Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Σύλλογος Φίλων Δάσους & Παραλίας Ελαίας: Νίκη της επιθυμίας του λαού της περιοχής!

Με νίκη της επιθυμίας του λαού της περιοχής τελείωσε το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας με θέμα την "επένδυση" της εταιρίας Νέος Κότινος Α.Ε. στην περιοχή του πευκοδάσους της Ελαίας. 
Μετά την ανάλυση από τους εκπροσώπους της εταιρίας για τον τύπο της επένδυσης (ουσιαστικά παραδέχτηκαν πως πρόκειται για real estate) και τις τοποθετήσεις των................................................ φορέων , των συλλόγων , και των δημοτικών συμβούλων ακολούθησε ψηφοφορία με αποτέλεσμα ένα βροντερό ΟΧΙ , καθώς υπέρ της λαικής θέλησης τάχτηκε και το σύνολο σχεδόν του δημοτικού συμβουλίου. 
Μετά από μια ζωηρή συζήτηση από την οποία δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης , ειδικά λίγο πριν την ψηφοφορία , το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να αποφασίσει εάν η επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως φέρεται προς υλοποίηση από το φάκελο που έχει κατατεθεί στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας, είναι σύμφωνη με το πνεύμα της προστασίας του περιβάλλοντος και με την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής. 
Με 20 ψήφους κατά της "επένδυσης" και 2 λευκά (από τους αντιδημάρχους Τσίγγανο Παναγιώτη και Φιλντίση Ιωάννη) το σώμα αποφάνθηκε πως η πρόταση του συγκεκριμένου επιχειρηματία δεν σέβεται το περιβάλλον και πως αυτού του τύπου η ανάπτυξη δεν είναι το ζητούμενο για την συγκεκριμένη περιοχή. 
το ΔΣ του Σι.Φυ.Δα.Πε


Διαβάστε Περισσότερα...

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΟΧΙ.

 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΟΧΙ ΔΡΟΜΟΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. 


Διαβάστε Περισσότερα...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!


Διαβάστε Περισσότερα...

ΧΑΜΟΣ. ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΟΧΙ.

ΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.........


Διαβάστε Περισσότερα...

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ!

Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΧΙ". 

 ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΠΑΦΕΣ ΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. 

 ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

 ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. 


 ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ Δ.Σ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ.


Διαβάστε Περισσότερα...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΕΠΕΝΔΥΣΗ" ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ. 19 0ΧΙ - 2 ΛΕΥΚΑ


Διαβάστε Περισσότερα...

Ένταση μεταξύ συμβούλων

Ένταση υπάρχει μεταξύ δημοτικών συμβούλων οι.................................. οποίοι έχουνε αντίθετες απόψεις. Λεκτικές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις


Διαβάστε Περισσότερα...

Τί θα κάνουνε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν μιλάνε στη συνεδρίαση;;; Τί θα ψηφίσουνε;

Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν έχουνε μιλήσει στο συμβούλιο. Τί θα κάνουνε;; Τί........................................... θα ψηφίσουνε;;; Μάλλον οι περισσότεροι από αυτούς θα πούνε ναι γι αυτό δε μιλάνε.


Διαβάστε Περισσότερα...

Θα πούνε υπερ της επένδυσης οι περισσότεροι σύμβουλοι ή όχι;;;

 Ψήφο με ψήφο θα κριθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας άμα γίνει ψηφοφορία για το εάν θεωρούν οι σύμβουλοι αναπτυξιακή την επένδυση στην Ελαία και είναι σύμφωνη με το πνεύμα της προστασίας του περιβάλλοντος και με την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής. Μέχρι στιγμής......................................... φαίνεται να είμαι μοιρασμένοι με 3 - 4 περισσότερους να σκέφτονται να ψηφίσουνε υπέρ του να γίνει η επένδυση. Θρίλερ...............................................


Διαβάστε Περισσότερα...

Πολιτική η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επένδυση

Πολιτική θα είναι λένε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επένδυση. 

 Ποιά θα ................................ είναι η απόφαση δύσκολο να προβλεφθεί. 

 Ο Δήμαρχος που βγήκε για τσιγάρο είπε σε συνεργάτη του ότι θα πούνε ναι... 

 Το είπε έτσι για να ξεσκάσει ή το ξέρει γιατι έχει μιλήσει με τους συμβούλους;;;


Διαβάστε Περισσότερα...

