Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (ΠΡΙΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Δικαστικό Μέγαρο
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 24.500
Τηλ . 27610-23374
Αριθμ. Πρωτ.2/ 28-1-2009

Προς

ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. Προκόπη Παυλόπουλο
Αναπληρωτή ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. Χρήστο Μαρκογιαννακη
ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ . Δένδια.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ. Σανιδά
Πρόεδρο Εφετών Εφετείου Καλαμάτας κ. Ροντογιάννη .
Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας κ. Σκλήρη .
Εισαγγελέα Κυπαρισσίας κ. Μπούγο .
Πρόεδρο της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Δημήτριο Παξινό, Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών


Έχουμε καθήκον και ηθική υποχρέωση να σας ενημερώσουμε και να ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ τα παρακάτω :

Το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου του Πέτρου, που είναι και σύζυγος Δικαστικού Λειτουργού (που υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Ηλείας) το βράδυ της 26-1-2009 και περί ώρες από 10,30 μμ μέχρι και 11,30 μμ ενώ βρισκόταν στο γραφείο του και ασκούσε τα καθήκοντα του , δέχτηκε βάναυση εγκληματική επίθεση από άγνωστα (ή άγνωστο ) μέχρι τώρα πρόσωπα ( ή πρόσωπο) , με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό του στο κεφάλι , την μεταφορά του στην εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Τρίπολης όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε αφασία χωρίς επικοινωνία με το περιβάλλον από την πρώτη στιγμή. Η τραγική κατάληξη των συνεπειών της επίθεσης αυτής είναι ζήτημα ωρών όπως μας δήλωσαν επίσημα οι θεράποντες γιατροί .
Πρόκειται για καλά προετοιμασμένη, ύπουλη εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφός μας στο χώρο της εργασίας του, μέσα στο γραφείο του, σε χρόνο που προετοίμαζε τις υποθέσεις του .
Τα βάναυσα και θανατηφόρα κτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι του από το φονικό όργανο των δραστών ή του δράστη, ήταν πολλά και του προκάλεσαν πολλαπλά κατάγματα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία μη αντιμετωπίσιμη , αφού πλέον είναι κλινικά νεκρός και απλά αναμένεται ο θάνατός του .
Οι συνθήκες της επίθεσης και ο τρόπος που κτυπήθηκε οδηγούν με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σχεδιασμένη δολοφονία του συναδέλφου μας με προφανή σκοπό να δημιουργήσει το φόβο , την τρομοκρατία και την ανασφάλεια στο κύκλο της δραστηριότητας μας σαν συλλειτουργών της Δικαιοσύνης, να επιφέρει πλήγμα στην λειτουργία της δικαιοσύνης και να προκαλέσει κλονισμό της εμπιστοσύνης του πολίτη στην έννομη τάξη .

