Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο Κόλλιας δεν απαντά αν θα είναι υποψήφιος

Βαρύ κλίμα στην ενδοπαραταξιακή συνεδρίαση 

 Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αλλαγών στις θέσεις των προέδρων των νομικών προσώπων και ίσως των αντιδημάρχων ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στην............................................ ενδοπαραταξιακή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Φιλιατρά. Στο δήμαρχο τέθηκε από συμβούλους του και το ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, με τον ίδιο να μην απαντά ευθέως, σημειώνοντας ωστόσο ότι η απάντησή του θα είναι έγκαιρη. 



 Αυτά γράφει στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


Διαβάστε Περισσότερα...

Μύθος τα περί πώλησης της Costa Navarino

Έκπληξη προκαλεί, έγραφε χθες η οικονομική διαδικτυακή εφημερίδα moneypro.gr, η πιθανή πώληση της «Costa Navarino» σε ξένους επενδυτές, αλλά, όπως προέκυψε κατόπιν επικοινωνίας του «Θάρρους» με ηγετικά στελέχη της εταιρείας TEMEΣ, αυτό διαψεύδεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. 
 Το πλήρες δημοσίευμα της................................................. moneypro.gr είναι το εξής: «Η Costa Navarino αποτελεί μια ξενοδοχειακή μονάδα κόσμημα στην Ευρωπαϊκή Μεσόγειο. Το στοίχημα μιας ολόκληρης ζωής για τον καπετάν Βασίλη Κωσταντακόπουλο. Παρά ταύτα, η ύφεση και η οικονομική περιδίνηση που περνά η Ελλάδα την τελευταία 4ετία, οδηγούν, σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πληροφορίες τον Αχιλλέα Κωσταντακόπουλο, που διαχειρίζεται τον ξενοδοχειακό τομέα των επιχειρήσεων της οικογένειας, να προχωρήσει στην πώληση της Costa Navarino. Έτσι δύο περιώνυμες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, μαζί με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, διατίθενται προς πώληση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη δείχνουν ενδιαφέρον για την εξαγορά του Κινέζοι και Άραβες, με τους οποίους συζητά ο Αχιλλέας Κωσταντακόπουλος. Το ύψος του τιμήματος δεν έχει ακόμη ορισθεί ή, τουλάχιστον, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο ύψος κυμαίνεται». 


http://www.tharrosnews.gr/news/content/%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-costa-navarino


Διαβάστε Περισσότερα...