Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στους Γαργαλιάνους χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας", γιατρός Δημήτρης Σωτηρόπουλος.


Στους Γαργαλιάνους βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» - υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας, γιατρός Δημήτρης Σωτηρόπουλος με συνεργάτες του – στελέχη του Συνδυασμού του.....................

Παρακολούθησε ευλαβικά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή του πολιούχου των Γαργαλιάνων Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη και συμμετείχε στη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος. Στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους των Γαργαλιάνων στην πλατεία ...της πόλη και επισκέφθηκε το χώρο όπου διεξάγεται το εμπορικό παζάρι.Ο υποψήφιος Δήμαρχος, αφού αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες για τη γιορτινή μέρα, συζήτησε μαζί τους για το Δήμο Τριφυλίας, τα προβλήματα, τις ανάγκες καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης των Γαργαλιάνων και όλης της περιοχής και εξέφρασε την βεβαιότητά του για τη νίκη και τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία! Ακολούθως παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Σκοπευτηρίου Αεροβόλου Όπλου του Σκοπευτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων. Το μεσημέρι, μαζί με τον επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» - υποψήφιο Περιφερειάρχη, γιατρό Πέτρο Τατούλη επισκέφθηκαν τη Μαραθούπολη, όπου συζήτησαν με τον Πρόεδρο του Τ.Σ. και πολίτες για τα προβλήματα, κυρίως, στο αλιευτικό καταφύγιο και τις προοπτικές ανάπτυξης της Μαραθούπολης. Λίγο αργότερα, στα Φιλιατρά, συνοδεύοντας τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, είχαν επαφές και συζητήσεις με πολίτες.


*Από το facebook και την Ομάδα "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας"



Διαβάστε Περισσότερα...

Κυπαρισσία - Υπερ «Καλλικράτη», αλλά υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης


Υπέρ της νέας αρχιτεκτονικής της αποκεντρωμένης διοίκησης και αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με τον «Καλλικράτη», τάσσονται οι πολίτες της Κυπαρισσίας, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση.

Χθες το μεσημέρι, στην πλατεία της Κυπαρισσίας, μιλήσαμε για το εν λόγω θέμα με πολίτες κάθε ηλικίας. Σχεδόν στο σύνολό τους σημείωσαν πως με τον «Καλλικράτη» οι Δήμοι έρχονται πιο κοντά στους πολίτες και οι πολίτες πιο κοντά στους Δήμους. Υπάρχουν νέες αρμοδιότητες που «διασφαλίζουν» τη διαφάνεια στη λειτουργία των Δήμων και στην οικονομική διαχείριση, τη διαβούλευση για τη λήψη των αποφάσεων, τη συμμετοχή των πολιτών στα δρώμενα κ.α.

Όμως.......................

όπως παρατήρησαν, μέχρι και σήμερα, παρά το γεγονός ότι απέχουμε ελάχιστες εβδομάδες από τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων Αρχών του τόπου, δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος για όσα προβλέπει ο «Καλλικράτης», αλλά μόνο για τα όρια των συνενούμενων Δήμων. Μάλιστα, όχι μόνο δεν υπάρχει επαρκής και ουσιαστική ενημέρωση, αλλά, αντίθετα, υπάρχει παραπληροφόρηση, «καλλιεργώντας» μίση και πάθη του παρελθόντος, διχασμούς και διαχωρισμούς και σπέρνοντας φόβο και ανησυχία, λες και με τον «Καλλικράτη» θα έρθει το τέλος του κόσμου, θα κλείσουν υπηρεσίες, καταστήματα, ακόμη και σπίτια, λες και θα μας πάρουν τις περιουσίες και τα χρήματα που διαθέτει ο καθένας.

Αυτή, δυστυχώς, είναι μία «θλιβερή» πραγματικότητα που «καλλιέργησαν» αυτοδιοικητικοί και στην Τριφυλία για προφανείς και «ιδιοτελείς» σκοπιμότητες, κινούμενοι έτσι από τον άκρατο τοπικισμό που τους διακατείχε, γιατί πλέον πολλοί από αυτούς τους «αντικαλλικρατικούς» θα είναι υποψήφιοι στον «καλλικράτειο» νέο Δήμο Τριφυλίας!