Είναι φανερό ότι πρόκειται για πρωτόγνωρο άγριο έγκλημα που έχει αναστατώσει και προβληματίζει το κοινωνικό σύνολο της περιφέρειας του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας αλλά και του Εφετείου Καλαμάτας , αφού ο συνάδελφός μας Σπύρος Ιωάννου ασκεί έντιμα ευσυνείδητα με συνέπεια και ζήλο τα καθήκοντα του εδώ και 28 χρόνια ήταν από τους πλέον μαχόμενους Δικηγόρους του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας και όλης της περιφέρειας του Εφετείου Καλαμάτας
Η υπόθεση έχει ευρύτερο ενδιαφέρον και κοινωνικό αντίκτυπο λόγω της ιδιότητας του συναδέλφου μας ως Δικηγόρου και της συζύγου του ως Δικαστικού Λειτουργού , αλλά κυρίως λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες τελέστηκε.
Έχει προκληθεί μείζον κοινωνικό ζήτημα στην περιοχή μας και είναι αναγκαίο να εξαντληθεί κάθε μέσον με σκοπό την διαλεύκανσή του εγκλήματος , έτσι ώστε πέραν του ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, να επανέλθει η ηρεμία και η εμπιστοσύνη του κοινωνικού συνόλου στους νόμους και τους θεσμούς .
Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και συλλογής στοιχείων από το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας .
Όμως επειδή η υπόθεση είναι υψίστης σημασίας και το στάδιο της αρχικής συλλογής των στοιχείων είναι πολύ σημαντικό , οι ασκούντες την προανάκριση στο στάδιο αυτό είναι αναγκαίο να έχουν αυξημένη εμπειρία. Επιπλέον δε επειδή η κοινωνία μας είναι μικρή και γενικά ο κύκλος στο οποίο διεξάγεται η έρευνα είναι στενός όπου σχεδόν όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους .
Κρίνουμε αναγκαίο το αρχικό αυτό στάδιο της προανάκρισης για την συλλογή των στοιχείων και την διερεύνηση των δεδομένων για τον εντοπισμό των υπόπτων , να ανατεθεί σε εξειδικευμένο αξιωματικό ή κλιμάκιο με αυξημένη εμπειρία σε ανθρωποκτονίες , ώστε να αξιοποιηθούν με προσοχή και < απόρρητα > τα στοιχεία που θα συλλέγονται έτσι ώστε η υπόθεση βαίνοντας προς τον Ανακριτή να βρίσκεται στο σωστό δρόμο.
Δεν αμφισβητείται η ακεραιότητα και ικανότητα των οργάνων του Α.Τ. Κυπαρισσίας η οποία είναι δεδομένη . Όμως η φύση της υπόθεσης αυτής απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό και εξειδικευμένη εμπειρία .
Απαιτείται η προσεκτική έρευνα και μελέτη των προσωπικών πραγμάτων - ημερολογίων του συναδέλφου μας που θα συλλεγούν από το γραφείο το οποίο πρέπει να παραμείνει σφραγισμένο , να γίνει άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των υπόπτων πριν και μετά το περιστατικό, να γίνει εξονυχιστική έρευνα στα ευρήματα του γραφείου του θύματος , συλλογή βιολογικού υλικού, των κινητών πραγμάτων των υπόπτων που θα προκύπτουν στην πορεία της υπόθεσης και κυρίως να γίνει έρευνα όλων των υποθέσεων που είχε χειρισθεί ο συνάδελφός μας το τελευταίο διάστημα κυρίως οικονομικού ενδιαφέροντος (κατασχέσεις - Διαταγές πληρωμής κ.τ.λ.) καθώς και μελέτη και εξέταση των προσωπικών δικαστικών του υποθέσεων.
Η παρούσα μας αποτελεί έκκληση προς Εσάς , ως αρμόδια θεσμικά πρόσωπα επειδή είναι επιβεβλημένη η αποκάλυψη της αλήθειας και η εύρεση των δραστών , αφού ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα σε τόσο μικρό κοινωνικό κύκλο είναι αδιανόητο να μην αποκαλυφθεί .


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου

Με τιμή

ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Αιμιλιανός Σεκλός Ανδρέας Τότσης

Η ταμίας Τα μέλη

Σοφία Σταθοπούλου 1) Παν. Αγγελόπουλος

2) Γ. Βασιλόπουλος


Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣΈχασε, δυστυχώς τη μάχη για τη ζωή πριν λίγο ο Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου, από την Κυπαρισσία, που νοσηλευόταν από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Μ.Ε.Θ. του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ύστερα από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μέσα στο γραφείο του το βράδυ της Δευτέρας..........


Το χρονικό της επίθεσης
Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 10.00 άγνωστοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια μέσα στο γραφείο του στην Κυπαρισσία τον 53χρονο δικηγόρο, Σπύρο Ιωάννου. Αμέσως μετά και αφού τον άφησαν αναίσθητο κι αιμόφυρτο στο πάτωμα έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τον άτυχο δικηγόρο βρήκε αιμόφυρτο στο πάτωμα του γραφείου του φιλικό του πρόσωπο, που σοκαρισμένο από την εικόνα που αντίκρισε ειδοποίησε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρίπολης, που διαθέτει νευροχειρουργό, καθώς οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα βαρύτατα τραύματα, που είχε υποστεί στο κεφάλι, πιθανώς και με τη χρήση αντικειμένου. Τα ξημερώματα της Τρίτης εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.Διαβάστε Περισσότερα...

Στο Χατζηγάκη η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή των αγροτώνΣυγκρατημένα ικανοποιημένη εξήλθε από το κτήριο του ΕΛΓΑ, μετά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του οργανισμού, κ. Ν. Κατσαρό, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών, όπου ενημερώθηκε για ..................

το χρονοδιάγραμμα και το ύψος των αποζημιώσεων. Τα μέλη της Επιτροπής μεταβαίνουν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για να συζητήσουν με τον Σωτήρη Χατζηγάκη. Εν τω μεταξύ, στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, αποφάσισαν να «ενσωματωθούν» όσοι αγρότες από τα Τέμπη και τις Μικροθήβες προτείνουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

«Ουδέποτε υπήρξε αντίδραση από την πλευρά των εργαζομένων να υπογράψουν τα πορίσματα για την πληρωμή των αποζημιώσεων που δεν θα είναι σύμφωνα με το κοινό δίκαιο», υπογράμμισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ν. Κατσαρός.

