Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Stage τέλος σε Δημόσιο - ΟΤΑ


Kαταργούνται οριστικά τα προγράμματα stage στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ, ενώ δεν πρόκειται να ανανεωθεί καμία σύμβαση, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, μετά το πέρας της σημερινής διυπουργικής σύσκεψης.


Στον ιδιωτικό τομέα είναι δυνατόν να λειτουργήσουν τα stage ως μαθητεία. Stage οποιασδήποτε διάρκειας που λήγουν δεν θα ανανεώνονται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την οποία ανέγνωσε ο κ. Πάγκαλος, το πολιτικό πλαίσιο της κυβέρνησης για τα stage περιλαμβάνει τις εξής αποφάσεις:...............- Στο εξής καταργούνται και απαγορεύονται τα Stage στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους ΟΤΑ.

- Στον ιδιωτικό τομέα είναι δυνατόν να λειτουργήσουν τα Stage ως μαθητεία, εφόσον ισχύουν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις και χρηματοδοτούνται κυρίως από κοινοτικά κονδύλια.

Ερωτηθείς στο σημείο αυτό ο κ. Πάγκαλος διευκρίνισε ότι η μια πλευρά των εγγυήσεων περιλαμβάνει ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και πρόσληψη εργαζομένων με Stage, ενώ σε ό,τι αφορά τα ασφαλιστικά είπε ότι θα ισχύσουν οι κανόνες κοινωνικής ασφάλισης, που ισχύουν για όλους, δηλαδή η τριμερής ασφάλιση με συμμετοχή εργοδοτών, κράτους και εργαζομένων.

- Τα Stage που συνήφθησαν μετά την αναγγελία της ημερομηνίας των εκλογών είναι παράνομα, έγιναν για προφανείς ψηφοθηρικούς σκοπούς και ως εκ τούτου δεν ισχύουν.

- Stage οποιασδήποτε διάρκειας που λήγουν δεν θα ανανεώνονται.

- Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την πρόσληψη μονίμου προσωπικού το οποίο θα καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Πέραν αυτών θα προχωρήσει για την κάλυψη άμεσων και πραγματικών αναγκών στο δημόσιο, σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα και στους ΟΤΑ, όπως αυτές αντικειμενικά θα προσδιοριστούν, στην προκήρυξη θέσεων για τη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου. Η διαδικασία της πρόσληψης θα πραγματοποιηθεί με την ευθύνη και τον έλεγχο του ΑΣΕΠ και θα διασφαλίζει αξιοκρατία και ισονομία για όλους τους Ελληνες.

«Το ΠΑΣΟΚ είχε επανειλημμένως διακηρύξει πριν από τις εκλογές, την απόλυτη και δικαιολογημένη αντίθεσή του με όλα τα συστήματα ευκαιριακής και ανασφάλιστης εργασίας, ιδιαίτερα όταν αυτά χρησιμοποιούνται στον δημόσιο τομέα, για την πολιτική ομηρία χιλιάδων νέων και των οικογενειών τους, ούτως ώστε αυτοί να μετατραπούν, εκβιαζόμενοι, σε αναγκαστικούς υποστηρικτές της ΝΔ», σημειώνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά τη σύσκεψη.


Ερωτηθείς ο κ. Πάγκαλος για τα θέματα που έχουν προκύψει με τη μοριοδότηση, είπε ότι είναι θέμα που θα ληφθεί υπόψη από το ΑΣΕΠ και όσους επεξεργαστούν αυτή τη λύση.

«Kάθε Ελληνας μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη»

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη των εργαζομένων στα Stage είπε ότι κάθε Ελληνας μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Εξετάσαμε, ειπε, όλα τα νομικά και συνταγματικά πλαίσια.

Τέλος, ερωτηθείς ο κ. Λοβέρδος για τον αριθμό των απασχολουμένων με Stage, είπε ότι μετά βεβαιότητας είναι 23.000, ενώ αγνοείται ο αριθμός των όσων προσελήφθησαν με αυτά, μετά την προκήρυξη των εκλογών.

Στη σύσκεψη, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο, έλαβαν μέρος ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενώ παραβρέθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Δριμεία επίθεση στη ΝΔ

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πεταλωτής επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της ΝΔ: «Η φαυλότητα της προηγούμενης κυβέρνησης δημιούργησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ως κυβέρνηση, με γενναιότητα, όπως έχουμε υποχρέωση».

Μάλιστα εξαπέλυσε βολές και κατά όσων και σήμερα στη ΝΔ συνεχίζουν, όπως υποστήριξε, «το εμπόριο ελπίδας». «Κάποιοι άνθρωποι, αντί να ζητούν συγγνώμη και αντί να κρυφτούν, βγαίνουν σήμερα και μιλάνε ως υπερασπιστές αυτών των νέων ανθρώπων, τους οποίους είχαν καταστήσει ομήρους των πελατειακών τους συμφερόντων» πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε τις συμβάσεις έργου ως μια μορφή εξαρτημένης εργασίας με διαφορετική νομοτυπική μορφή και συμπλήρωσε ότι θα επανεξεταστούν όλες οι συμβάσεις έργου, ώστε να μείνουν αυτές που καλύπτουν έκτακτες ανάγκες και τυποποιούνται και νομικά σε αυτό που ονομάζουμε σύμβαση έργου.

