Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Sex on the Beach!!!

SeX on the beach Pictures, Images and Photos

Ο "πιτσιρίκος" κάνει σεξ μόνο στην παραλία -και το χειμώνα-, οπότε είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να σας συμβουλεύσει πώς θα βγάλετε τα μάτια σας εκεί που σκάει το κύμα.

Διαβάστε...........

Το πρόβλημα με το σεξ στην παραλία είναι πως θα πρέπει να έχετε το νου σας στους ματάκηδες. Έτσι δεν θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε απόλυτα στον ερωτικό σας σύντροφο – το ένα μάτι σας θα είναι πάνω του και το άλλο θα έχει γίνει ραντάρ.

Μπορείτε βέβαια να κάνετε συμφωνία με τον σύντροφό σας και να φυλάτε βάρδιες εναλλάξ - όταν αυτός θα τα δίνει όλα για να σας απογειώσει ερωτικά, θα φυλάτε καραούλι εσείς, και όταν εσείς θα βάζετε τα δυνατά σας για να τον φέρετε στην πολυπόθητη κορύφωση, θα κάνει σκοπιά αυτός.

Καλό θα ήταν να διαλέξετε ένα σημείο της παραλίας που να έχει βράχια από τη μια μεριά, ώστε να μην χρειάζεται να κοιτάτε συνέχεια και προς τις δυο μεριές σαν τρελοί.

Σε αυτήν την περίπτωση, η ιδανική στάση είναι η γυναίκα να είναι γυρισμένη στο πλάι, με πλάτη στο βράχο, και ο άντρας πίσω της – με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να απολαύσουν και οι δυο την ερωτική τους συνεύρεση, ενώ παράλληλα θα ρίχνουν και μια ματιά αν έρχεται κανείς.

Βέβαια, μπορεί πίσω από το βράχο που θα είναι πίσω σας να είναι μαζεμένο όλο το νησί και να σας παίρνει μάτι αλλά τουλάχιστον, όταν θα ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο, δεν θα φαίνονται τα πρόσωπά σας.

Αν θέλετε απόλυτη κάλυψη στις ερωτικές σας περιπτύξεις στην παραλία, μπορείτε να πάρετε μαζί σας οκτώ ζαρντινιέρες με πυκνά και ψηλά φυτά από το σπίτι σας και να δημιουργήσετε γύρω από εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο ένα πράσινο τείχος.

Αν πάρετε τα φυτά σας μαζί σας στη Μύκονο, θα τα ποτίζετε εσείς και δεν θα χρειαστεί να υποχρεωθείτε σε κάποιον για να σας τα ποτίζει, ή να ανησυχείτε για το αν χάλασε η συσκευή για το αυτόματο πότισμα.

Για ευνόητους λόγους, το σεξ στην παραλία συνηθίζεται τις βραδινές ώρες. Αν κουτουπώνονταν όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ πάνω στην άμμο, στα βότσαλα και στις ξαπλώστρες, κανείς δεν θα θεωρούσε το σεξ στην παραλία κάτι ιδιαίτερο – θα ήταν κάτι σαν τις ρακέτες.

Εσείς, ίσως, έχετε επηρεαστεί από κάποιες ταινίες που δείχνουν ένα ζευγάρι να κυλιέται στην άμμο στην άκρη του κύματος, ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως είναι ταινίες και πως, αν τις γύριζαν βράδυ, δεν θα βλέπαμε Χριστό.

Επίσης, θα έχετε προσέξει πως στις ταινίες τα ζευγάρια φοράνε τα μαγιό τους και πως –παρ’ όλο το πάθος των ερωτικών σκηνών- του πρωταγωνιστή δεν του σηκώνεται ποτέ.

Εκτός βέβαια αν είναι τσόντα, οπότε είναι και οι δυο ξεβράκωτοι και το πέος του πρωταγωνιστή κάνει και σκιά ικανή να δροσίσει μια δεκαμελή οικογένεια.

Αν νιώσετε επιθυμία για σεξ σε μια παραλία που είναι γεμάτη κόσμο, καλό θα ήταν να την καταπολεμήσετε. Αν δεν μπορείτε να επιβληθείτε στις γενετήσιες ορμές σας, μπείτε στη θάλασσα. Αν τα ψαράκια, τα καβουράκια, τα φύκια και τα σκουπίδια που επιπλέουν δεν καταφέρουν να μειώσουν την ερωτική σας επιθυμία, μπορείτε να κάνετε σεξ μέσα στο νερό.

Φροντίστε να είναι μέσα στο νερό μαζί σας η ερωτική σας σύντροφος γιατί διαφορετικά αυτό που θα κάνετε δεν λέγεται «σεξ» αλλά «αυνανισμός» - σας το διευκρινίζω γιατί μερικοί τα μπερδεύουν αυτά τα δυο, με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν πως έχουν κάνει σεξ σε όλες τις παραλίες της χώρας.