Οι αποζημιώσεις θα δοθούν μέσω του ΕΛΓΑ για να φτάσουν γρήγορα στους αγρότες τόνισε μετά τη συνάντησή του με παραγωγούς ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νίκος Κατσαρός.

Τα μπλόκα

Στο μπλόκο της Νίκαιας στην Λάρισα, ένα από τα ελάχιστα πλέον που παραμένουν ισχυρά σε όλη τη χώρα, αποφάσισαν να «ενσωματωθούν» οι αγρότες από τα Τέμπη και τις Μικροθήβες, μετά τη χθεσινή επεισοδιακή αποχώρηση της πλειοψηφίας των αγροτών.

Έτσι, εδώ και λίγη ώρα, αποχωρούν σταδιακά και τα τελευταία τρακτέρ που είχαν απομείνει κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, τόσο στα Τέμπη όσο και στις Μικροθήβες.

Μέσα στην ημέρα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι αγρότες στα υπόλοιπα μπλόκα, εάν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ή όχι.

Μετά τον Ισθμό της Κορίνθου, τα Τέμπη και τις Μικροθήβες, οι αγρότες της Καβάλας, τερμάτισαν πριν λίγο τις κινητοποιήσεις τους, δίνοντας στην κυκλοφορία των οχημάτων την Εγνατία Οδό και την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ξάνθης, στο ύψος της Χρυσούπολης. Κλειστή εξακολουθεί να είναι η Εγνατία Οδός στην Κουλούρα Ημαθίας.

Τα πιο ισχυρά μπλόκα, παραμένουν στο Κάστρο της Βοιωτίας, στην Αλαμάνα, στην Νίκαια Λάρισας και στον Προμαχώνα Σερρών.

Την ίδια ώρα, τα τρακτέρ παραμένουν στα Μάλγαρα και στην Χαλκηδόνα, χωρίς ωστόσο να έχουν κλείσει το δρόμο.

Αποκλεισμένα παραμένουν τα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής, ενώ στο μεθοριακό σταθμό των Κήπων, επιτρέπεται κατά διαστήματα η διέλευση αυτοκινήτων και λεωφορείων. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανοικτά παρέμειναν τα τελωνεία των Ευζώνων και της Δοϊράνης.

Οι αγρότες του Κιλκίς, απέσυραν τα τρακτέρ τους από την είσοδο της πόλης.

Αντίθετα, στα Γιαννιτσά οι αγρότες παραμένουν με τα τρακτέρ στην είσοδο της πόλης, αλλά η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται ομαλά. Το ίδιο συμβαίνει στη Νέα Έφεσο, στο Αιγίνιο, στον κόμβο της Τρίγλιας, στηνΓαλάτιστα, αλλά και στη διασταύρωση της Ορμήλιας.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις στην Κρήτη

Στην Κρήτη πάλι, οι αγρότες παραμένουν στους δρόμους, καθώς, όπως λένε, δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους.

Σε ένδειξη καλής θέλησης, οι αγρότες των Χανίων αποφάσισαν να ανοίξουν σήμερα την εθνική οδό Χανίων-Ηρακλείου για δύο ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Παράλληλα, έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό των εφοριών σε Χανιά και Κίσσαμο, ενώ θα επανακαθορίσουν τη θέση τους στις 4 το απόγευμα μετά και από παγκρήτια συνάντηση των ομοσπονδιών της Κρήτης στο Βραχάσι Λασιθίου.

Αντώναρος για αγρότες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ε. Αντώναρος, κληθείς να σχολιάσει τοποθέτηση του κ. Τραγάκη ότι τα χρήματα που θα δοθούν στους αγρότες δεν είναι αποζημιώσεις αλλά ενισχύσεις, παρέπεμψε στη χθεσινή δήλωση του κ. Χατζηγάκη η οποία, σημείωσε, είναι σαφής και δεν αφήνει αναπάντητο κανένα ερώτημα.


Σε άλλη ερώτηση πώς είναι δυνατόν να λέει η κυβέρνηση ότι όλα είναι καλά με την Ε.Ε αφού δεν επικοινώνησε με την αρμόδια επίτροπο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κ. Αντώναρος παρέπεμψε στις δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη. «Υπάρχει επικοινωνία με την ευρωπαϊκή επιτροπή. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις. Ορισμένοι επιδιώκουν να δημιουργούν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν», τόνισε.


paseges.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Μάχη για τη ζωή του στην Εντατική δίνει ο δικηγόρος από την Κυπαρισσία - Εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή η κατάστασή τουΣε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει για δεύτερη συνεχή ημέρα διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ο δικηγόρος από την Κυπαρισσία, Σπύρος Ιωάννου, που το βράδυ της Δευτέρας δέχθηκε εγκληματική επίθεση μέσα στο γραφείο του.............