Πυρά ΚΚΕ

«Η κυβέρνηση, που χειροκροτεί ο ΣΕΒ καταλαβαίνει την αρχή της ισότητας και της δικαιοσύνης ως κάτι ανάμεσα στην εξαθλίωση της ανεργίας και στο καθεστώς της γαλέρας», σχολίασε το ΚΚΕ

Κάλεσε δε τους εργαζόμενους «στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο ενωμένοι να δώσουν μάχη για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους».

ΛΑΟΣ: Δικός τους ο γκρεμός, δικό τους και το ρέμα

Επικρίσεις κατά των δύο μεγάλων κομμάτων για τα stage διατύπωσε σήμερα ο ΛΑΟΣ, κατηγορώντας τη ΝΔ πως «με τα STAGES υπήρξαν αδίστακτοι έμποροι ελπίδας» και το ΠΑΣΟΚ ότι «γίνονται δήμιοι των ελπίδων αυτών».

«Και οι δύο θα πρέπει να ντρέπονται. Η μονιμοποίηση σκοντάφτει στα τεράστια ελλείμματα, ο διωγμός θα δημιουργήσει παρενέργειες στην αγορά. Δικός τους ο γκρεμός, δικό τους και το ρέμα», τόνισε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης.

ΣΥΝ: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησαν τα stage ως εργαλεία πελατειακών σχέσεων

«Οι απασχολούμενοι σε προγράμματα stage πληρώνουν τα σπασμένα των πολιτικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. αφού και τα δύο κόμματα από το 1996 χρησιμοποίησαν τα stage ως εργαλεία πελατειακών σχέσεων», υπογραμμίζει ο ΣΥΝ

Παράλληλα, προτείνει την κατάργηση των stage και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ σημειώνει πως «όσοι απασχολούνται με τρέχουσες συμβάσεις stage πρέπει να ασφαλιστούν και να παίρνουν τον κατώτερο μισθό».

Πρόταση του ΣΥΝ είναι επίσης «να προκηρυχθούν άμεσα διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ για να καλυφθούν οι χιλιάδες κενές οργανικές θέσεις στην υγεία, στην παιδεία, στην κοινωνική πρόνοια, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην πολιτική προστασία».

Ζητά δε τέλος «να καλυφθούν αναδρομικά από το δημόσιο ή τον ΟΑΕΔ οι ασφαλιστικές εισφορές για σύνταξη όσων εργάστηκαν με stage και να τους αναγνωριστεί η εργασιακή εμπειρία τους με ειδική μοριοδότηση ανάλογα με το χρόνο απασχόλησής τους».

*με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε Περισσότερα...

Oι πενήντα υπογραφές στήριξης των υποψηφίων για την ηγεσία της Ν.Δ


Οι λίστες με τα ονόματα των στελεχών που υποστηρίζουν τους τρεις (Αβραμόπουλο, Μπακογιάννη, Σαμαρά) από τους τέσσερις υποψηφίους για την αρχηγία της ΝΔ κατατέθηκαν χθες ( σ.σ. ο κ. Ψωμιάδης είχε καταθέσει από προχθές τις υπογραφές της υποψηφιότητάς του) και δόθηκαν στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τις 50 υπογραφές που έπρεπε να συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι προκειμένου να είναι έγκυρη η υποψηφιότητά τους.

Από τις υπογραφές στήριξης απουσιάζουν ονόματα βουλευτών, κάτι που είχε διατυπωθεί ως πολιτική ευχή από την οργανωτική επιτροπή ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα διχασμού των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Συγκεκριμένα...............Τις 50 υπογραφές στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζουν την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος κατέθεσε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη στην Οργανωτική Επιτροπή του έκτακτου συνεδρίου της ΝΔ.

Στον κατάλογο περιλαμβάνονται στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώην υπουργοί και βουλευτές, νομάρχες, πρόεδροι συνδικαλιστικών φορέων και επιμελητηρίων, επαγγελματίες και επιστήμονες από όλη την Ελλάδα. Προσωπα που προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους και που υποδηλώνουν το ενωτικό πνεύμα της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη. Οι υπογραφές αυτές εκφράζουν το εύρος της μεγάλης πολυσυλλεκτικής Κεντροδεξιάς που εκφράζει υποψηφιότητά της και δείχνουν ότι στερούνται αντικειμένου οι μύθοι για συγκρούσεις από το παρελθόν στους κόλπους της μεγάλης παράταξης της ΝΔ. Η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε να μην συμπεριληφθούν νυν βουλευτές στον κατάλογο, παρόλο που πολλοί και σημαντικοί έχουν υπογράψει τη δήλωσή υποστήριξής της – για να μην δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης της λογικής πόλωσης που κάποιοι θέλουν να προωθήσουν.