Αγκαλιάστε τη σύντροφό σας και προσποιηθήτε πως κολυμπάτε αγκαλιασμένοι ή πως κάνετε συγχρονισμένη κολύμβηση. Αν δεν θέλετε να σας πάρουν χαμπάρι όλοι όσοι είναι στην παραλία, φροντίστε να κάνετε αργές κινήσεις γιατί, αν αρχίσετε να κοπανιέστε, θα σηκωθεί κύμα και θα καρφωθείτε πολύ άσχημα, ενώ υπάρχει κίνδυνος κάποιοι να νομίσουν ότι πνίγεστε και να σπεύσουν να σας σώσουν.

Αν η σύντροφός σας σας πει πως το πέος σας της φαίνεται πολύ μικρό, μην πανικοβληθείτε. Δεν σας το έφαγε κανένα μπαρμπούνι – της φαίνεται μικρό επειδή μέσα στο νερό όλα φαίνονται κάπως μικρότερα.

Αν δεν σκοπεύετε να κάνετε σεξ μέσα στη θάλασσα με τη μόνιμη ερωτική σας σύντροφο αλλά με καμιά νταρντάνα από τη Σκανδιναβία, θα ήταν φρόνιμο να φορέσετε προφυλακτικό.

Επειδή είναι κάπως δύσκολο να φορέσετε προφυλακτικό μέσα στη θάλασσα, καλό θα ήταν να το φορέσετε πριν πάτε στην παραλία – δεν θα είναι πολύ κόσμιο να φορέσετε προφυλακτικό μπροστά σε πεντακόσιους νοματαίους, εκτός αν είστε επιδειξίας.

Αποφύγετε να φορέσετε προφυλακτικό με άρωμα μπανάνα ή γεύση φράουλα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μαζευτούν γύρω σας όλες οι κουτσομούρες της Μεσογείου και να σας τσιμπάνε το πουλί, ενώ δεν αποκλείεται ο κόλπος της συντρόφου σας να μετατραπεί σε ενυδρείο.

Το προφυλακτικό είναι πολύ χρήσιμο στο σεξ μέσα στη θάλασσα και για έναν ακόμα λόγο: Σε περίπτωση που –παρασυρμένοι από τον ερωτικό οίστρο- βρεθείτε στα βαθιά και πάθετε κράμπα, μπορείτε να το φουσκώσετε και να το κάνετε σωσίβιο.

Το σεξ μέσα στη θάλασσα δεν σας εγγυάται πως θα αποφύγετε τους ματάκηδες. Αν δείτε κάποιον με μάσκα και αναπνευστήρα να σας γυροφέρνει επί μισή ώρα, να ξέρετε πως μάλλον δεν ψάχνει για χταπόδια.

Δεν υπάρχει λόγος να ταραχτείτε. Ζητήστε την άδεια της συντρόφου σας και καλέστε τον στην παρέα σας. Σε αντίθεση με το σεξ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μέσα στη θάλασσα, η παρτούζα μέσα στη θάλασσα είναι ακόμα αρκετά πρωτότυπη - χώρια που θα 'χετε και μάρτυρες για τα κατορθώματά σας.

Καλά γαμήσια.

http://pitsirikos.blogspot.com/2009/07/sex-on-beach.html



Διαβάστε Περισσότερα...

Sex: Τα λάθη που κάνουν γυναίκες και άνδρες! Διαβάστε...



Sex: Τα λάθη που κάνουν γυναίκες και άνδρες!

Διαβάστε..............








Sex: Τα 10 λάθη που κάνουν οι γυναίκες



Οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι. Στήνουμε κάθε τόσο τους άντρες στα πέντε μέτρα κατηγορώντας τους ότι δεν φέρονται σωστά στις γυναίκες, ότι δεν τις ικανοποιούν στο σεξ, ότι κάνουν λάθη και φέρονται εγωιστικά. Το χειρότερο είναι ότι συχνά αντιδρούμε έτσι όταν η ερωτική μας ζωή έχει πάρει την κατιούσα και ψάχνουμε απλά έναν υπαίτιο, ο οποίος φυσικά δεν είμαστε ποτέ εμείς. Μεταξύ μας, όμως, πολλές φορές φταίμε εμείς.
Πράγματι πολλοί άνδρες δυσκολεύονται να κατανοήσουν το γυναικείο σώμα και τι μας «ανάβει» και έτσι εύκολα γίνονται στόχος κατηγοριών όταν δεν καταφέρνουν να καλύψουν τις σεξουαλικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Η αλήθεια όμως είναι πως, όπως λέει και το αγγλικό ρητό, «it takes two to tango», οπότε μεγάλο μερίδιο ευθύνης οφείλεται και σε εμάς, σ?αυτό συμφωνούν και οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων. Σύμφωνα με δικά τους «ευρήματα», μάλιστα, τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ είναι παραπάνω από όσα μπορεί να φαντάζεστε. Τα αναγνωρίζουμε, τα εξηγούμε και υποσχόμαστε να μην τα επαναλάβουμε ποτέ ξανά.

