Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Stealing panties!!!... Δείτε... Ελαφρώς ακατάλληλο...






χιχιχιχιχι!!!!!!!!!


Διαβάστε Περισσότερα...

Ριζοσπαστική αλλά ρεαλιστική πρόταση για να αξιοποιηθούν οι "μαγικές" ικανότητες του Παλαιοκώστα!!!! Διαβάστε...


Χθες, λέει, κατά τη μαραθώνια συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, την επομένη της νέας απόδρασης του Παλαιοκώστα, που έκανε "ρόμπα" το σωφρονιστικό και πολιτικό σύστημα, αποφάσισαν τη λήψη δέκα μέτρων...

Αν θέλουν πραγματικά να βρουν μιά αξιόπιστη λύση, αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την... αξιοποίηση των "μαγικών" ικανοτήτων του ίδιου του Παλαιοκώστα!!!!.....


Πώς;;;;;;

Διαβάστε..............

Το TRIFYLIANEWS καταθέτει δημόσια μια ριζοσπαστική αλλά ρεαλιστική πρόταση:

Μεταξύ των δέκα μέτρων είναι και η πρόσληψη συμβούλου ασφαλείας με διεθνή διαγωνισμό!!!


Ας αρθούν, λοιπόν, οι πολιτικοί στο ύψος των περιστάσεων, ας πάνε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ας του ζητήσουν να υπογράψει χάρη για τα αδικήματα που κατηγορείται ο Παλαιοκώστας!!!

Δεν έχει βάψει με αίμα τα χέρια του!!! Για κλοπές και απαγωγές κατηγορείται...

(Και μοίραζε και χρήματα σε έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας!)

Ας τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και ας αφήσουν το διεθνή διαγωνισμό για σύμβουλο ασφαλείας...

Να προσλάβουν, με παχυλό μισθό, τον Παλαιοκώστα ως σύμβουλο ασφαλείας!!!

Και μετά, όχι ελικόπτερο, αλλά ούτε κουνούπι θα πετάει στις φυλακές, πάνω και μέσα...




Διαβάστε Περισσότερα...

Στα "λευκά" και η Μεσσηνία - Τσουχτερό το κρύο...




Στα "λευκά" ντύθηκε τις προηγούμενες μέρες και η Μεσσηνία αφού στον Ταύγετο, την Άνω Μεσσηνία, κυρίως στους Δήμους Είρας και Ανδανίας αλλά και την ορεινή Τριφυλία ήταν έντονη η χιονόπτωση και "το στρωσε"...

Το κρύο ήταν και παραμένει τσουχτερό.........

Ωστόσο, σήμερα, παρουσιάζεται ύφεση!!!


Διαβάστε Περισσότερα...

"Όλοι μαζί κάνουμε μια πράξη αγάπης" - Την Πέμπτη, Εκδήλωση αγάπης του Συλλόγου Μεσσηνίων Φοιτητών & Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας


Ο Σύλλογος Μεσσηνίων Φοιτητών ( ΣΥ.ΜΕ.Φ.) διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Πέμπτη 26/2/09 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Εσπέρια Palace ( Σταδίου 22 Σύνταγμα).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο ΣΥ.ΜΕ.Φ. σε συνεργασία με τον ΜΚΟ Θεόφιλο θα ενισχύσει τις άπορες πολύτεκνες οικογένειες της Μεσσηνίας μέσω ειδικού ταμείου που θα υπάρχει στον ίδιο χώρο..............


Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του συμβολισμού του σκοπού της εκδήλωσης μας «το παρών» αναμένεται να δώσουν και πολλοί σημαντικοί εκπρόσωποι πολιτικών φορέων από όλη τη χώρα, της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και του καλλιτεχνικού στερεώματος.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.




Διαβάστε Περισσότερα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην σήραγγα Αρτεμισίου θα πραγματοποιηθούν τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Φεβρουαρίου από ώρα 02:30 μέχρι και τις 03:30, με διακοπή της κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων, στο ρεύμα προς Κόρινθο και από 03:30 ως και τις 04:30 στο ρεύμα προς Τρίπολη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στην σήραγγα..............