Την υποψηφιότητα του κ. Αβραμόπουλου υπογράφουν δήμαρχοι, υποψήφιοι νομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι, πέντε πρώην βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ, της περιφερειακής οργάνωσης, πρόεδροι από επιμελητήρια, εργατικά κέντρα και εμπορικών συλλόγων.

Την υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά υπογράφουν πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές, πέντε υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές, νομάρχες και δήμαρχοι και πρόεδροι Εμπορικών συλλόγων, μέλη της ΚΕ , εκπρόσωποι από τις κομματικές οργανώσεις και πρόεδροι επιμελητηρίων.
Αναλυτικά οι υπογραφές στήριξης των υποψηφίων:

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΟΥ-ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΟΦΙΑ ΣΠΥΡ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΒΕΛΑΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΒΕΛΕΝΤΖΑ-ΖΟΥΡΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΗΛΙΑΣ πρωην ΜΕΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ


ΓΙΑΟΥΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ-ΚΑΡΥΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΚΑΒΒΑΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ.Ο.


ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ


ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΑΠΠΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ


ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.


ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΡΩ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΝΔΡ. τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΛΑΒΔΑ-ΤΣΙΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΝΙΚΟΛ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΛΙΑΠΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΜΗΧΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΜΟΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ.Ο.


ΝΙΚΟΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΞΕΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.


ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.


ΠΑΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ


ΠΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΠΕΠΟΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ


ΣΑΡΕΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝ τεως ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΣΑΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΣΕΡΜΠΕΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Δ.Α.Κ.-Μ.Μ.Ε.


ΣΚΕΥΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Ι.Τ.


ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΕΦ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ.Ο.


ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΤΡΟΧΑΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΤΣΕΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ


ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΙΑΣΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΕΩΡΓ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.


ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΡΑΣ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.


ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ


ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ


ΑΓΑΔΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΣΤΑΥΡ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Γ.Σ.Ε.Ε.


ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤ ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Π.Φ.Σ.


ΒΑΛΗΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ


ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΓΚΟΥΒΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ


ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΑΜΕΙΝ/ΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ.Ο.


ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.


ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΣΤΑΜ. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ


ΚΑΛΛΙΜΩΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Σ.


ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΑΣΙΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝ. ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΜΙΧΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΡΗΣΤ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΜΙΧΟΥ ΟΛΓΑ ΒΑΣΙΛ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΠΑΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.


ΠΑΛΛΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΧΑΤΖΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΦΩΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ


ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝ. ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.


ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΣΜΥΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΤΣΩΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΗΤΣΩΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΑΥΡ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.


ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΡΑΛ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Σ.


ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓ ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ


ΑΒΕΡΩΦ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗ τεως ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΒΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ τεως ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ-ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΓΚΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ


ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΔΡΟΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΕΥΤΑΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΖΩΓΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β'βαθμιας Δ.Α.Κ.Ε. Ομοσπονδιας


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΙΧΑΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ.


ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ-ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΚΑΡΕΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΑΘΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΚΑΤΣΙΠΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΚΟΥΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛ ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΛΕΥΘ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΛΙΑΝΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΜΑΤΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΜΟΥΡΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΡ. ΠΕΡΙΦ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Τ.Ε.Ε.


ΜΠΕΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε.


ΜΠΙΖΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥ.Δ.Α.Σ.Ε.


ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΞΑΡΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΞΥΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.


ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.


ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΠΑΠΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΡΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΠΑΠΠΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΘΑΝ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΣΥΡΜΑΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.


ΤΑΓΓΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΩΜΑ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ο.Ε.Ε.


ΤΑΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΚΟΛ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Γ.Σ.Ε.Ε.


ΤΖΟΥΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΤΣΙΟΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΑΥΛ. ΕΚΠΡ. ΠΕΡΙΦ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Τ.Ε.Ε.


ΤΣΙΤΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΦΟΥΡΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΧΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ


ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ


ΑΓΓΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΓ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ


ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ-ΑΗΔΟΝΑ ΑΘΗΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης


ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ


ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΓΙΟΥΖΕΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.


ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΔΡΙΤΣΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΣΤΑΥΡ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ


ΚΑΣΙΜΤΖΙΚΗ ΡΟΔΟΘΕΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΟΔ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΚΟΛΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Δ.Α.Σ.


ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.Σ.Γ'βαθμιων ΣΥΝΕΤ.ΟΡΓΑΝ.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΛΙΑΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΜΕΤΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δ.Σ.Γ'βαθμιων ΣΥΝΕΤ.ΟΡΓΑΝ.


ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΜΠΑΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΜΕΝΕΛ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ


ΜΠΙΝΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΜΠΡΟΥΤΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΜΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦ. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΠΑΣΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΣΑΚΚΑΛΗ-ΝΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΧΑΡΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΣΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΗΤ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΤΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Ν.Α.Ε.


ΤΖΑΚΗ-ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


ΤΖΟΛΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΤΕΡ ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΦΕΛΙΚΙΔΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΘΕΟΔ. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΔιαβάστε Περισσότερα...