Κατερίνα Ντρούλια

«Συμφωνώ με τον “Καλλικράτη”. Μόνο με μεγάλους και ισχυρούς Δήμους μπορούμε να πάμε μπροστά! Όλοι μαζί, ενωμένοι… Δεν υπάρχει ενημέρωση, όμως. Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν τις τεράστιες αλλαγές, προς το καλύτερο, που γίνονται. Αυτό είναι πρόβλημα, γιατί ο κόσμος είναι διστακτικός, ενώ δε θα έπρεπε. Ό,τι γίνεται, πιστεύω, γίνεται για το καλό και την ανάπτυξη!».

Γιώτα Αποστολοπούλου

«Ο “Καλλικράτης” μπορεί να έχει και κάποια αρνητικά, ίσως, σημεία, αλλά τα περισσότερα είναι θετικά. Ενώνονται οι Δήμοι, δημιουργούνται βιώσιμοι και λειτουργικοί Δήμοι, δίνονται αρμοδιότητες και πόροι. Είναι θετικός και στη σωστή κατεύθυνση. Δε θα είμαστε σε έναν τόπο χωρισμένοι. Όλοι μαζί για το κοινό συμφέρον, που είναι η ανάπτυξη. Εδώ, στο Δήμο Τριφυλίας, δε μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν πολλά!».

Φώτης Κυριακού

«Δεν είναι ενημερωμένος ο κόσμος. Μάλλον υποκινούμενος θα κάνει ό,τι κάνει στις εκλογές. Χρειαζόταν περισσότερη ενημέρωση για τον “Καλλικράτη”, να μάθουν όλοι οι πολίτες τι θα γίνει, να ξέρουν. Είναι πολύ σωστό που εφαρμόζεται ο “Καλλικράτης”. Οι τοπικισμοί είναι λάθος και δεν οδηγούν πουθενά. Αν όλοι μαζί είμαστε ενωμένοι, πιστεύω, θα είναι καλύτερα για όλους και για όλα! Με την ένωση και τη διεύρυνση των Δήμων ανοίγονται περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης. Αρκεί να εκλεγούν οι κατάλληλοι στις κατάλληλες θέσεις και στις σωστές καταστάσεις και να μην εξυπηρετούν μικροκομματικές και μικροπολιτικές λογικές…».

Γιώργος Βαρβαρρήγος

«Ο “Καλλικράτης” είναι για καλό! Χρειάζεται, βέβαια, ενημέρωση και ο κόσμος να ψηφίσει προοδευτικά για να αλλάξουμε και να πάμε μπροστά!».

Ηλίας Ηλιόπουλος

«O “Καλλικράτης” με όσα προβλέπει για τη διοίκηση των νέων Δήμων και τη λειτουργία τους είναι στη σωστή κατεύθυνση, για το καλό και την πρόοδο του τόπου. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος και απαιτείται ενημέρωση. Και, βεβαίως, οι πολίτες δεν πρέπει να ψηφίσουν κομματικά, αλλά απελευθερωμένα!».

Βασίλης Καραγκούνης

«Κατ’ αρχάς, πιστεύω ότι δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση και ειδικά στη νεολαία. Δεν ξέρουν ακριβώς τι θα γίνει, πώς θα είναι οι Δήμοι, τι αρμοδιότητες θα έχουν κ.ά. Καλό είναι που εφαρμόζεται, πάντως, ο “Καλλικράτης”. Οι Δήμοι που δημιουργούνται ισχυροποιούνται, δυναμώνουν και μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της κάθε περιοχής…».


Του Ηλία Γιαννόπουλου. Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ", 03 Οκρωβρίου 2010



Διαβάστε Περισσότερα...

Φιλιατρινό Φράγμα - Η καθυστέρηση αποζημιώσεων φέρνει κινητοποιήσεις


ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεων όσο αφορά στις απαλλοτριώσεις για το Φιλιατρινό φράγμα δεν πρόκειται να δεχθούν οι θιγόμενοι ιδιοκτήτες και, μάλιστα, φέρονται αποφασισμένοι να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις διακοπής των εργασιών που εκτελούνται.
Αυτό τόνισαν σε εκπροσώπους της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου, οι..........................