Λάθος 1: Δεν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση
Εν έτη 2009 και ακόμα πολλές γυναίκες ανησυχούν για το πώς να φέρονται σαν «κυρίες». Δεν θέλουμε να φανούμε πιεστικές, επιθετικές, ή ακόμα χειρότερα «λυσσασμένες», κι όμως καταλήγουμε να φαινόμαστε? ανέραστες. Στην κλίμακα του πάθους μιας σχέσης, λένε οι ειδικοί, υπάρχει ανισορροπία όταν οι άντρες πρέπει να είναι πάντα οι υποκινητές της ερωτικής πράξης. Στην πραγματικότητα, θέλουν και εκείνοι να αισθάνονται ποθητοί. Μην διστάζετε, λοιπόν, να του δείξετε το ενδιαφέρον σας παίρνοντας και εσείς, που και που, την πρωτοβουλία για σεξ. Το πιθανότερο είναι ότι ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει, ενώ θα λάβετε και εσείς μεγάλη ικανοποίηση αναλαμβάνοντας την ευθύνη της σεξουαλικής σας εμπειρίας.

Λάθος 2: Ανησυχείς για την εξωτερική σου εμφάνιση
Το να σκεφτόμαστε την εμφάνισή μας κατά την διάρκεια του σεξ διακόπτει αυτόματα την απόλαυση της στιγμής και καταστρέφει τις πιθανότητες του να έρθετε σε οργασμό. «Μην σκέφτεστε το λίπος στην κοιλιά σας ή μήπως έχει χαλάσει το makeup στο πρόσωπό σας», συμβουλεύουν οι ειδικοί. «Συγκεντρωθείτε στην ευχαρίστηση που νιώθετε εκείνη την στιγμή και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να φτάσει στην κορύφωση». Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν την γυναίκα τους απελευθερωμένη στο σεξ, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό αν εκείνες ανησυχούν συνεχώς για το σώμα και την εμφάνισή τους. Το κυριότερο, μάλιστα, που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι οι άνδρες δεν προσέχουν ούτε τα μισά από αυτά τα οποία μας αγχώνουν με την εμφάνισή μας. Και όσο πιο ενθουσιώδεις, ενεργητικές, ανοιχτόμυαλες και περιποιητικές είμαστε μαζί τους, τόσο λιγότερα είναι πιθανό να προσέξουν. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει μία εξελικτική εξήγηση του γιατί οι άνδρες εμφανίζει «επιλεκτική τύφλωση» στα εμφανισιακά μας ελαττώματα: Ασυνείδητα, φυσικά, οι άνδρες ψάχνουν για γυναίκες που είναι ικανές να κυοφορήσουν υγιή μωρά. Από εκατομμύρια χρόνια πριν, οι άνδρες που προσέλκυαν γόνιμες γυναίκες και έκαναν πολλά παιδιά ζούσαν περισσότερο. Όσοι δεν τα κατάφερναν πέθαιναν νωρίς. Μπορεί αυτό να μην συμβαίνει στον ίδιο βαθμό σήμερα, αλλά το πρωτόγονο ένστικτο της επιβίωσης υπάρχει πάντα. Έτσι, λένε οι ειδικοί, «οι άνδρες έλκονται περισσότερο από γυναίκες που δείχνουν σημάδια υγείας, φρεσκάδας και γονιμότητας. Έτσι, αντί να ανησυχείτε για το μέγεθος της μέσης και των γοφών σας, ανησυχήστε για τα επίπεδα ενέργειάς σας, τον ενθουσιασμό σας και το ενδιαφέρον σας σε αυτόν.»

Λάθος 3: Υποθέτεις πως το σεξ είναι κάτι πρόχειρο ή περιστασιακό για έναν άνδρα
Οι ειδικοί τονίζουν πως θα πρέπει να αποποιηθούμε των παλιομοδίτικων αντιλήψεων που λένε πως οι γυναίκες δεν είναι σεξουαλικά όντα και ότι το σεξ είναι απλά σεξ για έναν άνδρα. Κι όμως, για κάποιους άνδρες το σεξ είναι μία σημαντική πράξη που δεν έπρεπε να υποτιμάτε. Έρευνες υποστηρίζουν πως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες βρίσκουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση στα πλαίσια μιας πιο δεσμευτικής σχέσης. Ενώ αμέτρητες άλλες τονίζουν πως καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη συχνότητα στο σεξ απολαμβάνουν τα παντρεμένα ζευγάρια. Αυτό εξηγεί αρκετά την ανεπάρκεια που συχνά νιώθει κανείς από το περιστασιακό σεξ. Άλλωστε είναι πολύ, και άνδρες και γυναίκες, που μέσω ενός one-night stand ελπίζουν σε μία πιο μακροχρόνια σχέση. «Δύο μεγάλα ψέματα της σύγχρονης κουλτούρας είναι πως οι γυναίκες δεν είναι τόσο σεξουαλικές και οι άνδρες δεν είναι τόσο ρομαντικοί», λένε οι ειδικοί.

