Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Φεστιβάλ «Μεσσηνίας Όψεις»!


Μεσσηνίας άνθρωποι - Μεσσηνίας γεύσεις...

Σε αυτή μας τη συνάντηση και με αφορμή τη διοργάνωση του 63ου RallyFIM 2008 / ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ στη Γιάλοβα Πύλου, την οποία διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσικλετισμού (FIM) με τη συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Οργανισμού «Οι Δρόμοι της Ελιάς», της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, του Δήμου Πύλου, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της ΕΛΠΑ,


παρουσιάζουμε τη Μεσσηνιακή διατροφική μας κουλτούρα μέσα από δράσεις και δημιουργίες Συλλόγων, Παραγωγών, Ομάδων Παραγωγών, Τυποποιητών και Συνεταιρισμών του Νομού Μεσσηνίας.


Στόχος μας είναι η παρουσίαση της Μεσσηνιακής κουζίνας και γαστρονομίας ,

η προβολή των τοπικών προϊόντων και η ανάδειξη της παράδοσής μας.


Ως εκ τούτου, γινόμαστε όλοι απαραίτητοι και αρωγοί αυτού του έργου,

αφού μέσα από τη δράση του καθενός θα δημιουργηθεί ένα παζλ, μια εικόνα,

μέσα από την οποία θα παρουσιαστούν «όψεις» των διατροφικών συνηθειών του τόπου μας.


Γνωρίζοντας τις καλές προθέσεις καθώς και τη μεγάλη προσπάθεια των διοργανωτών να δώσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα σε αυτή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ του 63ου RallyFIM και έχοντας όλοι την κοινή αντίληψη πως,

ο σεβασμός και η συνεργασία είναι απαραίτητα στοιχεία του εθελοντισμού,

θα παραβρεθούμε στις συναντήσεις, 10 και 11 Ιουλίου στη Γιάλοβα με χρώματα, αρώματα, εικόνες και γεύσεις και που θα γίνουν «εισιτήρια» για ένα ταξίδι στη πανέμορφη Μεσσηνία.


Η Διευθύντρια του Φεστιβάλ «Μεσσηνίας Όψεις»
Διονυσία Χρυσομπόλη


Διαβάστε Περισσότερα...

ΚΟΥΓΙΑΣ: «Καλύπτω όλα τα χρέη για το 51%»




Οι μέρες περνούν και η διοικητική αβεβαιότητα συνεχίζεται στη «Μαύρη Θύελλα»…
Χθες δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη σχετικά με το ενδιαφέρον του Αλέξη Κούγια για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Καλαμάτα.


Ο γνωστός ποινικολόγος είχε κανονίσει ραντεβού χθες το βράδυ με τον Γιώργο Γρηγορόπουλο και είναι άγνωστο αν τα είπαν. Πάντως, μέχρι τη στιγμή που έκλεινε η ύλη της εφημερίδας δεν είχε σημειωθεί καμία εξέλιξη και δεν είχε υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών.

Αναλαμβάνει τα χρέη για το 51%
Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε χθες σε επικοινωνία του με την «ΕΠΙ», πως είναι διατεθειμένος να αναλαμβάνει όλα τα χρέη της ΠΑΕ και θέλει το 51% των μετοχών. Δηλαδή, δεν προτίθεται να δώσει επιπλέον χρήματα στον Γρηγορόπουλο, αλλά καλύπτει όλα τα χρέη που έχει η ΠΑΕ Καλαμάτα σε Εφορία, ΙΚΑ και σε τρίτους.
Αν θελήσει ο Γρηγορόπουλος να πουλήσει και το υπόλοιπο ποσοστό του πέραν του 51%, τότε ο Κούγιας είναι διατεθειμένος να συζητήσει σε νέα βάση.

Προτείνει να παραμείνει πρόεδρος ο Γρηγορόπουλος
Επίσης, χθες μέσω της «ΕΠΙ» ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε πως σε περίπτωση που αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τότε δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει πρόεδρος ο Γιώργος Γρηγορόπουλος και πως θα τοποθετήσει (σ.σ. ο Αλέξης Κούγιας) έναν διευθύνοντα σύμβουλο κι έναν οικονομικό διευθυντή, ενώ ο ίδιος θα είναι απλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.
Μένει λοιπόν να δούμε αν ο Γρηγορόπουλος δέχεται να καθίσει με αυτούς τους όρους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αν θα επιδιώξει συνάντηση μαζί του σήμερα.
Να αναφέρουμε πως αν επιτευχθεί συμφωνία, ο Αλέξης Κούγιας θα φέρει «πακέτο» στην Καλαμάτα: Προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο, ενώ υπάρχουν έτοιμοι και ορισμένοι παίκτες, όπως π.χ. ο Κιάσσος.

