Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος υποψήφιος στην Τριφυλία


Με ομόφωνη απόφαση της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης 

Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης του Δήμου Τριφυλίας όπως αποφασίστηκε χθες το απόγευμα ομόφωνα από την γενική συνέλευση της Κίνησης που έγινε στα Φιλιατρά. Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος προτάθηκε............................................ ομόφωνα από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, χωρίς μάλιστα να υπάρξει κάποια άλλη υποψηφιότητα. 

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος κατάγεται από τα Σκλαβέικα (Πτέρη) της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνας και έχει ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά στον πρώην Δήμο Αυλώνας έχοντας θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος το 2006 με ανεξάρτητο συνδυασμό. Ασχολείται ενεργά επί δεκαετίες με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πτέρης από την θέση του προέδρου. Εργάστηκε σαν φυσικός, και μέχρι πρότινος ήταν λυκειάρχης στο Μουσικό Λύκειο Καλαμάτας. 
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, συνταξιοδοτήθηκε. 

Με την ανακοίνωση της εκλογής του ευχαρίστησε τα μέλη της Κίνησης που τον επέλεξαν να ηγηθεί αυτής της κίνησης. Επισήμανε ότι ο ίδιος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ανήκει στον προοδευτικό χώρο χωρίς ταμπέλες αλλά με την στάση της ζωής του. Οπως είπε απευθυνόμενος προς την γενική συνέλευση, το όραμά του για αυτόν τον τόπο είναι να δουλέψουν όλοι μαζί για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό και να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα που έχει αυτή η περιοχή που είναι η αγροτική παραγωγή με το ιδιαίτερο κλίμα και το έδαφός της, όπως και ο τουριστικός τομέας. 

Σημείωσε ότι "ο Δήμος Τριφυλίας είναι τεράστιος και όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ανήκουμε σε ένα ενιαίο δήμο. Σε μια εποχή κρίσης που ο κόσμος έχει τις δικές του αγωνίες και την αίσθηση ότι τον ληστεύουν πρέπει να του τονώσουμε το ηθικό και να του δώσουμε ελπίδα για το αύριο. Οι αντίπαλοί μας δεν είναι οι άλλοι υποψήφιοι, αλλά η νοοτροπία των αρχών που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ". 

 Κ.Μπ. Eleftheriaonline.gr


Διαβάστε Περισσότερα...

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/03/2014


Διαβάστε Περισσότερα...