πρόεδροι του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μώραινας, Γιώργος Αλεξανδρόπουλος και Δήμος Κορωναίος αντίστοιχα, σε συνάντηση που είχαν χθες στα γραφεία της κοινοπραξίας στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Χριστιανούπολης.
Όπως τους διαβεβαίωσαν εκ μέρους της κοινοπραξίας, ο πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και άλλα στελέχη, σύντομα θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις σε όλους τους θιγόμενους ιδιοκτήτες, γι’ αυτό και ήδη κινούνται οι απαραίτητες διαδικασίες. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες που έχουν οι άνθρωποι των δύο Συλλόγων, από το φορέα εκτέλεσης του έργου, που είναι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχει αποσταλεί το σχέδιο της ΚΥΑ (Κοινής Υπουργικής Απόφασης) που αφορά στην αποζημίωση των απαλλοτριωμένων εκτάσεων. Όπως μας είπαν οι πρόεδροι των Συλλόγων, «το έργο άρχισε πριν από έξι μήνες και εκτελείται, προς το παρόν, απρόσκοπτα. Ωστόσο, έχουν αρχίσει να διατυπώνονται διαμαρτυρίες για τη μη καταβολή των αποζημιώσεων των θιγόμενων ιδιοκτησιών».
Επιπρόσθετα, επισήμαναν πως «οποιαδήποτε παραπάνω καθυστέρηση της καταβολής των αποζημιώσεων θα καταστήσει αβέβαιη την ομαλή εξέλιξη του έργου, καθώς καθημερινά συζητείται η έναρξη κινητοποιήσεων για διακοπή εργασιών από τους θιγόμενους ιδιοκτήτες».


Η.Γ. Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ", 02 Οκτωβρίου 2010



Διαβάστε Περισσότερα...

Τριφυλία - Σε κακό χάλι οι δρόμοι


«ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ» θυμίζουν σε πολλά σημεία οι δρόμοι της Τριφυλίας, ιδίως στο επαρχιακό δίκτυο, που είναι σε κακό χάλι. Οι κίνδυνοι, δε, των ατυχημάτων εξαιτίας αυτών των προβλημάτων είναι αυξημένοι. Πλησιάζοντας ο χειμώνας, τα προβλήματα θα διογκώνονται και θα οξύνονται, κάνοντας τους οδηγούς να σταυροκοπιούνται για να μην τους βρει κανένα κακό.
Μπορεί κατά....................

διαστήματα και ανά περιοχή να γίνονται κάποιες παρεμβάσεις, αυτές, όμως πραγματοποιούνται, κυρίως, στο εθνικό οδικό δίκτυο. Όπου γίνονται εργασίες στο επαρχιακό δίκτυο, δεν είναι «ικανές» να λύσουν τα προβλήματα, αφού εκτελούνται, στην πλειοψηφία τους, αποσπασματικά, χωρίς τα απαιτούμενα τεχνικά έργα υποδομών…
Οι τοπικές Αρχές, χρόνια τώρα, αποστέλλουν έγγραφα προς τη Νομαρχία και τα υπουργεία, ζητώντας την υλοποίηση έργων στο οδικό δίκτυο. Η Νομαρχία, από την πλευρά της, υλοποιούσε κάποια από αυτά αλλά όχι όλα και όπως θα έπρεπε, ισχυριζόμενη πως δεν υπάρχουν επαρκείς χρηματοδοτήσεις. Από την άλλη, η Πολιτεία «μελετούσε» μεγάλους οδικούς άξονες χωρίς να δείχνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα έργα που αφορούσαν στο επαρχιακό δίκτυο. Το μεγαλύτερο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου θεωρείται πεπαλαιωμένο, ενώ σε υψηλά ποσοστά είναι κατεστραμμένο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το οδικό δίκτυο, στο μεγαλύτερο τμήμα του, έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με προδιαγραφές οδοποιίας και τεχνικά χαρακτηριστικά παλαιότερων εποχών, ενώ ακόμη και τα κονδύλια που δαπανώνται για τη συντήρησή του, δεν αρκούν για ολοκληρωμένες, σύγχρονες και ασφαλείς παρεμβάσεις. Μέχρι σήμερα, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν έχει γίνει μία εμπεριστατωμένη επιστημονική καταγραφή της κατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Τριφυλίας.
Τα βασικότερα προβλήματα, ωστόσο, όπως μπορεί να «δει» κανείς, είναι: η ολισθηρότητα, ιδίως σε ορεινές περιοχές, η ανεπαρκής σήμανση, η έλλειψη διαγράμμισης και φωτισμού, οι μεγάλες φθορές του οδοστρώματος (όπου αυτό υπάρχει) και, βεβαίως, οι δρόμοι που ακόμη και σήμερα είναι χωρίς ασφαλτοτάπητα…


Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ", 02 Οκτωβρίου 2010




Διαβάστε Περισσότερα...

Δημήτρης Σωτηρόπουλος - Μήνυμα ενότητας και νίκης από την


Μήνυμα ενότητας και νίκης, από την Ελαία και τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος, σε κάθε γωνιά του νέου Δήμου Τριφυλίας εστάλη προχθές βράδυ στην πρωτοφανή και εντυπωσιακή συγκέντρωση και ανοιχτή συζήτηση της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» με υποψήφιο δήμαρχο το γιατρό Δημήτρη Σωτηρόπουλο!
Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Αυλώνος, καθώς και πολίτες από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δημήτρη Σωτηρόπουλου και γέμισαν ασφυκτικά το κτήριο Βουδούρη, όπου έγινε η συνάντηση.

Τους παρευρισκόμενους.....................

καλωσόρισε ο δημοτικός σύμβουλος Αυλώνος Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον «Καλλικράτη» και την προοπτική που ανοίγεται για το Δήμο Τριφυλίας με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» και δήμαρχο τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Σωτηρόπουλος παίρνοντας το λόγο, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα με τον «Καλλικράτη» και το Δήμο Τριφυλίας, σημειώνοντας: «Θα πρέπει να παραμερίσουμε τοπικιστικά κατάλοιπα. Η μοίρα όλων μας είναι κοινή! Δεν μπορεί να υπάρχουν πολίτες πολλών και διαφορετικών ταχυτήτων…». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δημιουργία της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» σημειώνοντας πως, «η κίνησή μας είναι αμιγώς αυτοδιοικητική. Αποτελείται από ανθρώπους με όρεξη, με μεράκι για τον τόπο. Ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν τους σημερινούς Δήμους και έχουν μεγάλη προσφορά και εμπειρία… Δε θα μπουν κομματικές διαδικασίες και αγκυλώσεις…».
«Το εγχείρημα του “Καλλικράτη” δεν είναι υπόθεση ενός, είναι υπόθεση πολλών, υπόθεση όλων μας… Αν λειτουργήσουμε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, θα πετύχουμε και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να πετύχουμε!», πρόσθεσε. «Βασικοί άξονες στη λειτουργία του Δήμου θα είναι η σοβαρότητα, η διαφάνεια, η ισοπολιτεία και η εργατικότητα», όπως είπε ο κ. Σωτηρόπουλος και τόνισε πως «είμαι ίσος μεταξύ ίσων. Σας θέλω όλους δίπλα μου. Δεν περισσεύει κανείς. Θέλω τη βοήθεια όλων, θέλω και την κριτική σας… Όλοι μαζί να πάμε μπροστά τον τόπο σε μια πορεία αναπτυξιακή!».
Στη συνέχεια, μίλησαν ο πρώην δήμαρχος Αυλώνος – επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αυλώνος Γιώργος Γαλάνης, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αυλώνος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας Θανάσης Πετρόπουλος, ο Αυλωνίτης βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αυλώνος Μιλτιάδης Νασόπουλος, οι οποίοι τόνισαν την ένωση και την ενότητα των αυτοδιοικητικών και κοινωνικών δυνάμεων στην «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία», τη συνεργασία και τη σύνθεση, τη διάθεση και τη βούληση για ανιδιοτελή προσφορά και τις τεράστιες δυνατότητες αναπτυξιακής προοπτικής του νέου Δήμου, ενώ εξέφρασαν την πίστη και την πεποίθηση για τη νίκη στις εκλογές!
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τοποθετήσεις και ερωταπαντήσεις τόσο για τον «Καλλικράτη» όσο και για το Δήμο Τριφυλίας, αλλά και για τη συγκρότηση μάχιμου ψηφοδελτίου νίκης και στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος!
Κλείνοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Δ. Σωτηρόπουλος έκανε λόγο για πρωτοφανή και καταλυτική συγκέντρωση, σημειώνοντας: «Είμαι σίγουρος για τη νίκη! Όλοι μαζί κερδίζουμε. Όλοι μαζί πάμε μπροστά! Ο Δήμος Τριφυλίας μάς ενώνει!».