Φήμες για νέα πρόταση Μητσάκου!
Από εκεί και πέρα, χθες αναπτύχθηκε μια φημολογία ότι, ο Κυριάκος Μητσάκος κατέθεσε νέα πρόταση στον Γιώργο Γρηγορόπουλο για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Καλαμάτα.
Αν πράγματι ισχύει η νέα (προφανώς βελτιωμένη) πρόταση του Μητσάκου, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, μιας και δεν επιβεβαιωνόταν ή διαψευδόταν αυτό από καμία πλευρά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Μητσάκος έχει διαμηνύσει στον Γρηγορόπουλο ότι, θα περιμένει την απάντησή του εντός της εβδομάδας.

Άπνοια στα αγωνιστικά
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου έχει πάει πίσω και τα χέρια του γενικού αρχηγού, Σάκη Κερανούδη, είναι «δεμένα».
Για προπονητή επαναλαμβάνουμε πως φαβορί παραμένει ο Στράτος Βουτσακέλης, ενώ ο Σωκράτης Κοψαχείλης θα πρέπει να θεωρείται η πρώτη μεταγραφή της «Μαύρης Θύελλας», μιας και τις προσεχείς ημέρες θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων.


Πηγή: Εφημερίδα «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ», 08/07/2008


Διαβάστε Περισσότερα...

"ΑΔΥΝΑΤΗ" Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ, ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ...



Κίνδυνος ακόμα και για απένταξη του έργου...

"Αδύνατη" είναι η μεταφορά σε νέα θέση του αντλιοστασίου του Βιολογικού Καθαρισμού, στο Λιμάνι Κυπαρισσίας, αφού στην προμελέτη υπάρχει συγκεκριμένη χωροθέτηση για την οποία υπάρχει και εγκεκριμένη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων!!!

Αυτό προέκυψε μετά από όσα ακούστηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας, στη συζήτηση του θέματος σχετικά με με την μεταφορά του αντλιοστασίου του Βιολογικού καθαρισμού σύμφωνα με την αριθ.184/2001 Α.Δ.Σ...

Και είναι "αδύνατη" γιατί για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται νέα μελέτη χωροθέτησης και νέες εγκρίσεις περιβαλλοντικών επιπτώσεων που για να γίνουν και να ολοκληρωθούν χρειάζονται από 6 με 8 μήνες τουλάχιστον...

Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη και να γίνουν όλα αυτά, μετά απομένει ελάχιστο χρονικό διάστημα για την κατασκευή του και ως γνωστόν, τέλος του 2009 (μετά την παράταση λόγω πυρκαγιών και των αθώων θυμάτων) "κλείνουν" οι στρόφιγγες χρηματοδότησης του Γ' Κ.Π.Σ...

Αν δεν γίνουν αυτά, αλλά μεταφερθεί "έτσι" (που δεν μπορεί να γίνει, αλλά λέμε...) το αντλιοστάσιο, σε άλλη από τη χωροθετημένη θέση, τότε υπάρχει ακόμα και ο κίνδυνος της απένταξης του έργου, αφού ελέγχεται από 4 διαφορετικά όργανα σε διαφορετικές βαθμίδες, ελληνικές και ευρωπαϊκές..

Θυμίζουμε πως, σοβαρό «μπλέξιμο» και «εμπλοκή» φαίνεται πως υπάρχει για τον Βιολογικό Καθαρισμό Κυπαρισσίας, όπως ξεκάθαρα προκύπτει από έγγραφο της αναδόχου του έργου Κ/Ξ ΕΓΝΩΝ Α.Τ.Ε. – ΙΩΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. προς την ΤΥΔΚ Μεσσηνίας με Κοινοποίηση στο Δήμο Κυπαρισσίας, σχετικά με τη θέση του αντλιοστασίου στο λιμάνι…

Θέμα του εγγράφου, που παρουσιάστηκε, προ ημερών στην Εφημερίδα «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» και το οποίο αναρτήσαμε και εμείς, είναι η «Σύνταξη Μελέτης Εφαρμογής του Έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Κυπαρισσίας» του Δήμου Κυπαρισσίας.