Λάθος 4: Πιστεύεις πως έχει πάντα όρεξη για σεξ
Σίγουρα, οι περισσότεροι έφηβοι είναι έτοιμοι και πρόθυμοι για σεξ ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους περισσότερους άνδρες. Οι πιέσεις της καθημερινότητας -η δουλειά, η οικογένεια, οι λογαριασμοί- μπορεί να μειώσουν την λίμπιντο ενός άνδρα. Αυτό απογοητεύει πολλές γυναίκες και τις κάνεις να πιστεύουν ότι η έλλειψη διάθεσης είναι κάτι που θα πρέπει να πάρουν προσωπικά. Οι ειδικοί λένε πως πολλές γυναίκες σοκάρονται όταν ο παρτενέρ τους δηλώνει πως δεν έχει όρεξη για σεξ. Ενώ αναγνωρίζουν πως και οι ίδιες πολλές φορές δεν έχουν όρεξη και αυτό δεν τις κάνει να αγαπούν λιγότερο τον άνθρωπό τους, στην δική του περίπτωση φοβούνται πως δεν τις αγαπά ή δεν τις θέλει. Ενώ εκείνος απλά δεν θέλει να κάνει σεξ.

Λάθος 5: Δεν του δίνεις οδηγίες
Το να μιλάμε ευθέως για το σεξ, για το τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει, μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άβολα, ακόμα και όταν συζητάμε με τον επί σειρά ετών σύντροφό μας. Κι όμως είναι ο μόνος τρόπος να επιτύχουμε μία ικανοποιητική σεξουαλική σχέση. «Μία γυναίκα πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες στις σεξουαλικές της επαφές», λένε οι ειδικοί. «Κανένας άνδρας δε μπορεί να φέρει την γυναίκα του σε οργασμό αν εκείνη δεν του δείξει πώς. Ούτε καν ο καλύτερος εραστής.» Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι άνδρες θέλουν πραγματικά να ικανοποιούν τις συντρόφους τους. Και θα εκτιμήσουν κάποιες συμβουλές από εσάς, αρκεί να μην τις εκφράσετε με τρόπο που θα σκοτώσει το «εγώ» τους και αρκεί να είστε σαφείς.

Λάθος 6: Αναστατώνεσαι κάθε φορά που προτείνει κάτι καινούργιο
Όταν περάσει καιρός που ένα ζευγάρι είναι μαζί, είναι φυσικό να θέλει να φέρει έναν νέο αέρα στην σεξουαλική του ζωή, να την κάνει πιο «πικάντικη». Το ότι ο σύντροφός σας θέλει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στο κρεβάτι δεν σημαίνει πως δεν είναι ευχαριστημένος με εσάς ή με την σεξουαλική σας ζωή. Οπότε μην το παίρνετε προσωπικά. Είναι φυσικά σημαντικό, αυτό το καινούργιο να συμβαδίζει με τα προσωπικά σας όρια. Δεν πρέπει, δηλαδή, να κάνετε κάτι που δεν θέλετε επειδή το θέλει εκείνος και οφείλετε να του το εξηγήσετε αυτό. Αλλά αν, μετά από δεύτερη σκέψη, δεν σας ακουστεί κακή ιδέα, μην αρνηθείτε αμέσως. Σκεφτείτε το λίγο και αφήστε μερικά ενδεχόμενα ανοιχτά. Είπαμε, στους άνδρες αρέσουν οι ανοιχτόμυαλες γυναίκες.

Λάθος 7: Έγινες μαμά όχι καλόγρια
Πολλές γυναίκες που αποκτούν μωρό συχνά αγνοούν τελείως την σεξουαλική τους ζωή και συνεπώς τον σύντροφό τους και αφοσιώνονται αποκλειστικά στην μητρότητα. Γι?αυτές το σεξ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, κάτι που φυσικά οδηγεί τους άνδρες να νιώθουν παραμελημένοι. Και όταν κανείς νιώθει παραμελημένος, υποψιάζεστε πού μπορεί να οδηγηθεί (αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα). Δοκιμάστε, λοιπόν, να μετατραπείτε σε hot mama στις ιδιωτικές στιγμές και εκπλήξτε τον! Για το καλό της ερωτικής σας ζωής, θυμίστε σε αυτόν και στον εαυτό σας πώς ήσασταν πριν γίνετε γονείς. Χρειάζεται και αυτή θρέψη, όπως το μωρό σας. Ενώ είναι μεγάλη αλήθεια ότι οι ευτυχισμένες οικογένειες δημιουργούνται από ευτυχισμένους γονείς.

Λάθος 8: Απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις
Δεν θα σας άρεσε να κάνετε σεξ με ένα πτώμα, έτσι δεν είναι; Τότε μην φέρεστε και εσείς σαν πτώμα κατά την διάρκεια του σεξ. Κινηθείτε! Κάντε φασαρία! Μην στέκεστε απλά εκεί ξαπλωμένη ανάσκελα και περιμένετε? την φώτιση. Ξεφύγετε λίγο από την ιεραποστολική στάση, επικοινωνήστε τις ανάγκες σας, ρωτήστε και τον άλλον πώς του φαίνεται κάτι που θα του κάνετε, τι του αρέσει και τι όχι. Δείξτε την διάθεση να τον ευχαριστήσετε και να ευχαριστηθείτε και εσείς.