Ο 53χρονος δικηγόρος έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βλάβες από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε και η κατάστασή του κρίνεται από τους ιατρούς εξαιρετικά σοβαρή. Συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι είναι οι οικείοι και οι συνάδελφοί του από το πρωτοφανές κι εγκληματικό αυτό συμβάν, ενώ ο ίδιος δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Η Αστυνομία πραγματοποίησε χθες αυτοψία στο γραφείο του δικηγόρου, προκειμένου να συλλέξει επαρκή στοιχεία κι ενδείξεις, που θα ρίξουν φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση και θα συμβάλουν στην ανακάλυψη του ή των δραστών. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν πληροφορίες από το επαγγελματικό και φιλικό του περιβάλλον, ερευνούν κάθε αναφορά και στοιχείο, ώστε να καταλήξουν στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην άνανδρη δολοφονική επίθεση.Το χρονικό της επίθεσης
Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 10.00 άγνωστοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια μέσα στο γραφείο του στην Κυπαρισσία τον 5εχρονο δικηγόρο, Σπύρο Ιωάννου. Αμέσως μετά και αφού τον άφησαν αναίσθητο κι αιμόφυρτο στο πάτωμα έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τον άτυχο δικηγόρο βρήκε αιμόφυρτο στο πάτωμα του γραφείου του φιλικό του πρόσωπο, που σοκαρισμένο από την εικόνα που αντίκρισε ειδοποίησε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρίπολης, που διαθέτει νευροχειρουργό, καθώς οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα βαρύτατα τραύματα, που είχε υποστεί στο κεφάλι, πιθανώς και με τη χρήση αντικειμένου. Τα ξημερώματα της Τρίτης εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.


«Βάρβαρη, προσχεδιασμένη και απάνθρωπη επίθεση» - 4ήμερη αποχή των δικηγόρων της Κυπαρισσίας

Σε ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αιμιλιανός Σεκλός, καταδικάζοντας απερίφραστα την «προσχεδιασμένη επίθεση». Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, σε έκτακτη συνεδρίασή του με αφορμή τον χθεσινό βαρύτατο τραυματισμό του συναδέλφου, Σπύρου Ιωάννου, προερχόμενο από βάρβαρη, απάνθρωπη και κατά τα φαινόμενα προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον του, εκφράζει, εξ ονόματος όλων των συναδέλφων μας, τον αποτροπιασμό του για την εγκληματική αυτή ενέργεια και την αμέριστη συμπαράστασή του στον παθόντα, εκλεκτό μέλος του Συλλόγου μας. Η απαράδεκτα βάρβαρη αυτή ενέργεια προσβάλλει βάναυσα, εκτός από την σωματική ακεραιότητα του συναδέλφου, και τον θεσμικό ρόλο του δικηγόρου στην κοινωνία μας, από την οποία αναμένουμε την έκφραση ηθικής καταδίκης της συγκεκριμένης ενέργειας.

Το σύνολο των μελών μας ζητά από τις αρμόδιες διωκτικές και δικαστικές Αρχές την λήψη κάθε πρόσφορου μέτρου για την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση της κακουργηματικής αυτής πράξης. Σε ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας, ο Σύλλογός μας αποφάσισε τετραήμερη αποχή των μελών από τα καθήκοντά τους, από σήμερα μέχρι και την 30ή Ιανουαρίου 2009».


Καταδικαστέα η δολοφονική επίθεση και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Τον αποτροπιασμό τους για την βάρβαρη και εγκληματική ενέργεια κατά του δικηγόρου της Κυπαρισσίας εξέφρασαν με χθεσινή τους ανακοίνωση - ψήφισμα και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, καταδικάζοντας τη δολοφονική επίθεση κι εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του παθόντος. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας εστιάζει στον εγκληματικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης ενέργειας, που πλήττει τόσο τη ζωή ενός ανθρώπου, όσο και τον θεσμικό ρόλο του δικηγόρου. Αναλυτικά στο ψήφισμά τους οι δικηγόροι Καλαμάτας αναφέρουν: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας σε έκτακτη συνεδρίαση του, με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό του συνάδελφου, Σπύρου Ιωάννου, δικηγόρου και μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, προερχόμενο από βάρβαρη, απάνθρωπη και κατά τα φαινόμενα προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον του και μάλιστα εντός του δικηγορικού του γραφείου, εκφράζει εξ' ονόματος όλων των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας τον αποτροπιασμό του για την εγκληματική αυτή ενέργεια και την αμέριστη συμπαράστασή του στον άτυχο συνάδελφο και στην οικογένειά του. Η πρωτοφανής και απαράδεκτα βάρβαρη αυτή ενέργεια προσβάλλει βάναυσα, εκτός από τη σωματική ακεραιότητα του συναδέλφου μας και τον θεσμικό ρόλο του δικηγόρου στην κοινωνία μας».*με πληροφορίες από την Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"


Διαβάστε Περισσότερα...