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ", 02 Οκτωβρίου 2010




Διαβάστε Περισσότερα...

«Ηχηρά» ονόματα στη μάχη της Τριφυλίας


ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΠΑΦΩΝ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΛΛΙΑ

Ολοκληρώνεται τις μέρες που διανύουμε, στο Δήμο Τριφυλίας, η κατάρτιση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο και «Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη», με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κόλλια. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι στενοί τους συνεργάτες ολοκληρώνουν τις.....................

επαφές, επικοινωνίες και συζητήσεις με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, καθώς και ενεργούς πολίτες που έχουν όρεξη και διάθεση για προσφορά.

Στο συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου θα συμμετέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, «ηχηρά» ονόματα των τοπικών κοινωνιών.

Μετά τη «συνεργασία» Κόλλια – Τσίγγανου, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού γίνονται οι απαιτούμενες αλλαγές και προσθήκες, για την «ισορροπία» στην εκπροσώπηση των «τάσεων».





«Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία»
Στο συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου θα συμμετέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, «ηχηρά» ονόματα των τοπικών κοινωνιών. Άνθρωποι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους τομέα, με διαρκή και έντονη κοινωνική παρουσία και δράση, αυτοδιοικητική πορεία, γνώσεις και εμπειρία, καθώς και νέοι με δυναμισμό και σύγχρονες – προοδευτικές αντιλήψεις! Μεταξύ άλλων, αναμένεται να είναι υποψήφιοι οι: Θανάσης Πετρόπουλος, Γιάννης Κατσαργύρης, Σωτήρης Μπακούρος, Γιώργος Γκότσης από Κυπαρισσία, Θεόδωρος Τσαλαμανδρής από Τριπύλα, Κώστας Λίτσας, Κώστας Τσούτσιας, Ηλίας Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Σταματελόπουλος, Σταύρος Αντωνόπουλος από Φιλιατρά, Γιώργος Γαλάνης από Αυλώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως, σχεδόν, στο σύνολό του το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού έχει καταρτιστεί και απομένουν οι τελευταίες «πινελιές», λίγο πριν από την ανακοίνωσή του το προσεχές χρονικό διάστημα.

«Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη»
Μετά τη «συνεργασία» Κόλλια – Τσίγγανου, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού γίνονται οι απαιτούμενες αλλαγές και προσθήκες, για την «ισορροπία» στην εκπροσώπηση των «τάσεων». Στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν νυν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αλλά και νέα πρόσωπα από το χώρο της Ν.Δ. που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να είναι υποψήφιοι οι: Γιώργος Σαμπαζιώτης, Παναγιώτης Τσίγγανος, Γρηγόρης Γκότσης και Ζαχαρίας Κανελλόπουλος από Κυπαρισσία, Χαράλαμπος Παγάνης, Χαράλαμπος Στάμος, Δώρα Λεβεντούρη, Σάκης Γιαννόπουλος, Κώστας Σαραντόπουλος από Φιλιατρά, Γιάννης Φιλντίσης, Γιάννης Βασιλόπουλος από Τριπύλα και Σπύρος Χρονόπουλος από Αυλώνα. Σήμερα, μάλιστα, ίσως δοθεί στη δημοσιότητα λίστα υποστηρικτών του συνδυασμού, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ", 29 Σεπτεμβρίου 2010



Διαβάστε Περισσότερα...