Στο έγγραφο αυτό αναγράφεται επί λέξει, «Σχετικά με τη σύνταξη μελέτης εφαρμογής του έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Κυπαρισσίας» σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Είμαστε στο σημείο όπου θα πρέπει να ορίσουμε επακριβώς την θέση του αντλιοστασίου στην περιοχή του Λιμανιού.

Μετά από παρατήρηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κυπαρισσίας, που έγινε κατά την περίοδο υπογραφής της σύμβασης του έργου, σχετικά με πιθανή μεταφορά του αντλιοστασίου σε χώρο εκτός της ζώνης του λιμανιού, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην περιοχή του λιμανιού, σας γνωρίζουμε ότι έχουμε κάνει ακριβή αποτύπωση όλης της περιοχής και έχουμε ελέγξει όλες τις πιθανές θέσεις του αντλιοστασίου εκτός της κεντρικής ζώνης του λιμανιού. Αποκλείσαμε τις θέσεις που βρίσκονται ανατολικά του λιμανιού και τεχνικά η μόνη σωστή θέση, που μπορεί να είναι η νέα θέση – μεταφορά του αντλιοστασίου, είναι εκείνη δυτικά της θέσης που αναφέρεται στην προμελέτη και στην μελέτη προσφοράς, και συγκεκριμένα στο σημείο που υπάρχει ένας κλωβός με πτηνά.

Σχετικά με τη νέα θέση – μεταφορά του αντλιοστασίου επισημαίνουμε τα εξής:

1. Η θέση του αντλιοστασίου που αναφέρεται τόσο στην προμελέτη όσο και στην μελέτη προσφοράς μας έχει χωροθετηθεί και έχει συμπεριληφθεί στους περιβαλλοντικούς όρους του έργου. Η νέα θέση δεν είναι χωροθετημένη και υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν περιβαλλοντικά προβλήματα από πιθανές αντιδράσεις.
2. Το αντλιοστάσιο συνοδεύεται από διάφορες υπέργειες εγκαταστάσεις. Στην θέση που αναφέρεται στην προμελέτη και στην μελέτη προσφοράς μας υπάρχει γκρεμός, οπότε και έχουμε προβλέψει (στην μελέτη προσφοράς μας) την τοποθέτηση των εγκαταστάσεων αυτών στον γκρεμό, όπου ουσιαστικά θα «φωλιάσουν» εκεί χωρίς να δημιουργούν οπτικές – αισθητικές οχλήσεις. Στην νέα θέση όμως οι εγκαταστάσεις αυτές θα είναι στον αέρα, ορατές, και ίσως δημιουργηθούν προβλήματα και αντιδράσεις. Ακόμα και αν η Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2000 – 2006 δώσει έγκριση για την τοποθέτηση των εγκαταστάσεων του αντλιοστασίου στην νέα θέση, είναι πιθανό στον τελικό έλεγχο του έργου από οποιαδήποτε υπηρεσία ελέγχου του Γ’ ΚΠΣ να υπάρξει πρόβλημα σε σχέση με την συνολική ένταξη του έργου.
3. Το φρεάτιο φόρτισης δε μπορεί να μεταφερθεί στη νέα θέση του αντλιοστασίου, που σημαίνει ότι το σύνολο των εγκαταστάσεων θα βρίσκεται σε δύο θέσεις.
4. Στην νέα θέση υπάρχει έξαρση του φυσικού εδάφους, που σημαίνει ότι τόσο ο βαρυτικός αγωγός όσο και το αντλιοστάσιο θα βρίσκονται σε μεγάλα βάθη, συγκεκριμένα η ροή του αγωγού σε βάθος 6,41μ και το αντλιοστάσιο σε βάθος περί τα 9μ, που τελικά συνεπάγεται κατασκευαστική δυσχέρεια και οικονομική επιβάρυνση του έργου.
5. Η νέα θέση του αντλιοστασίου θα έχει ως αποτέλεσμα αλλαγή στην πορεία του αγωγού προσαγωγής, που μεταφέρει τα λύματα από το αντλιοστάσιο στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού σταθμού.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε να μας ορίσετε εάν στην μελέτη εφαρμογής, που εκπονούμε και ολοκληρώνουμε, θα λάβουμε ως θέση του αντλιοστασίου την θέση που έχει χωροθετηθεί στην προμελέτη και έχει ληφθεί στην μελέτη προσφορά μας ή την ως άνω αναφερόμενη.».