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ...
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο Αρχιμανδρίτης που που κατηγορείται για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, το οποίο εξάρθρωσε την Τρίτη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας................


Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Πειραιά, κρίθηκε ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, που εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο 44χρονος Αρχιμανδρίτης, Φώτης Μακρυστάθης, κατηγορείται ότι εμπλέκεται μαζί με μια ομάδα πολιτών υπεράνω υποψίας σ' ένα από τα σκληρότερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο και αντιμετωπίζει τις πολύ σοβαρές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων με χρήση Διαδικτύου κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια.Προφυλακιστέα κρίθηκαν επίσης δύο ακόμα άτομα, ένας 52χρονος μηχανικός του Μετρό κι ένας 30χρονο ηλεκτρολόγος μηχανικός.
Ο Φώτης Μακρυστάθης λειτουργούσε στην Εκκλησία Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό Σπάρτης, ωστόσο, με απόφαση του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου χθες τέθηκε εκτός ενεργού υπηρεσίας. Η υπόθεση έχει σοκάρει τη μικρή κοινωνία της Σπαρτης αλλά και το πανελλήνιο. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή του στο κύκλωμα, υποστηρίζοντας πως το επίμαχο υλικό βρέθηκε στα χέρια του από άτομα που εξομολογούσε, χωρίς ωστόσο να πείσει όμως ανακριτή και εισαγγελέα. Εκτός από τον Αρχιμανδρίτη συνελήφθησαν στην Αθήνα ο μηχανικός Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Σπύρος Συμεωνίδης, επίσης μηχανικός, ο γιατρός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης και ο επιχειρηματίας Φαίδων Χασιώτης.Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των παιδόφιλων μετά απο επείγον σήμα της Ιντερπόλ και με τη βοήθεια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου κατάφεραν να εντοπίσουν 11 άτομα, ενώ αναζητούνται ακόμα 24 με εντάλματα σύλληψης. Η επιχείρηση της Αστυνομίας έφερε τον κωδικό όνομα Myosis και διήρκησε 3 μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο κάποια από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του το κύκλωμα να έχουν τραβηχτεί από τους ίδιους τους παιδόφιλους στην Ελλάδα, καθώς κάποιοι απο τους συλληφθέντες έρχονταν σε επαφή με μικρά παιδιά στην επαγγελματική τους καθημερινότητα. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος. Τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι σοκαριστικά και ανατριχιαστικά, αφού από τα δεδομένα που έχουν συλλέξει υπολογίζεται ότι, οι δράστες είχαν 15.000 ώρες σκληρού πορνογραφικού υλικού. Ταυτόχρονα το περιεχόμενο των βίντεο αυτών προκαλεί αηδία και αποτροπιασμό κι επιβεβαιώνει τη διαστροφή των συγκεκριμένων δραστών.*με πληροφορίες και φωτογραφίες από την Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"


Διαβάστε Περισσότερα...

Αποχώρησαν τα πρώτα τρακτέρ παρά τα εμπόδια στο «πακέτο»Ο έκδηλος εκνευρισμός της κυβέρνησης από την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το πακέτο των 620 εκατ. ευρώ, αλλά και την αναταραχή που επικρατεί σε επίπεδο ΕΛΓΑ για τη «διεκπεραίωση» του πακέτου, καθώς και οι εμφανείς τάσεις αποκλιμάκωσης, τουλάχιστον σε επίπεδο κομματικών μηχανισμών -αν και τα περισσότερα μπλόκα παραμένουν στις θέσεις τους- ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των αγροτικών κινητοποιήσεων το τελευταίο εικοσιτετράωρο..............

Μετά την παρέμβαση της Κομισιόν που γνωστοποίησε ότι οι υπηρεσίες της δεν έχουν ενημερωθεί ούτε έχουν εξετάσει το πακέτο των κρατικών ενισχύσεων στους αγρότες, που εξήγγειλε η κυβέρνηση, αλλά και τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι η διοίκηση και οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ εκφράζουν ενστάσεις για τη διαδικασία χορήγησης των κατ' εξαίρεση αποζημιώσεων, στο «ξεχειλωμένο» πλέον πακέτο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σωτήρης Χατζηγάκης, αναγκάστηκε χθες να συναντηθεί εκτάκτως με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Νίκο Κατσαρό.


