Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Καυτό τριήμερο



Στο "κόκκινο" και πάλι ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, καθώς από σήμερα εξασθενούν τα μελτέμια, ενώ θερμές μάζες αναμένεονται από την Αφρική.

Οι πιο ζεστές ημέρες θα είναι............


το Σάββατο και η Κυριακή όπου το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει έως 43 βαθμούς Κελσίου, αλλά υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και την Παρασκευή, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, οι μέγιστες τιμές στη δυτική Ελλάδα θα είναι 39-41 βαθμοί, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα 37-39 βαθμοί και περιοχή Αιγαίου 34-36 βαθμοί Κελσίου.

Το Σάββατο ο υδράργυρος στην ηπειρωτική χώρα θα "σκαρφαλώσει" στους 41-43 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα θα φτάσει στους 37-39 βαθμούς Κελσιου.

Σε υψηλά επίπεδα θα είναι το θερμόμετρο και την Κυριακή, με τις μέγιστες τιμές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα να φτάνουν τους 37-39 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα τους 41-43 βαθμούς και στην περιοχή του Αιγαίου τους 38-40 βαθμούς Κελσιου.

Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από τη Δευτέρα, καθώς άνεμοι ισχυροί από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν από την Κυριακή.




Διαβάστε Περισσότερα...

Hot Friday!...










Διαβάστε Περισσότερα...

Friday!!!!!!!!!!!

Friday roses Pictures, Images and Photos






Διαβάστε Περισσότερα...