Με την συμπλήρωση 30 λεπτών διακοπής της κυκλοφορίας, για πεντάλεπτο θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων αφού το μηχάνημα που πραγματοποιεί τις εργασίες θα σταθμεύει στο εσωτερικό πάρκινγκ της σήραγγας για να εξυπηρετηθούν οι διερχόμενοι οδηγοί.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ





Διαβάστε Περισσότερα...

Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον μόλο Κυπαρισσίας


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ερασιτέχνες αλιείς Κυπαρισσίας σχετικά με τον νέο μόλο του Λιμανιού της Κυπαρισσίας. Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κυπαρισσίας με αναφορά του προς τη ΔΕΚΕ Τρίπολης, τη Νομαρχία Μεσσηνίας και το Υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει τα προβλήματα που ενδεχομένως υπάρξουν στον νέο προσήνεμο μόλο της Κυπαρισσίας.............


Οι αλιείς επικαλούνται πιθανές κακοτεχνίες του έργου, που μόλις ολοκληρώθηκε, κάνουν λόγο για φθορά που δεν δικαιολογείται σε ετοιμοπαράδοτα έργα, θεωρώντας ότι τοποθετήθηκαν ακρόποδα χωρίς τη βασική θεμελίωση, με αποτέλεσμα σε περίπτωση θαλασσοταραχής να ελλοχεύει ο κίνδυνος καταστροφής του έργου. Αναλυτικά στην αναφορά τους με θέμα «Ελλιπής υποδομή ακρόποδων της κατασκευής του προσήνεμου μόλου του λιμανιού της Κυπαρισσίας», που υπογράφουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κυπαρισσίας, Γεώργιος Θεοδωρόπουλος και ο γραμματέας, Παναγιώτης Χήναρης, αναφέρουν: «Μετά την ολοκλήρωση του έργου και προτού παρέλθει χρόνος, παρατηρούμε έκπληκτοι την φθορά μέρους του έργου πιθανότατα λόγω κακοτεχνίας με αποτέλεσμα αν δεν επισπευσθούν οι διαδικασίες να έχουμε καταστροφή του έργου και αναφέρουμε: Στο σημείο που υπήρχε ο παλιός προσήνεμος μόλος και συνεχίστηκε ο καινούργιος, η κατασκευάστρια εταιρεία "ΜΕΤΡΟ", λόγω αφαίρεσης της παλιάς θεμελίωσης (λιθοριπής) και τοποθετώντας αυτούς στη νέα κατασκευή, εξασθένισε την ήδη υπάρχουσα παλιά θεμελίωση. Από την άλλη η τοποθέτηση των νέων ακρόποδων χωρίς ενδεχομένως να τηρηθούν οι προδιαγραφές διατομής της μελέτης, τοποθετήθηκαν τα ακρόποδα χωρίς τη βασική θεμελίωση, με αποτέλεσμα με την πρώτη φουρτούνα να υποχωρήσουν αυτά και αυτήν τη στιγμή να υπάρχει κίνδυνος να έχουμε ολοκληρωτική καταστροφή του έργου. Ζητάμε να τοποθετηθούν νέα ακρόποδα, με βάση τη μελέτη κατασκευής του έργου χωρίς να γίνει αφαίρεση των ήδη υπαρχόντων κι εξασθενήσει και άλλο η θεμελίωση».







Διαβάστε Περισσότερα...

Δημιουργία νέου Αγροτικού Συλλόγου στους Γαργαλιάνους...