Σωτήρης Χατζηγάκης: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Κοινότητα.
Μετά τη συνάντηση, σε δηλώσεις του, ο κ. Χατζηγάκης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή Ενωση για το πακέτο των 620 εκατ. ευρώ, καθώς ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, είπε, είναι απολύτως σύννομο με το κοινοτικό δίκαιο. Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την επίτροπο Γεωργίας, Μάριαν Φίσερ Μπόελ, αλλά δεν μπόρεσε να τη βρει και, πάντως, θα συναντηθεί μαζί της εκτάκτως την επόμενη Τετάρτη, στις Βρυξέλλες.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι αντιδράσεις παραγωγικών φορέων για τον αποκλεισμό του εθνικού οδικού δικτύου της χώρας. Την έντονη ανησυχία τους εξέφρασαν το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς.


Θανάσης Κοκκινούλης: Να αφήσουμε τη διέλευση των αυτοκινήτων από το μπλόκο.
Συγκεχυμένη είναι η εικόνα από τα αγροτικά μπλόκα, με μόνο δεδομένο ότι έχουν αναπτυχθεί έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ αγροτών που επιθυμούν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων και εκείνων που κατά βάση έχουν πρόσβαση σε κομματικούς μηχανισμούς και θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, που ζητούν η πραγματοποιούν την αποχώρηση από τα μπλόκα.

Διαβεβαιώσεις Χατζηγάκη μετά την παρέμβαση της Κομισιόν

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για το πακέτο των 620 εκατ. ευρώ

Μετά την παρέμβαση της Κομισιόν, που γνωστοποίησε ότι οι υπηρεσίες της δεν έχουν ενημερωθεί, ούτε έχουν εξετάσει το πακέτο των κρατικών ενισχύσεων στους αγρότες που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σωτήρης Χατζηγάκης συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Νίκο Κατσαρό.

Μετά τη συνάντηση, σε δηλώσεις του ο κ. Χατζηγάκης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το πακέτο των 620 εκατ. ευρώ, καθώς ότι έχει γίνει μέχρι τώρα, είπε, είναι απολύτως σύννομο με το κοινοτικό δίκαιο.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε η αποστροφή του λόγου του (η οποία μάλιστα καταγράφεται και στο επίσημο δελτίο Τύπου του υπουργείου) ότι «δεν πρέπει για κομματικούς και αντιπολιτευτικούς λόγους να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας», θέτοντας έτσι υπό αμφισβήτηση το σύννομο προς το κοινοτικό δίκαιο.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηγάκης έκανε λόγο για «παιγνίδια ορισμένων γεωπόνων», προφανώς αναφερόμενος στις ενστάσεις που διατυπώθηκαν από τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ και εκτιμητές του Οργανισμού, οι οποίοι έχουν διαμηνύσει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προσυπογράψουν «μαϊμού αποζημιώσεις για ανύπαρκτες ζημιές» ή για «ζημιές που δεν υπάρχουν στοιχεία-μάρτυρες στα χωράφια».

Εξάλλου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χαρακτήρισε ως απολύτως ανακριβές το αναφερθέν στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ΕΛΓΑ, ότι οι ελάχιστες περσινές ζημιές στα δημητριακά, δεν συνηγορούν και δεν τεκμηριώνουν χορήγηση αποζημιώσεων στους καλλιεργητές καλαμποκιού και σταριών, στις περιπτώσεις των οποίων πρέπει να δοθούν άτοκα δάνεια μέσω ATEbank.

Υπάρχουν ζημιογόνα αίτια, πρόσθεσε ο κ. Χατζηγάκης, τα οποία αν και περιλαμβάνονται στο ασφαλιστικό κανονισμό του ΕΛΓΑ, δεν είχαν ενεργοποιηθεί μέχρι σήμερα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νίκος Κατσαρός δήλωσε ότι υπογράφτηκαν χθες δύο κοινές υπουργικές αποφάσεις για τις κατ΄ εξαίρεση αποζημιώσεις στο βαμβάκι και τις βρώσιμες ελιές (σ.σ. προφανώς οι βρώσιμες ελιές «αποδεσμεύτηκαν» από το πακέτο των αποζημιώσεων του ελαιολάδου), καθώς και για τα οπωροκηπευτικά.