Τα Τοπικά Συμβούλια Ελαίας και Καλού Νερού πήραν αποφάσεις υπέρ της επένδυσης

Τα Τοπικά Συμβούλια Ελαίας και Καλού Νερού πήραν αποφάσεις υπέρ της επένδυσης. Αυτό.................................... προκαλεί αντιδράσεις από συλλόγους.............


Διαβάστε Περισσότερα...

Όλα νόμιμα και με σεβασμό στο οικοσύστημα λέει η εταιρία

Όλα είναι νόμιμα και έχουνε σχεδιαστεί με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα λέει η εταιρία. Εκπρόσωποί της ενημερώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο. Εντάσεις με κόσμο που αντιδρά


Διαβάστε Περισσότερα...

Τα κουταλοπίρουνά του ακούει ο Δράκος! Όταν ήτανε νομάρχης μπήκανε υπογραφές για την επένδυση....

  Μεγάλη Πέμπτη για τον πρώην νομάρχη Δημήτρη Δράκο που λέει αν μην γίνει η επένδυση. Δήμαρχος και Φιλντίσης λένε ότι όταν ήτανε νομάρχης ο Δράκος μπήκανε οι πρώτες υπογραφές των υπηρεσιών της νομαρχίας για να γίνει η επένδυση. Βαριά εκτεθειμένος ο πρώην νομάρχης. Ρόμπα τον κάνουνε. Δύο χρόνια που ήτανε νομάρχης οι υπηρεσίες του υπογράφανε και τώρα ο Δράκος σκούζει να μην γίνει η επένδυση.......................................


Διαβάστε Περισσότερα...

Ενημέρωση για ΣΧΟΟΑΠ και την επένδυση στην Ελαία

Ο Δήμαρχος λέει τα γνωστά του οχι στην ερημοποίηση και ναι στην ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και τήρηση της νομιμότητας. Γίνεται......................................... ενημέρωση για το ΣΧΟΟΑΠ του Δήμου Αυλώνος και την επένδυση. Προβλέπονται εξοχικές κατοικίες με πισίνες.


Διαβάστε Περισσότερα...

Πόσοι απουσιάζουνε και γιατί;;;

Δεν είναι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι παρόντες. Πόσοι............................. απουσιάζουνε, ποιοί είναι και γιατί απουσιάζουνε;;; Η απουσία τί σημαίνει για την ψηφοφορία;;;


Διαβάστε Περισσότερα...

Ο Δράκος έπιανε Δημοτικούς Συμβούλους να πούνε όχι στην επένδυση;;;

Το συζητάνε στο διάδρομο ότι ο πρώην νομάρχης Δημήτρης Δράκος έπιανε Δημοτικούς Συμβούλους για να πούνε όχι στην επένδυση. Ένας.................................. τον έβρισε. Αλήθεια ή ψέματα δεν ξέρουμε. Στο διάδρομο το λέγανε.


Διαβάστε Περισσότερα...

Δημοτικοί σύμβουλοι που είχανε υπογράψει για έκτακτη συνεδρίαση θα ψηφίσουν να γίνει η επένδυση

Από τους 18 Δημοτικούς συμβούλους που είχανε υπογράψει να γίνει έκτακτη συνεδρίαση θα ψηφίσουνε να γίνει η επένδυση. Τουλάχιστον 3-4 από τους 18 πριν το συμβούλιο λέγανε ότι θέλανε ενημέρωση και δεν λένε όχι στην επένδυση..........................................


Διαβάστε Περισσότερα...

Πολύς ο κόσμος και μεγάλη ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Πολύς ο κόσμος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για την επένδυση στην Ελαία & τον Αγιαννάκη. Επικρατεί...................................... ένταση σε συζητήσεις. Φίλοι του Δάσους - κάτοικοι από το Μπούζι και το Καλό Νερό, οικοδόμοι, κάτοικοι από Κυπαρισσία, τοπικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων. Έχουνε διαφορετικές απόψεις και υπάρχει ένταση.


Διαβάστε Περισσότερα...

Αργεί πολύ η συνεδρίαση;;;

Πότε θα ξεκινήσει η συνεδρίαση;;; Αργεί πολύ;;;


Διαβάστε Περισσότερα...