Μετά τις τελευταίες αγροτικές κινητοποιήσεις που κορυφώθηκαν με τον αποκλεισμό των εθνικών οδών από τα τρακτέρ των αγροτών, φαίνεται πως κάτι νέο γεννάται στον αγροτικό τομέα.
Σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως και στον Νομό μας οι αγρότες φαίνεται πως αποστασιοποιούνται από τα ανώτατα όργανα εκπροσώπησής τους και δημιουργούν ανεξάρτητους αγροτικούς συλλόγους επιδιώκοντας την άμεση και ανεμπόδιστη εκπροσώπησή τους πέρα από μικροκομματικά συμφέροντα και διεκδίκησης των αιτημάτων τους από τους ίδιους.
Ήδη στις αρχές Φεβρουαρίου οι αγρότες της Δυτικής Μεσσηνίας αποφάσισαν στη χώρα τη λειτουργία ενός Παμμεσσηνιακού Αγροτικού Φορέα με ρόλο συντονιστικό και οργανωτικό, που θα συμβάλλει στην συσπείρωση των Μεσσήνιων αγροτών, ώστε να επιτευχθεί οργανωμένα η δυναμική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Γαργαλιάνων προχώρησαν στη σύσταση του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Μια προσπάθεια των αγροτών της περιοχής να ενωθούν και να προασπίσουν ακομμάτιστα τα συμφέροντα των αγροτών της Μεσσηνιακής γης.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους πως............


διαχωρίζουν τη θέση τους από τις Δευτεροβάθμιες και Τριτοβάθμιες Οργανώσεις των αγροτών, θεωρώντας ότι αυτές δεν τους εκπροσωπούν, ενώ τονίζουν ότι στόχος τους είναι η δημιουργία ενός Παμμεσηνιακού Οργάνου Εκπροσώπησης Αγροτών, ώστε άμεσα η φωνή και τα αιτήματα του αγρότη να ακούγονται χωρίς τη μεσολάβηση Ομοσπονδιών, που σύμφωνα με τα μέλη του Συλλόγου αποτελούν τροχοπέδη και προκαλούν κωλυσιεργία στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους. Ταυτόχρονα αποστασιοποιούνται από τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζ. Χατζημίχα, πως «οι Συνεταιρισμοί δεν κάνουν συνδικαλισμό».


Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:


«Ένας ακόμα Αγροτικός Σύλλογος γεννήθηκε στη Μεσσηνία. Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Γαργαλιάνων. Τα προβλήματα στην Ελαιοκομία, Κτηνοτροφία και στα Κηπευτικά, έχουν φέρει σε απόγνωση και σε οικονομικό μαρασμό τους παραγωγούς της περιοχής μας. Χρόνια οικονομικά και θεσμικά αιτήματα του Αγροτικού Χώρου παραμένουν στα συρτάρια του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ τα Εγγειοβελτιωτικά έργα ανύπαρκτα. Συνειδητοποιώντας λοιπόν τα παραπάνω και θέλοντας να βρούμε λύσεις στα δίκαια αιτήματα μας, δημιουργήσαμε μέσα από Γενική Συνέλευση με πλήρεις δημοκρατικές διαδικασίες τον Αγροτικό μας Σύλλογο στις 16/02-09. Το Δ.Σ. που συστήθηκε (Τα αξιώματα για μας είναι τιμητικά - συμβολικά και όχι πιο ψηλά από την ιδιότητα που έχουμε σαν αγρότες) ευχαριστεί δημοσίως τα μέλη του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς τα πρόσωπα που συγκροτούν τη διοίκηση του Συλλόγου μας. Καταλαβαίνουμε το μέγεθος της ευθύνης που επωμιζόμαστε και ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους. Δηλώνουμε ότι είμαστε και θα παραμείνουμε αχρωμάτιστοι- αδέσμευτοι - ριζοσπαστικοί και οδηγός μας θα είναι τα προβλήματα του αγροτικού χώρου. Δεν θα διστάσουμε να χειροκροτήσουμε αυτόν που θα προωθήσει τα ζητήματα μας, ενώ θα συγκρουστούμε με όποιον προσπαθήσει να τα υπονομεύσει. Διαχωρίζουμε τη θέση μας από τις Δευτεροβάθμιες και Τριτοβάθμιες Οργανώσεις που τις θεωρούμε συνυπεύθυνες για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Δεν δεχόμαστε να εκπροσωπηθούμε από αυτούς. Κατεύθυνση του Συλλόγου θα είναι η συμμετοχή μαζί με άλλους Αγροτικούς Συλλόγους στην δημιουργία ενός νέου ανεξάρτητου, αχρωμάτιστου, συλλογικού Παμμεσσηνιακού και στην πορεία πανελλαδικού οργάνου, που σκοπό θα έχει να ακουστεί η φωνή της βάσης προς τα πάνω, που τώρα χάνεται ανάμεσα σε Ομοσπονδίες που η μία αντιπαλεύει την άλλη και αναλώνονται σε αψιμαχίες, με αποτέλεσμα να λειτουργούν σε βάρος μας. (Δημιουργώντας έτσι συνδικαλισμό από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω όπως γινόταν μέχρι σήμερα). Όσον αφορά στους Συνεταιρισμούς, θα αγωνιστούμε για δημιουργικούς - οικονομικά ανεξάρτητους - υγιείς και με συνδικαλιστική δράση στο μέτρο του δυνατού, γιατί δεν νοείται ένας Συνεταιρισμός να μην προωθεί τα συμφέροντα των παραγωγών του και του ίδιου του προϊόντος που παράγει - εμπορεύεται. Είμαστε αντίθετοι στην άποψη του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζαννέτου Καραμίχα, όπως αυτή εκφράζεται στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” στις 8-2-2009 πως “οι Συνεταιρισμοί δεν κάνουν συνδικαλισμό, απλά εκπροσωπούν τους συνεταιριστές και ασχολούνται με την επιχειρηματικότητά τους”».

Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"


Διαβάστε Περισσότερα...

Απάντηση Κιλτίδη σε Κουσελά για το ελαιόλαδο


Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Δημήτρης Κουσελάς, σχολιάζοντας απάντηση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για τα μέτρα στήριξης του ελαιοκομικού τομέα, αναφερόμενος ειδικά στο κομμάτι της επέκτασης του ΠΟΠ Καλαμάτας δήλωσε τα εξής:............



«Στην απάντηση του κ. Κιλτίδη αναφέρεται ότι η ‘Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας υπέβαλε αίτηση και πλήρη φάκελο στις 9 Ιουλίου 2008 για την τροποποίηση του προϊόντος Ελαιόλαδο Καλαμάτα ΠΟΠ.

Η Διεύθυνση Βιολογικής Γεωργίας του Υπουργείου αξιολόγησε θετικά το αίτημα, προέβη σε δημοσιοποίησή του και δόθηκε προθεσμία για την υποβολή τυχόν ενστάσεων. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δολών υπέβαλε εμπρόθεσμα ένσταση κατά της προαναφερθείσας αίτησης τροποποίησης, η οποία θα εξετασθεί κατά τα προβλεπόμενα από την αρμόδια Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων κατά αιτήσεων καταχώρησης, τροποποίησης ή ακύρωσης ονομασιών ΠΟΠ-ΠΓΕ.

Σε περίπτωση απόρριψης της παραπάνω ένστασης το αίτημα τροποποίησης θα διαβιβαστεί από τη χώρα μας στην Ε.Ε για την τελική αξιολόγησή του και τυχόν υποβολή ενστάσεων από ενδιαφερόμενους σε διεθνές επίπεδο.

«Η διαδικασία αξιολόγησης από την Επιτροπή υποβολής ενστάσεων και τελικής δημοσίευσης της τροποποίησης υπερβαίνει τον ενάμιση χρόνο.»

Με βάση την παραπάνω απάντηση του κ. Υφυπουργού, η διαδικασία επέκτασης του ΠΟΠ Καλαμάτα απαιτεί, στην καλύτερη περίπτωση, τουλάχιστον ενάμισι χρόνο. Επομένως τα χρονοδιαγράμματα που εξαγγέλλονται κατά καιρούς από τοπικούς παράγοντες, μόνο ως παραπλανητικά για τους ελαιοπαραγωγούς μπορούν να εκληφθούν».