Μέχρι και σήμερα από την ΤΥΔΚ δεν υπάρχει καμία απάντηση, εξ όσων γνωρίζουμε, κάτι που δείχνει πως, ενδεχομένως, δε θα γίνει απολύτως τίποτα και πως η θέση του αντλιοστασίου θα μείνει εκεί που έχει χωροθετηθεί...






Διαβάστε Περισσότερα...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!...



Απάτησε το σύζυγό της…

με την πρώην ερωμένη του!!!


Συνέβη και αυτό…

Σε πόλη της Τριφυλίας.

32χρονη απάτησε τον 38χρονο σύζυγό της… με την πρώην ερωμένη του!!!


Ας πάρουμε όμως το θέμα απ’ την αρχή.


Πριν 6 χρόνια, ήλθαν εις γάμου κοινωνία 26χρονη (και αρκετά όμορφη κοπέλα με αναλογίες που μπορεί και να αγγίζουν την τελειότητα!!!) από καλή και σχετικά γνωστή οικογένεια, με 32χρονο, επίσης σχετικά «επώνυμο», από την ίδια πόλη, με τον οποίο είχαν σχέση περίπου 2 ετών…

Ο πρώτος χρόνος του έγγαμου βίου κύλησε μέσα στα «μέλια», με αγάπες και γλυκόλογα!

Μάλιστα, έδειχναν, πως ήταν πολύ ταιριαστό ζευγάρι και αγαπημένο, αφού πολλές φορές έκαναν σαν να είναι «πιτσουνάκια»!!!

Στα μέσα του δεύτερου χρόνου όμως, άρχισαν τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση του ζευγαριού…

Ο σύζυγος, πολλά βράδια, τις καθημερινές κυρίως, αργούσε να γυρίσει σπίτι ενώ στα απεγνωσμένα τηλέφωνα της συζύγου του ή δεν απαντούσε ή το έκλεινε…

Στην αρχή «έπεφταν» μόνο κρεβατομουρμούρες και πες, πες, πες, με διάφορες προφάσεις του συζύγου το θέμα έληγε εκεί.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως, οι επαναλαμβανόμενες αργοπορίες του συζύγου έβαλαν σε σκέψεις τη νεαρή γυναίκα του που μίλησε για το τί συνέβαινε στο σπίτι της με τους δικούς της.

Ο μεγάλος της αδερφός ανέλαβε την «παρακολούθηση» του γαμπρού του και κάποια στιγμή «ανακάλυψε» πως ο γαμπρός του, απατούσε την αδερφή του σε γειτονική πόλη!

Μάλιστα για τις κρυφές συνευρέσεις του, το παράνομο ζευγάρι είχε νοικιάσει και διαμέρισμα…

Ένα βράδυ, λοιπόν, ο πατέρας της απατημένης συζύγου, ο αδερφός της και η ίδια, τους έκαναν «τσακωτούς»…

Έπεσαν κάτι ψιλομπουνίδια και πολλά μπινελίκια…

Στη συνέχεια, η απάτημενη σύζυγος έφυγε από το σπίτι τους και ήθελε διαζύγιο, το ίδιο και οι δικοί της.

Ο σύζυγός της, όμως, με λυτούς και δεμένους ζητούσε συγχώρεση, γιατι παρασύρθηκε, λέγοντας πως με την άλλη γυναίκα ήταν μόνο sex και τίποτε άλλο. Πως είχε πολλά προβλήματα στη δουλειά και «ξέφευγε», πως την αγαπούσε, πως δεν μπορούσε χωρίς αυτήν κ.τ.λ.

Με το πολύ το πες – πες και την πάροδο του χρόνου, η σύζυγος, που πραγματικά τον αγαπούσε και τον λάτρευε, δέχτηκε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για να μην «κλείσουν» το σπίτι τους.

