το απόγευμα, στις 6.30μμ θα αφιχθεί το Άγιο Φως στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου θα γίνει δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους και από εκεί θα μεταφερθεί με ειδικές πτήσεις αεροσκαφών C-130 σε ολόκληρη την επικράτεια.

Το Άγιο Φως..........................

θα μεταφερθεί από τον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων στην Αθήνα με ειδική κυβερνητική πτήση από τα Ιεροσόλυμα.
Ελληνική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη, μετέβη από το πρωί στα Ιεροσόλυμα, προκειμένου να παραστεί την Τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός στον ιερό Ναό της Αναστάσεως. Η τελετή της Αφής θα γίνει στη 1 το μεσημέρι και μισή ώρα αργότερα το Αναστάσιμο Άγιο Φως αναμένεται να παραδοθεί από τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'.

Το Άγιο Φως θα μεταφέρει στην Αθήνα ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου αρχιμανδρίτης Δαμιανός Πάνου, ενώ εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου, στην αποστολή συμμετέχει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Κώστας Μαρκόπουλος, οι βουλευτές κ. Μιχάλης Παντούλας από το ΠΑΣΟΚ, η κα Ουρανία Παπανδρέου από το ΛΑΟΣ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου.


Διαβάστε Περισσότερα...