Άφησε, πάντως, αδιευκρίνιστο για ποια οπωροκηπευτικά αναφέρεται, καθώς στον τομέα αυτό επικρατεί έντονη αντίφαση: Η μεν κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι στον τομέα των κατ΄ εξαίρεση αποζημιώσεων στα οπωροκηπευτικά (100 εκατ. ευρώ) περιλαμβάνονται ζημιές σε κερασιές, βερικοκιές, αχλαδιές, δαμασκηνιές, μηλιές, σπαράγγια, καπνά και πατάτες, ενώ ο μεν βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής του τομέα αγροτικής ανάπτυξης του κόμματος Ιορδάνης Τζαμτζής γνωστοποίησε χθες ότι στο πακέτο αυτό συμπεριλήφθησαν τα ροδάκινα, τα νεκταρίνια και η τομάτα, οι δε επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής αγροτών του Ισθμού Κορίνθου ανακοίνωσαν ότι έλυσαν το μπλόκο τους γιατί ο κ. Χατζηγάκης τους διαβεβαίωσε ότι, στο πακέτο εντάσσονται και τα εσπεριδοειδή, η κορινθιακή σταφίδα και οι ζωοτροφές.

Πότε θα δοθούν;

Όπως μετέωρη παραμένει η χρονική περίοδος καταβολής των αποζημιώσεων. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκανε λόγο για διαδικασίες express, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ προσδιόρισε τη χορήγηση για το προσεχές δίμηνο, ενώ οι υπηρεσίες του Οργανισμού κάνουν λόγο ότι, στην καλύτερη περίπτωση θα απαιτηθούν τουλάχιστον τρεις μήνες. Χθεσινοβραδινές πληροφορίες - η διασταύρωση των οποίων δεν κατέστη δυνατή - ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ βρίσκεται «υπ΄ ατμόν», προκειμένου να αντιμετωπιστεί η «διεκπεραίωση» του πακέτου των αποζημιώσεων. Όπως, αλλαγές δρομολογούνται στη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ με την επικείμενη τοποθέτηση του γραμματέα αγροτικού της ΝΔ Ξενοφώντα Βεργίνη ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού.

ΠΑΣΟΚ: Ας ελπίσουμε

Στο θέμα των ενισχύσεων παρενέβη χθες και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της ως προς το σύννομο ή μη των ενισχύσεων αυτών. Μακάρι να είναι σύννομες.

Εμείς θέλουμε να είναι σύννομες, πρόσθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά οι κουτοπονηριές αυτού του είδους, δυστυχώς, έχουν προ πολλού περάσει. Η κυβέρνηση πρέπει να διαπραγματευτεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, επισήμανε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ - naftemporiki.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των αγροτών


Συγκεχυμένη είναι η εικόνα από τα αγροτικά μπλόκα, με μόνο δεδομένο ότι έχουν αναπτυχθεί έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ αγροτών που επιθυμούν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων και εκείνων, που κατά βάση έχουν πρόσβαση σε κομματικούς μηχανισμούς και θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, που ζητούν η πραγματοποιούν την αποχώρηση από τα μπλόκα........

Έτσι χθες, 10η μέρα των κινητοποιήσεων, μετά από έντονο παρασκήνιο, από το μεγάλο μπλόκο των Τεμπών (880 περίπου τρακτέρ) και παρά την απόφαση της συνέλευσης να συνεχιστεί η κινητοποίηση, αποχώρησε μερίδα αγροτών με 400 περίπου τρακτέρ.

Η συντονιστική επιτροπή παραιτήθηκε και τα υπόλοιπα τρακτέρ βρίσκονται στις άκρες του δρόμου, δίνοντας στην κυκλοφορία δύο λωρίδες. Σήμερα νέα συνεδρίαση, για την εκλογή νέας συντονιστικής επιτροπής. Μικρή αποχώρηση αγροτών με 100 περίπου τρακτέρ σημειώθηκε και στο μπλόκο των Μικροθηβών, το οποίο παραμένει κλειστό με 400 περίπου τρακτέρ.

Διαλύθηκαν χθες μπλόκα των αγροτών της Μεσσηνίας σε Ασπρόχωμα και Τσακώνα, καθώς και το μπλόκο στο Εύηνο ποταμό. Την αποχώρησή τους από τα μπλόκα στους κόμβους Κερδυλλίων, Χρυσούπολης, Σταυρού και Αμυγδαλεώνα αποφάσισαν οι αγρότες της Καβάλας και της Ξάνθης. Είχε προηγηθεί και η αποχώρηση από τα μπλόκα του Ισθμού Κορίνθου και των «Πράσινων Φαναριών» Θεσσαλονίκης και στο τελωνείο της Νίκης στη Φλώρινα και στους συνοριακούς σταθμούς Eυζώνων και Δοϊράνης Κιλκίς.