Έτσι και έγινε… Και περνούσε ο καιρός και όλα έδειχναν ότι το γυαλί που είχε ραγίσει, κολλούσε σιγά – σιγά…

Αμα ραγίσει το γυαλί, όμως, κολλάει;;;

Περνούσαν τα χρόνια, το ζευγάρι έδειχνε πως είχε ξεπεράσει την «περιπέτεια», έκαναν εκδρομές, διασκέδαζαν, ο σύζυγος έκανε όλα τα χατίρια στη γυναίκα του με «λούσα», ντύσιμο, κοσμήματα και όλα καλά…

Ήταν έτσι όμως;;; Κάθε άλλο, όπως αποδείχθηκε…

Τους τελευταίους μήνες ο σύζυγος διέκρινε μια συμπεριφορά «κάπως», από τη γυναίκα του η οποία πρόσεχε ιδιαίτερα τον εαυτό της, τη σιλουέτα της, την εμφάνισή της και όλο και πιο συχνά, έλεγε πως, πήγαινε για καφέ με τις φίλες της και έφευγε από το σπίτι με το αμάξι, σχεδόν, κάθε απόγευμα…

Μία, δύο, τρεις, δεκατρείς, άρχισε να «ψιλιάζεται» πως κάτι τρέχει…

Ωστόσο, επειδή την είχε «κάνει» δεν τολμούσε καν να το αφήσει να εννοηθεί, έστω και σαν υπαινιγμός…

Μια μέρα, γυρνώντας από τη δουλειά λέει στη γυναίκα του πως θα λείψει για τρεις μέρες στην Αθήνα για επαγγελματικό ταξίδι και αν ήθελε να πάει και αυτή μαζί του…

Αυτή απαντά πως, βαριέται και κάτι άλλα τέτοια…

Το άλλο μεσημέρι αναχωρεί και η γυναίκα του τον αποχαιρετά με ένα καυτό φιλί!!!

Έλα μου όμως που αυτός δεν έφυγε…

Με έναν κολλητό του παρακολουθούσαν το σπίτι για να δουν τι θα κάνει η γυναίκα…

Αν θα βγει και που θα πάει ή αν πάει κάποιος εκεί…
Βλέπετε, που να φανταστούν τι «παιζόταν»…

Την άλλη μέρα το απογευματάκι, έκπληκτος ο σύζυγος βλέπει μια γυναίκα να κατευθύνεται προς το σπίτι…

Ποια ήταν αυτή;;; Η πρώην ερωμένη του!!!

Πάει στο σπίτι αυτή, χτυπάει το κουδούνι και σε λίγο ανοίγει την πόρτα η γυναίκα του ψιλοκοιτάζοντας δεξιά κι αριστερά…

Αυτός τα έχει χάσει, έχει μείνει «κόκαλο»…

Τί γύρευε η πρώην ερωμένη του στο σπίτι του;;;

Κάτι λένε στα γρήγορα οι δύο γυναίκες στην πόρτα και μπαίνουν μέσα στο σπίτι…

Αυτόν τον έχουν ζώσει τα φίδια, αλλά από «αγωνία» τί έχουν να πουν άραγε οι δυό τους, μετά από χρόνια…

Η ώρα περνάει, περνάει, περνάει, αλλά πού να ανοίξει η πόρτα για να βγει έξω η πρώην ερωμένη του!!!

Τηλεφωνεί στον κολλητό του και του λέει να πάει αμέσως εκεί.

Έτσι κι έγινε σε λίγα λεπτά. Του λέει τί έχει δει και αποφασίζει να πάει και να μπει στο σπίτι…

Πηγαίνει και ανοίγει την πόρτα με τα κλειδιά του, σιγά – σιγά. Δεν την κλείνει για να μην κάνει θόρυβο, την αφήνει σχεδόν μισάνοιχτη…

Ο φίλος του είναι ακριβώς απέξω…

Προχωράει λοιπόν, ο σύζυγος και κατευθύνεται στο σαλόνι…

Εκεί «τα βλέπει όλα κωλυόμενα»!!!...

Η γυναίκα του και η πρώην ερωμένη του, ολόγυμνες, είναι μαζί στον καναπέ και έχουν επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις, αναστενάζοντας, από ηδονή!!!...