Λάθος 9: Ξεχνάς ότι είσαι γυναίκα
Είπαμε στην αρχή ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την εμφάνισή μας κατά την διάρκεια του σεξ. Πριν από το σεξ όμως; Είτε λόγω έλλειψης χρόνου ή λόγω προβλημάτων υγείας και καθημερινής ρουτίνας, πολλές γυναίκες παύουν να ασχολούνται με τον εαυτό τους όταν βρίσκονται σε μία μακροχρόνια σχέση. Οι άνδρες, όμως, θέλουν να συνεχίζουν να μας βλέπουν όσο ελκυστικές μας πρωτογνώρισαν. Φροντίστε, λοιπόν, λίγο παραπάνω τον εαυτό σας, χωρίς όμως να το κάνετε μεγάλο θέμα. Προσπαθήστε να δείχνετε όσο καλύτερη γίνεται τόσο για εσάς όσο και για αυτόν. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι μπορεί να του αρέσει να σας βλέπει απλή και αυθεντική αλλά δεν παύετε να είστε και η σεξουαλική του φαντασίωση. Είστε;

Λάθος 10: Δεν φαντάζεσαι ότι μπορεί να τον «ανάβει» όταν?
?Μιλάς βρώμικα. Μην ντρέπεσαι! Δοκίμασε να πεις κάτι που δεν θα το περιμένει, αλλά μην ακουστείς και σαν λιμενεργάτης.
?Ασχολείσαι με τις ρώγες του. Το στήθος αποτελεί ερωτογενή ζώνη τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Πολλοί άνδρες, μάλιστα, έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητες ρώγες και το να ασχοληθείς λίγο μαζί τους μπορεί πραγματικά να τους τρελάνει.
?Τον δαγκώνεις ελαφρά σε διάφορα σημεία του σώματός του, π.χ. στον λαιμό, στους λοβούς των αυτιών, στην πλάτη και τους ώμους, αλλά όχι στα πραγματικά ευαίσθητα σημεία.

της Έλενας Μπούλια


Sex: Τα 10 λάθη που κάνουν οι άνδρες
Μπορεί σύμφωνα με έρευνες -συχνά αμφίβολης εγκυρότητας- οι Έλληνες να έρχονται πρώτοι στην λίστα των «θερμότερων εραστών» του κόσμου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και οι καλύτεροι. Η ερωτική εγκυκλοπαίδεια που οι περισσότεροι άνδρες κουβαλάνε στο πίσω μέρος του μυαλού τους συχνά περιλαμβάνει βασικά λάθη και ελλείψεις σχετικά με το τι αρέσει ή το τι θέλει μια γυναίκα. Λάθη τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε κακό σεξ, ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει ως παρτενέρ τον περίφημο Greek Lover.

Αυτό συμβαίνει, στους νεώτερους άνδρες ως επί το πλείστον, γιατί τείνουν να βγάζουν συμπεράσματα και να «κλέβουν» ιδέες από ερωτικές ταινίες, οι οποίες όλοι ξέρουμε πόσο απέχουν από την πραγματικότητα. Η εμπειρία που αποκτούν με τα χρόνια μπορεί σαφώς να βοηθήσει, όμως πολλές γυναίκες ντρέπονται να μιλήσουν ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, με αποτέλεσμα τα λάθη αυτά των ανδρών να μην βελτιώνονται ποτέ.

Για να μην νομίζετε, λοιπόν, κύριοι ότι τα ξέρετε όλα, συνδυάσαμε την γυναικεία άποψή μας με πληροφορίες από αναγνωρισμένους σεξολόγους, και αποφασίσαμε να σας ανοίξουμε τα μάτια (και το μυαλό) σχετικά με τα συχνότερα και χειρότερα λάθη που κάνετε όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι με μία γυναίκα. Μην βιαστείτε να μας κατακρίνετε για υπεροψία και «εξυπνακισμό», ρίξτε μια ματιά στην λίστα μας και θα ανακαλύψετε πως και εσείς κάνετε λάθη, τα οποία είναι πιθανό να μην φαντάζεστε καν?

Λάθος 1: Ξέρετε τι είναι αυτό που θέλει
Οι περισσότεροι άνδρες συχνά συμπεραίνουν τι μπορεί να θέλει μια γυναίκα από αυτά που έχουν μάθει (και κάνει) με τις προηγούμενες. Αλλά δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Με τα χρόνια και την σεξουαλική ωρίμανση αναπτύσσουν ένα σεξουαλικό ρεπερτόριο, αλλά δεν θα πρέπει ποτέ να πιστεύουν ότι αυτό που «έκανε» σε μία περίπτωση θα «κάνει» και σε όλες τις επόμενες. Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο στα σεξουαλικά αλλά και στα περαιτέρω θέματα μιας σχέσης.