Εκπρόσωποι της εταιρία ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ είναι παρόντες για τη συνεδρίαση

Εκπρόσωποι της εταιρίας ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ είναι παρόντες για τη συνεδρίαση. Μηχανικός, δικηγόρος θα ενημερώσουν τον κόσμο........................................ για το είδος της επένδυσης και τα μέτρα προστασίας που έχουν σχεδιάσει να υλοποιήσουν.


Διαβάστε Περισσότερα...

Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας

 Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. Πολλοί σύμβουλοι λείπουν. Στις 12:05μμ δεν είχαν πάει δημοτικοί σύμβουλοι για απαρτία............................................. Όπως λένε στο διάδρομο όμως η συνεδρίαση θα γίνει γιατι θα πάνε κάποιοι σύμβουλοι σε λίγο που δουλεύουν και δεν μπορούσαν να φύγουν απ' τις δουλειές τους.


Διαβάστε Περισσότερα...

Κόσμος και κοσμάκης μαζεύεται στο Δημοτικό Συμβούλιο για την επένδυση στην Ελαία

Από τις 11 και μισή έχει αρχίσει να μαζεύεται κόσμος στην αίθουσα που θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στην Κυπαρισσία στις 12:00μμ για................................. την επένδυση στην Ελαία.


Διαβάστε Περισσότερα...

Να πάρουνε ΟΛΟΙ, νυν και πρώην, ξεκάθαρη θέση για την επένδυση στην Ελαία!

Στις 12:00μμ θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας μετά από έγγραφο αίτημα 18 Δημοτικών Συμβούλων για την επένδυση στη Ελαία & τον Αγιαννάκη. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ! 


 ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΝΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. 


 ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. 


 ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝΕ. 


 ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ! ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. 


 ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. 


 ΔΕΝ ΕΝΔΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΑΝ Ο ΟΠΟΙΣΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΙΣΜΑ. 


 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. 


 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΆΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ. 
 Η ΠΕΡΙΟΧΗ 
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ 
Η ΚΑΡΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ Η ΦΥΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ


Διαβάστε Περισσότερα...

ΛΕΛΩΝΕΙΑ 2013 ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!


Διαβάστε Περισσότερα...

Στις 12:00μμ η έκτακτη συνεδρίαση για την επένδυση σε Ελαία - Αγιαννάκη

Στις 12:00μμ θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για την επένδυση σε Ελαία - Αγιαννάκη μετά την αίτηση 18 Δημοτικών Συμβούλων. 

Θέματα της συνεδρίασης είναι:.............................................. 

1. Πλήρης και ξεκάθαρη ενημέρωση από το Δήμαρχο και τις Υπηρεσίες του Δήμου σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας της Εταιρείας ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. στην περιοχή Ελαίας Δ.Ε. Αυλώνος. 

 2. Λήψη απόφασης σχετικά με το αν αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως φέρεται προς υλοποίηση από το φάκελο που έχει κατατεθεί στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας, είναι σύμφωνη με το πνεύμα της προστασίας του περιβάλλοντος και με την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής. 


Στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων και η εταιρία ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.


Διαβάστε Περισσότερα...

7 Μαΐου: Εξόρμηση στις ομορφιές της Βάλτας Τριφυλίας

Κλικ στην αφίσα


Διαβάστε Περισσότερα...

Καθάρισαν το Δάσος & την παραλία Ελαίας

Καθάρισαν το Δάσος & την παραλία Ελαίας τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Δάσους & Παραλίας Ελαίας ολοκληρώνοντας τον καθαρισμό που είχανε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Σε.................................. ανακοίνωση του Συλλόγου γράφουν: 


Με επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή εκδήλωση καθαρισμού από τον σύλλογο μας. Καθαρίστηκε μεγάλο μέρος της παραλίας και του δάσους δεξιά και αριστερά του γηπέδου της Ελαίας, συλλέχθηκαν δύο καρότσες αγροτικού οχήματος με πλαστικά απορρίμματα και ένας τροχήλατος κάδος με πίσσα.Τα κουτάκια από αλουμίνιο κρατήθηκαν για ανακύκλωση και οι υπόλοιπες σακούλες μοιράστηκαν σε διαφορετικούς κάδους απορριμμάτων για να μην δημιουργήσουν πρόβλημα. Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες για την πολύτιμη βοήθεια τους και περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στην επόμενη μας δράση.


Διαβάστε Περισσότερα...