Νοιώθεει τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του και δεν μπορεί ούτε καν να μιλήσει…

Κάθεται και τις κοιτάζει…

Αυτές, σε λίγα δευτερόλεπτα αντιλαμβάνονται την παρουσία του στο χώρο και αιφνιδιασμένες πιάνουν κάτι μαξιλάρες και βάζουν μπροστά στα γυμνά κορμιά τους…

Μετά την πρώτη κρυάδα που έφαγε ο σύζυγος έγινε χαμός…
Φωνές, βρισιές, ουρλιαχτά… Όχι, ξύλο δεν «έπεσε»!!!

Για να μην χαθούμε όμως στις λεπτομέρειες, ξέρετε ποιο είναι το ρεζουμέ;;;

Γιατί η γυναίκα του τον απάντησε με την πρώην ερωμένη του;;;

Όπως λένε οι πληροφορίες…

Γιατί όταν την είχε απατήσει ο σύζυγός της, μέσα της γεννήθηκε η «ανάγκη» να καταλάβει και να διαπιστώσει γιατί την είχε απατήσει με τη συγκεκριμένη γυναίκα…

Τί είχε αυτή που έκανε τον άντρα της να πάει μαζί της…

Το «έδεσε», βρήκε τρόπο και έγινε ό,τι έγινε με την άλλη!!!



*** Φυσικά, τώρα το ζευγάρι είναι σε διάσταση και αναμένεται συναινετικά να βγει σύντομα και το διαζύγιο…



Διαβάστε Περισσότερα...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην Αστυνομικός!



Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος ο πρώην Αστυνομικός που κατηγορείτε για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης και παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών!

Ο 63χρονος πρώην Αστυνομικός πέρασε τις πόρτες του Δικαστικού Μεγάρου Κυπαρισσίας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και αφού απολογήθηκε στον Ανακριτή, οδηγήθηκε και στον Εισαγγελέα.

Κατόπιν με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στις Φυλακές Ναυπλίου...



Διαβάστε Περισσότερα...

ΣΕ ΛΙΓΟ, ΤΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ...









Απάτησε το σύζυγό της...





με την πρώην ερωμένη του!!!





Σε λίγο,

το ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ



που θα συζητηθεί...







Διαβάστε Περισσότερα...

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Αρτίκι Τριφυλίας από τη σύλληψη του πρώην Αστυνομικού...

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι...

Τόσο στο χωρίο Αρτίκι, που συνελήφθη ο 63χρονος συνταξιούχος Αστυνομικός για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης, όσο και στο χωριό Κόκλα, όπου διατηρούσε κατοικία, οι συγκάτοικοι και φίλοι του δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Ιδιαίτερα στο Αρτίκι εμβρόντητοι παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου τα Αστυνομικά οχήματα να σπεύδουν, για να πραγματοποιήσουν οι αστυνομικοί τη σύλληψη του συνταξιούχου πρώην συνάδελφού τους!

Ο 63χρονος λόγω και της επαγγελματικής του ιδιότητας δεν είχε δώσει δικαιώματα ότι μπορεί πιθανόν να είχε εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες.

Επίσης, είχε και οικονομική άνεση, λόγω της παχυλής σύνταξης που εισέπραττε από το Σώμα, οπότε, όπως μας ανέφεραν οι κάτοικοι, δεν είχε ανάγκη να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις.

Επίσης, λόγω της καλής εικόνας που είχε δώσει προς τα έξω, σαν υπηρέτης της Τάξης και του Νόμου, έδινε ακόμα έναν λόγο να μην μπορούν οι φίλοι και οι γνωστοί του να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί...

Επιδεινώθηκε η, ήδη, βεβαρυμένη υγεία του...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος συνταξιούχος Αστυνομικός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία και μετά τη σύλληψή του και την κακή του ψυχολογική κατάσταση έχουν δείξει συμπτώματα επιδείνωσης...


Διαβάστε Περισσότερα...

ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ...





Ένα πολύ μεγάλο και σοβαρό "θέμα" που ανέκυψε το απόγευμα,


μας ανάγκασε να βγούμε εκτός "προγράμματος" και


να μην αναρτήσουμε έγκαιρα


το ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που είχαμε προαναγγείλει...



Ζητάμε την κατανόησή σας και την υπομονή σας, λίγο ακόμη,


αφού το πρώι θα γίνει η ανάρτηση
για το ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που θα συζητηθεί!!!




Διαβάστε Περισσότερα...