Η επίμαχη απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Στην απάντηση του, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, η οποία προκάλεσε την παραπάνω παρέμβαση του Δημήτρη Κουσελά, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Όσον αφορά το ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτας, αναφέρεται ότι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας υπέβαλε στις 9 Ιουλίου 2008, αίτηση και πλήρη φάκελο για την τροποποίηση των προδιαγραφών του προϊόντος "Ελαιόλαδο Καλαμάτα Π.Ο.Π.". Συγκεκριμένα, ζητήθηκε η επέκταση της οριοθετημένης γεωγραφικής ζώνης παραγωγής του προϊόντος, προκειμένου να συμπεριληφθεί σε αυτή ολόκληρος ο Νομός. Η Διεύθυνση Βιολογικής Γεωργίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε εφαρμογή της Εθνικής και Κοινοτικής νομοθεσίας, αξιολόγησε θετικά το παραπάνω αίτημα, προέβη σε δημοσιοποίηση του και δόθηκε προθεσμία για την υποβολή τυχόν ενστάσεων. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δολών υπέβαλε εμπρόθεσμα ένσταση κατά της προαναφερθείσας αίτησης τροποποίησης, η οποία θα εξεταστεί κατά τα προβλεπόμενα στην Εθνική νομοθεσία, από την αρμόδια "Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων κατά αιτήσεων καταχώρησης, τροποποίησης ή ακύρωσης ονομασιών Π.Ο.Π. - Ο.Π.Ε.". Σε περίπτωση απόρριψης της παραπάνω ένστασης, το αίτημα τροποποίησης θα διαβιβαστεί από τη Χώρα μας στην Ε.Ε. για την τελική αξιολόγησή του και τυχόν υποβολή ενστάσεων από ενδιαφερόμενους σε διεθνές επίπεδο. Σημειώνεται ότι η διαδικασία, αξιολόγησης από την Επιτροπή υποβολής ενστάσεων και τελικής δημοσίευσης της τροποποίησης υπερβαίνει τον ενάμισι χρόνο. Επισημαίνεται ότι ο ΟΠΕΓΕΠ διενεργεί συστηματικούς ελέγχους, από εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε αφενός οι καταναλωτές να είναι σίγουροι ότι τα πιστοποιημένα ελαιόλαδα παράγονται με συγκεκριμένες προδιαγραφές και κυκλοφορούν με ενδείξεις που δεν τους παραπλανούν και αφετέρου οι παραγωγοί να προστατεύουν τα προϊόντα τους από απομιμήσεις και αθέμιτο ανταγωνισμό. Τέλος, για τη χρηματοδότηση του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ) αρμόδιο να απαντήσει είναι το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, στο οποίο κοινοποιείται το παρόν έγγραφο με αντίγραφο της Ερώτησης».


Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"


Διαβάστε Περισσότερα...

1,7 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ στην Πελοπόννησο - Ενημερωτική ημερίδα χθες στην Καλαμάτα...


Περισσότερα από 1,7 δισ. ευρώ είναι τα κονδύλια που θα διατεθούν για έργα και δράσεις ανάπτυξης στην Πελοπόννησο, μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ (Δ' ΚΠΣ), σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες, σε ημερίδα στην Καλαμάτα, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Νίκος Αγγελόπουλος...........

Στο ποσόν αυτό περιλαμβάνονται και τα τομεακά προγράμματα των Υπουργείων για την Πελοπόννησο, που αναμένεται να είναι αυξημένα.

Στην ημερίδα έγινε ενημέρωση για τα προγράμματα που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ και συζήτηση γύρω από αυτά, ενώ αναπτύχθηκε και έντονος προβληματισμός για το γεγονός ότι αν και πάμε για τον τρίτο μήνα του 2009, οι στροφιγγες δεν έχουν ανοίξει ακόμα, καθώς και το γεγονός ότι με την καθυστέρηση που υπάρχει θα εμφανιστούν πολλά προβλήματα στην υλοποίηση!