Λάθος 2: Έχετε ό,τι εκείνη χρειάζεται
Μερικές γυναίκες δε μπορούν να έρθουν σε οργασμό πολύ εύκολα. Χρειάζονται μία συγκεκριμένη ταχύτητα δόνησης και γι?αυτό δεν είναι λίγες οι γυναίκες που για να το επιτύχουν αυτό χρησιμοποιούν δονητή. Αυτό δεν σημαίνει ότι η γυναίκα έχει κάποιο πρόβλημα, ούτε ότι φταίτε κάπου εσείς (όταν μάλιστα έχετε κάνει ό,τι μπορείτε). Μην προσβάλλεστε με την χρήση του δονητή, δείτε τον σαν βοηθό και όχι σαν υποκατάστατό σας. Πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν δονητή μαζί. Οι σεξολόγοι, μάλιστα, λένε πως ενώ εσείς κάνετε ένα πράγμα ο δονητής μπορεί ταυτόχρονα να κάνει κάτι άλλο.

Λάθος 3: Το σεξ είναι το ίδιο είτε είσαι άντρας ή γυναίκα
Οι σεξολόγοι λένε πως στην πραγματικότητα υπάρχει μεγάλο χάσμα σχετικά με το τι σημαίνει «καλό σεξ» ανάμεσα στους άνδρες και στις γυναίκες. Όταν ένας άνδρας βρίσκεται σε επαφή με μία γυναίκα και ξεκινάει την διείσδυση, η αίσθηση που προκαλεί σε εκείνον είναι πολύ πιο έντονη από αυτήν που προκαλείται στην γυναίκα (ναι, πιστέψτε το!). Και αυτό γιατί το εσωτερικό του κόλπου, στις περισσότερες γυναίκες, είναι λιγότερο ευαίσθητο από τα εξωτερικά του μέρη. Επίσης, όταν η διείσδυση φτάνει στο τέρμα, συχνά η γυναίκα δεν νιώθει όσο έντονη ευχαρίστηση πιστεύετε (ειδικά αν το όργανο του άνδρα είναι αρκετά μακρύ). Μπορεί ακόμα και να πονέσει, να νιώσει ότι δέχεται γροθιά στο στομάχι, ή να νιώσει ναυτία.

Λάθος 4: Ξέρετε τα πάντα για την γυναικεία ανατομία
Οι περισσότεροι άνδρες ξέρουν, σε γενικές γραμμές, τι είναι η κλειτορίδα και πού βρίσκεται. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό. Περισσότερα από 30 χρόνια πριν, στις αρχές της «σεξουαλική επανάστασης», ένα best seller αμερικανικό βιβλίο με τίτλο «Η Χαρά του Σεξ» άνοιξε σε πολλούς άνδρες τα ματιά σχετικά με την οργασμική «αξία» της κλειτορίδας. Παρ?όλα αυτά, η πεποίθηση ότι οι γυναίκες πρέπει να έρχονται σε οργασμό μέσω της διείσδυσης συνεχίζει να υπάρχει πεισματικά. Οι σεξολόγοι δέχονται συχνά ερωτήσεις ανδρών τύπου «Η γυναίκα μου δε μπορεί να έρθει σε οργασμό από την διείσδυση, χρειάζεται να ερεθιστεί κλειτοριδικά. Βοηθήστε με». Η απάντησή τους; «Και ποιο είναι το πρόβλημα;». Για την πλειοψηφία των γυναικών απλά δεν γίνεται αλλιώς. Πολλοί άνδρες, επίσης, δεν ξέρουν πώς να αγγίξουν την κλειτορίδα ή πόσο ευαίσθητη είναι. Ένα άγγιγμα, λοιπόν, που μπορεί να είναι ιδανικό για μία γυναίκα, για μία άλλη μπορεί να μην σημαίνει τίποτα ή να είναι ακόμα και επίπονο. Πώς μπορείτε να μάθετε τι της αρέσει; Απλά ρωτήστε την.

Λάθος 5: Υγρή = Ερεθισμένη
Πολλοί άνδρες συχνά απογοητεύονται όταν μία γυναίκα δεν είναι αρκετή υγρή, ώστε να γίνει η διείσδυση πιο εύκολα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αυτό μπορεί να είναι και μύθος, λένε οι σεξολόγοι. Κάποιες γυναίκες «υγραίνονται» περισσότερο από άλλες ή η υγρασία τους αλλάζει από φορά σε φορά. Αυτό έχει να κάνει με τον κύκλο της περιόδου της ή να επηρεάζεται από το στρες και από κάποια φάρμακα (ακόμα και αντισυλληπτικά) που μπορεί να παίρνει η γυναίκα.

Λάθος 6: Η σιωπή είναι χρυσός
Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι κατά την διάρκεια του σεξ πρέπει να είναι αμίλητοι, αλλά αν δεν μιλήσετε η παρτενέρ σας θα πρέπει να μαντέψει τι σας αρέσει και τι όχι, σε τι κατάσταση είστε. Αν το σκεφτείτε, μια γυναίκα που θέλει να σας ευχαριστήσει θα θέλει να έχει κάποιες οδηγίες για το τι να κάνει και τι όχι. Και δεν λέμε να αρχίσετε να την σπρώχνετε για να της δείξετε τι θέλετε, ένα απλό «αυτό μου αρέσει» είναι αρκετό.