Τα υπόλοιπα μπλόκα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο παρέμειναν μέχρι αργά χθες το βράδυ ως είχαν, ενώ κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες στο μπλόκο της Αλαμάνας (300 περίπου τρακτέρ), που έκλεισαν και τον παράδρομο της εθνικής οδού και απειλούν να κλείσουν και την παλιά εθνική οδό στο Μοσχοχώρι, ενώ οι αγρότες του Λασιθίου προγραμματίζουν σήμερα μπλόκο στη θέση της σήραγγας Βραχασίου.


naftemporiki.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

Στη Νίκαια Λάρισας το βασικό μπλόκο των αγροτών...Στη Νίκαια της Λάρισας παραμένει το βασικό μπλόκο των αγροτών, ενώ τα συντονιστικά όργανα των αγροτών αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου σήμερα το πρωί, προκειμένου να.............


καθορίσουν τη στάση τους.


Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται ομαλά στα Μάλγαρα, παρά το γεγονός ότι τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν παρατεταγμένα δεξιά και αριστερά του δρόμου. Τα τρακτέρ παραμένουν και στον κόμβο της Χαλκηδόνας.


Ανοιχτά παρέμειναν στη διάρκεια της νύχτας τα τελωνεία των Ευζώνων και της Δοϊράνης, στο νομό του Κιλκίς, ενώ οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ τους, από την είσοδο της πόλης. Τα τρακτέρ παραμένουν και στην είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών, με την κίνηση των οχημάτων ωστόσο να διεξάγεται ομαλά.


Το βασικό μπλόκο των αγροτών βρίσκεται πλέον στη Νίκαια της Λάρισας, μετά το άνοιγμα του μπλόκου στα Τέμπη, χθες το μεσημέρι. Περίπου τα μισά τρακτέρ έχουν αποχωρήσει από το μπλόκα των Τεμπών, ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν εκατέρωθεν του δρόμου, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία. Οι αγρότες στα Τέμπη αναμένεται να συνεδριάσουν σήμερα το πρωί για να εκλέξουν νέα συντονιστική επιτροπή.


Περιφερειακά της Κατερίνης, τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν συγκεντρωμένα στη Νέα Έφεσο, αλλά και στο Αιγίνιο, χωρίς να προκαλούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.


Στον κόμβο της Τρίγλιας, στη Γαλάτιστα, αλλά και στη διασταύρωση της Ορμήλιας, εξακολουθούν να παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών στο νομό Χαλκιδικής, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται ομαλά.


Αποκλεισμένες από τους αγρότες εξακολουθούν να παραμένουν οι συνοριακές διαβάσεις του Προμαχώνα [Βλέπε άρθρο] και της Εξοχής, στους νομούς Σερρών και Δράμας. Στο τελωνείο των Κήπων στο νομό Έβρου, επιτρέπεται περιστασιακά η διέλευση Ι.Χ. και λεωφορείων. Οι αγρότες του Στρυμονικού Σερρών αναμένεται να συνεδριάσουν σήμερα για να καθορίσουν τη στάση τους, ενώ σήμερα αναμένεται η λήξη της κινητοποίησης των αγροτών, στην παλιά εθνική οδό Καβάλας - Ξάνθης, στη Χρυσούπολη της Καβάλας, αλλά και στα Κερδύλια.


Κλειστή εξακολουθεί να είναι η Εγνατία Οδός στην Κουλούρα Ημαθίας, ενώ τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν και στην είσοδο της Κομοτηνής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Διαβάστε Περισσότερα...

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΝΕΟΙ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"
Διαβάστε Περισσότερα...

Επιστροφή....

.
.
.
.
Μετά από δύο περίπου 24ώρα, από την τελευταία μας επικοινωνία, επιστρέφουμε στη μπλογκόσφαιρα.........


Η απουσία μας, δεν οφείλεται σε κάτι κακό, αλλά αντιθέτως σε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός!

Η μεγάλη οικογένεια του TRIFYLIANEWS, μεγάλωσε κατά ένα μέλος περισσότερο, αφού νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ήρθε στον κόσμο ο, δεύτερος, καρπός του έρωτα του Κώστα και της Χαράς!

Ο Pantazo Junior!!!Όπως ήταν φυσικό, τα "παρατήσαμε" όλα και βρεθήκαμε στο Νοσοκομείο για να δούμε τον μπέμπη και να ευχηθούμε στους γονείς!!!


Και πάλι, να τους ζήσει!!!


Διαβάστε Περισσότερα...

Thursday!!!....

.
.
.
.
.
Thursday
MySpace Graphics & Myspace Layouts


.
.
.
.
.


Διαβάστε Περισσότερα...