Την ημερίδα παρακολούθησαν δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Όπως τόνισαν, τόσο ο περιφερειάρχης, όσο και τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΕΣΠΑ, οι έλεγχοι υλοποίησης των προγραμμάτων από τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί...



Διαβάστε Περισσότερα...

Στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για την κλοπή με λεία 5,9 εκατομ. ευρώ στην Τράπεζα Ελλάδος στην Καλαμάτα...


Στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθονται σήμερα οι πρώην υπάλληλοι του υποκαταστήματος Καλαμάτας της Τράπεζας της Ελλάδος Κωνσταντίνος Αναζίκος και Κωνσταντίνος Σακκάς, κατηγορούμενοι για τη μεγάλη κλοπή των 5,9 εκατομμυρίων ευρώ, από το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας τον Οκτώβριο του 2004.............


Σημειώνουμε ότι, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον Φεβρουάριο του 2006 καταδίκασε τον Αναζίκο σε ισόβια κάθειρξη και τον Σακκά σε κάθειρξη 20 ετών.

Από τα χρήματα που εκλάπησαν ο Σακκάς, ο οποίος έχει παραδεχθεί την πράξη του, επέστρεψε 1.300.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα, τα οποία ο Σακκάς ισχυρίζεται ότι πήρε ο Αναζίκος, δεν έχουν βρεθεί ακόμη.



Διαβάστε Περισσότερα...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 4,2% ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ GPO



Με 4,2 μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, συγκεντρώνοντας 33,6%, έναντι 29,4% του κυβερνώντος κόμματος................

Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,2%, ο ΛΑΟΣ με 5,7% και οι Οικολόγοι με 3%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Κώστας Καραμανλής με 43,7% έναντι 36,3% του Γιώργου Παπανδρέου,

ενώ στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 55,2% έναντι 31,2% της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά των πρόωρων εκλογών τάσσονται οι 7 στους 10 ερωτηθέντες,

ενώ υπέρ των προτάσεων της Κομισιόν και της Τράπεζας της Ελλάδας για την οικονομία δηλώνει το 55,6%, έναντι του 33,6% που αντιτίθεται.

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 32,1%, η Νέα Δημοκρατία 29%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,1%, το ΚΚΕ 9% και ο ΛΑΟΣ 6,9%.




Διαβάστε Περισσότερα...

Επισκόπηση Eλληνικού Τύπου...



Τα δέκα μέτρα που αποφάσισε να λάβει η κυβέρνηση για το σωφρονιστικό σύστημα μετά τη θεαματική απόδραση των κακοποιών Παλαιοκώστα και Ριζάι, οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το συμβάν, οι αλλαγές στη διαδοχική ασφάλιση που προωθεί η κυβέρνηση, καθώς και η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Κυριακή και τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν για τους «αδύναμους κρίκους» της Ευρωζώνης, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.

Αναλυτικά, οι τίτλοι των εφημερίδων κατ'αλφαβητική σειρά, είναι οι ακόλουθοι:..............




* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "10 μέτρα για το σωφρονιστικό σύστημα. Τα αποφάσισε η Κυβερνητική Επιτροπή, στην οποία δεν μετείχε ο... Παλαιοκώστας".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Κατάθεση - φωτιά "καίει" το Συμβούλιο των Φυλακών. Με 10 άμεσα μέτρα η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει τάξη στο χάος του σωφρονιστικού συστήματος".

* Η ΑΥΓΗ: "Βάζουν... μάνατζερ και στις φυλακές! Αιφνιδιασμένη η κυβέρνηση ανασύρει συντηρητικά στερεότυπα".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Άνοιξε την ψαλίδα ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία η απόδραση Παλαιοκώστα. Στο 4,2% η διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα. Κατρακύλησε στην τέταρτη θέση ο ΣΥΝ ενώ ο ΛΑΟΣ παρουσιάζει θεαματική άνοδο".