Λάθος 7: Τα προκαταρκτικά δεν αρχίζουν (μόνο) στο κρεβάτι
Η πρόκληση του σεξ μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή καθ?όλη την διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι ανάγκη να φτάσετε στο κρεβάτι για να αρχίσετε να είστε τρυφερός μαζί της. Στις γυναίκες, άλλωστε, αρέσει να ερωτοτροπούν και να «παίζουν» οποιαδήποτε στιγμή. Το σεξ είναι σε μεγάλο βαθμό ένα εγκεφαλικό παιχνίδι και κάθε γυναίκα θέλει να ξέρει πως δε μπορείτε να την βγάλετε από το μυαλό σας οποιαδήποτε ώρα της μέρας. Όταν ξέρουμε ότι είμαστε επιθυμητές από τον άνδρα που μας ενδιαφέρει, μας βοηθάει πολύ να «ζεσταθούμε» ταχύτερα.

Λάθος 8: Αφήστε την να είναι «άτακτη»
Πολλοί άνδρες δε μπορούν να διανοηθούν ότι αυτά που κάνουν οι γυναίκες στις αισθησιακές ταινίες, μπορεί (ή πρέπει) να τα κάνει και η δική τους γυναίκα και όταν τα κάνει συχνά σοκάρονται. Κι όμως, μερικές φορές, για να διεγερθεί μια γυναίκα, χρειάζεται να έρθει σε επαφή με την (άγνωστη σε μερικούς) πρόστυχη πλευρά της. Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες διεγείρονται περισσότερο με τις λεπτομερείς (πιο hard core) φαντασιώσεις παρά με τις ρομαντικές. Όχι τόσο με τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο, δηλαδή, αλλά με τι μπορεί ο πρίγκιπας να κάνει?

Λάθος 9: (Από την άλλη όμως) δεν είστε πορνοστάρς
Κάποιοι, βέβαια, φτάνουν στο άλλο άκρο και αυτά που βλέπουν στα πορνό περιμένουν (και προσπαθούν) να τα εφαρμόσουν και στην πράξη. Θυμηθείτε πως το πορνό είναι η φαντασίωση όχι απαραίτητα η πραγματικότητα. Δεν είναι δίκαιο, λοιπόν, να περιμένετε από την γυναίκα σας (ειδικά αν δεν είναι ο τύπος της) να φέρεται σαν πορνοστάρ. Και αυτό, φυσικά, ισχύει και για τους άνδρες. Άσχετα με αυτό που μπορεί να προβάλλεται σαν ανδρικό πρότυπο μέσω των XXX ταινιών, οι περισσότερες γυναίκες δεν ονειρεύονται έναν άνδρα με? τρία πόδια. Είναι απολύτως ικανοποιημένες με ένα φυσιολογικό μέγεθος, γι?αυτό μην επιδιώξετε να γίνετε κάποιος που δεν είστε.

Λάθος 10: Ένας οργασμός δεν είναι πάντα αρκετός
Πολλές γυναίκες δεν «ηρεμούν» τόσο γρήγορα όσο οι άνδρες μετά το σεξ. Πολλές είναι σε θέση, ακόμα και μετά τον πρώτο οργασμό, να συνεχίσουν, ενώ όλες λαχταρούν πάντα περισσότερη δράση (και περισσότερους οργασμούς), ακόμα κι αν και με μία μόνο φορά δείχνουν ικανοποιημένες. Δεν λέμε ότι πρέπει να συνεχίσετε με το ζόρι, απλά να το έχετε υπ?όψιν σας για το μέλλον?

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια

sex.in2life.gr




Διαβάστε Περισσότερα...

Οδηγός για υπαίθριο σεξ


Αντί του καθιερωμένου οδηγού για έξοδο και διασκέδαση, αυτό το σαββατοκύριακο το MEN 24 προτείνει κάτι στο πνεύμα του καλοκαιριού: Υπαίθριο σεξ!
Καταρχήν γιατί έξω;

Επιστροφή στη φύση, πρωτόγονα ένστικτα, ο άνθρωπος πρώτα έκανε σεξ στις σπηλιές και μετά σε κρεβάτι… Πες το όπως θες αλλά οι "δημόσιοι λειτουργοί" περιγράφουν μια άλλη αίσθηση στο σώμα.

Γιατί το απαγορευμένο είναι πιο νόστιμο! Όπως στις περισσότερες χώρες έτσι και στην Ελλάδα το δημόσιο σεξ απαγορεύεται αν και κανείς δε θα σε ενοχλήσει αν εσύ δεν τον προκαλέσεις.

Γιατί κάτι θα πρέπει να έχεις να λες στον κολλητούς σου αν όχι στα εγγόνια σου. Το σεξ σε ανοικτό χώρο είναι η υπέρτατη διάκριση της ανήσυχης εφηβείας και των «στενών» φοιτητικών χρόνων.