* ΤΟ ΒΗΜΑ: "Ρυθμιστής ο Κορυδαλλός! Βαρύ το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η απόδραση Παλαιοκώστα επιδρά στις πολιτικές εξελίξεις".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Σύστημα "σουρωτήρι". "Μπάζουν" από παντού βασικοί μηχανισμοί του κράτους".

* ΕΘΝΟΣ: "Ξαναπήραν μέτρα στον... Παλαιοκώστα. Κυβερνητική σύσκεψη - οπερέτα μετά το φιάσκο της απόδρασης".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Άλλοι... πετάνε, άλλοι... βουλιάζουν. Η Κυβέρνηση με τα "παγόβουνα" που βρίσκεται αντιμέτωπη κάθε μέρα, θα έχει την τύχη του Τιτανικού".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Τέσσερις αλλαγές στη διαδοχική ασφάλιση. Ποιο Ταμείο θα χορηγεί τη σύνταξη και πώς θα υπολογίζεται".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κλειδιά ο Ριζάι και η γυναίκα - μυστήριο. "Γέφυρες" με απαγωγές - τρομοκρατία βλέπει η ΕΛΑΣ".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Προσδεθείτε και κλείστε τα κινητά σας. Μέτρα κατόπιν... αποδράσεως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, όπως και το 2006".

* ΕΣΤΙΑ: "Πλήρης διάβρωσις του κράτους. Το συμπέρασμα από την απόδραση".

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ανίκανο κράτος, θρασύτατο έγκλημα. Η απόδραση από τον Κορυδαλλό ήλθε να επιτείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών".

* Ο ΛΟΓΟΣ: "Ψάχνουν για συνεργάτες εκ των έσω...Παραιτήσεις ζήτησε και έλαβε ο Δένδιας".

* ΤΑ ΝΕΑ: "Συλλαμβάνουν τώρα 13.500.000 καρτοκινητά. Μέτρα- κοροϊδία μετά το φιάσκο".

* Η ΝΙΚΗ: "Τραγέλαφος η κυβέρνηση. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η ανυπαρξία Καραμανλή και υπουργών".

* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "18ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Εφαλτήριο για αντεπίθεση με την πολιτική γραμμή ρήξης - ανατροπής."

* Η ΧΩΡΑ: "Ψάχνουν "μαύρες τρύπες" στις φυλακές. Η νέα απόδραση έγινε με συνεργούς από μέσα, πιστεύει η κυβέρνηση".

* Metro "Ψάχνουν το κύκλωμα του Κορυδαλλού. Πρόσθετα μέτρα για τις φυλακές έφερε η νέα "κινηματογραφική" απόδραση των Παλαιοκώστα-Ριζάι".

* Metropolis: "Τηλε-πόλεμος τιμών".

Θεσσαλονίκη

* ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Εικόνες Κατοχής... Σκηνές ντροπής στις λαϊκές".

* ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Μαζί με τον Παλαιοκώστα άφαντες και οι ευθύνες. Το σίριαλ συνεχίζεται και ευτελίζει όλη την Ελλάδα".

* ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Διεθνής διασυρμός της χώρας. Η "άλλη πτήση" του ελικοπτέρου".

Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι ακόλουθοι:

* ΕΞΠΡΕΣ: "Αύξηση 30% των οφειλών από τις πιστωτικές κάρτες".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Καθίζηση τραπεζών στο ΧΑ. Φόβοι για τις επενδύσεις στη ΝΑ Ευρώπη".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Οι Ευρωπαίοι ζυμώνονται στα ευρω-ομόλογα σωτηρίας. Τα σενάρια που εξετάζουν οι Βρυξέλλες για τους "αδύναμους κρίκους" της ΕΕ".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Νέος "συναγερμός" στο διεθνές πιστωτικό σύστημα".



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ







Διαβάστε Περισσότερα...

Happy Tuesday!!!!!!

.
.
.
.
.




Happy Tuesday
MySpace Graphics & Myspace Layouts





.
.
.
.
.









Διαβάστε Περισσότερα...