Γιατί πάνω από όλα ο υδράργυρος είναι στα ύψη! Το ίδιο και η λίμπιντο..................


Απέραντο γαλάζιο...

Μότο: Με την Αλίκη στο ναυτικό



Κάτι το αεράκι, κάτι ο καυτός ήλιος, κάτι η αύρα της θάλασσας… το σεξ εν πλώ είναι η υπέρτατη εμπειρία. Με ιστιοπλοϊκό ή σε ταχύπλοο -ποτέ στο καράβι της γραμμής για Σύρο, Τήνο και Μύκονο αν και ποτέ δεν ξέρεις και πάντα σε ηπίνεμους κολπίσκους - θα βρεις την πολυπόθητη απομόνωση. Και όταν τη βρεις όλοι οι περιορισμοί καταργούνται! Ανεση χώρου, χρόνου και η ποικιλία στις στάσεις είναι όλα δεδομένα.

Τοπ σποτ: Φλέβες, Αγκίστρι
Xρειάζεσαι: Πολλά και ειδικότερα άδεια / δίπλωμα για να νοικιάσεις μόνος σου ή έμπιστο καπετάνιο.
Έξτρα τιπ: Ο καιρός έχει γυρίσματα γι’ αυτό καλού κακού πάρε και ένα δελτίο καιρού.

Εις τον αφρό της θάλασσας...

Μότο: Έτσι, με την αρμύρα

Μπορεί το σεξ εν πλω να είναι η πρώτη προτίμηση αλλά το σεξ στον ελεύθερο από καταπατητές αιγιαλό είναι το πιο δημοφιλές. 16000 χιλιόμετρα παραλίας έχουμε κάπου θα βρεθεί μια γωνιά και για σένα. Η σειρά προτεραιότητας έχει ως ακολούθως: Βοτσαλάκι - Βαθμοί 12, Άμμος - βαθμοί 10, Βραχάκια - Βαθμοί 9.

Τοπ σποτ: Κορινθιακός
Xρειάζεσαι: Πετσέτες King Size για την άμμο ή στρωματάκι για τα βραχάκια.
Έξτρα τιπ: Βρες τη δική σου παραλία ακόμα και αν χρειαστεί να κάνεις κάνα δύο ώρες trekking.

Εκεί ψηλά...

Μότο: Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά

Δόξα το μεγαλοδύναμο, εκτός από θάλασσα έχουμε και πολύ βουνό. Μερικές ώρες οδήγησης προς τον κοντινότερο ορεινό όγκο και μερικά λεπτά περπάτημα -ποτέ σε μονοπάτι γιατί όλο και κάποιος θα περνάει- είναι αρκετά για να βρεις το δέντρο που θα σου δώσει κάλυψη-απόκρυψη. Από ‘κει πέρα το επίπεδο της οργάνωσης σου θα καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Τοπ σποτ: Υμηττός που είναι και κοντά
Xρειάζεσαι: Στρωματάκι, κουβέρτα αν ένα γρήγορο στα όρθια δε σου αρκεί
Έξτρα τιπ: Αν δεν έχεις καλή αίσθηση του προσανατολισμού κράτα μαζί σου και ένα GPS. Κυκλοφορεί πλέον με πολλά τηλέφωνα.

Επί τροχών...

Μότο: Δεν το ξανακάνω σε Autobianchi!

Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι παραδοσιακή λύση, δοκιμασμένη και καταξιωμένη στη συνείδηση των απανταχού κατατρεγμένων και άστεγων ζευγαριών. Που να τρέχεις τώρα σε ξενοδοχείο να τα στάζεις και να έχεις να αντιμετωπίσεις το στραβό βλέμμα του μπάρμπα-ρεσεψιονίστ. Άσε που δεν ξέρεις αν μετά θα δεις τη φάτσα σου στο ίντερνετ! Γι΄ αυτό επί τροχών και ξερό ψωμί.

Τοπ σποτ: Τα πάρκινγκ της εθνικής προς Σούνιο.
Xρειάζεσαι: Ταχύτητα στις κινήσεις και τις αντιδράσεις γιατί ένα αυτοκίνητο με θολωμένα τζάμια στην ερημιά όπως και να το κάνουμε είναι στόχος.
Έξτρα τιπ: Παρκάρεις πάντα στο ίσιωμα. Στην έξαψη της στιγμή μπορεί να φύγουν και ταχύτητες -ναι χωρίς να πατήσεις συμπλέκτη- και χειρόφρενα.

Προσέχουμε για να έχουμε

Τη φύση. Εκτός από ρομαντική μπορεί να γίνει και ενοχλητική! Κουνούπια, υγρασία, βράχια μπορεί να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη ενώ προσέχουμε και για σκύλους που… όπου δουν γιορτή θέλουν να συμμετέχουν.

Τον καιρό. «Έχει ο καιρός γυρίσματα» λέει ο σοφός λαός! Κάτι θα ξέρει.


Με τη αρμύρα ο Παναγιώτης Γεωργίου.




Διαβάστε Περισσότερα...

Let's Talk About Sex






Διαβάστε Περισσότερα...