Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Οδηγός για υπαίθριο σεξ


Αντί του καθιερωμένου οδηγού για έξοδο και διασκέδαση, αυτό το σαββατοκύριακο το MEN 24 προτείνει κάτι στο πνεύμα του καλοκαιριού: Υπαίθριο σεξ!
Καταρχήν γιατί έξω;

Επιστροφή στη φύση, πρωτόγονα ένστικτα, ο άνθρωπος πρώτα έκανε σεξ στις σπηλιές και μετά σε κρεβάτι… Πες το όπως θες αλλά οι "δημόσιοι λειτουργοί" περιγράφουν μια άλλη αίσθηση στο σώμα.

Γιατί το απαγορευμένο είναι πιο νόστιμο! Όπως στις περισσότερες χώρες έτσι και στην Ελλάδα το δημόσιο σεξ απαγορεύεται αν και κανείς δε θα σε ενοχλήσει αν εσύ δεν τον προκαλέσεις.

Γιατί κάτι θα πρέπει να έχεις να λες στον κολλητούς σου αν όχι στα εγγόνια σου. Το σεξ σε ανοικτό χώρο είναι η υπέρτατη διάκριση της ανήσυχης εφηβείας και των «στενών» φοιτητικών χρόνων.

Γιατί πάνω από όλα ο υδράργυρος είναι στα ύψη! Το ίδιο και η λίμπιντο..................


Απέραντο γαλάζιο...

Μότο: Με την Αλίκη στο ναυτικό



Κάτι το αεράκι, κάτι ο καυτός ήλιος, κάτι η αύρα της θάλασσας… το σεξ εν πλώ είναι η υπέρτατη εμπειρία. Με ιστιοπλοϊκό ή σε ταχύπλοο -ποτέ στο καράβι της γραμμής για Σύρο, Τήνο και Μύκονο αν και ποτέ δεν ξέρεις και πάντα σε ηπίνεμους κολπίσκους - θα βρεις την πολυπόθητη απομόνωση. Και όταν τη βρεις όλοι οι περιορισμοί καταργούνται! Ανεση χώρου, χρόνου και η ποικιλία στις στάσεις είναι όλα δεδομένα.

Τοπ σποτ: Φλέβες, Αγκίστρι
Xρειάζεσαι: Πολλά και ειδικότερα άδεια / δίπλωμα για να νοικιάσεις μόνος σου ή έμπιστο καπετάνιο.
Έξτρα τιπ: Ο καιρός έχει γυρίσματα γι’ αυτό καλού κακού πάρε και ένα δελτίο καιρού.

Εις τον αφρό της θάλασσας...

Μότο: Έτσι, με την αρμύρα

Μπορεί το σεξ εν πλω να είναι η πρώτη προτίμηση αλλά το σεξ στον ελεύθερο από καταπατητές αιγιαλό είναι το πιο δημοφιλές. 16000 χιλιόμετρα παραλίας έχουμε κάπου θα βρεθεί μια γωνιά και για σένα. Η σειρά προτεραιότητας έχει ως ακολούθως: Βοτσαλάκι - Βαθμοί 12, Άμμος - βαθμοί 10, Βραχάκια - Βαθμοί 9.

Τοπ σποτ: Κορινθιακός
Xρειάζεσαι: Πετσέτες King Size για την άμμο ή στρωματάκι για τα βραχάκια.
Έξτρα τιπ: Βρες τη δική σου παραλία ακόμα και αν χρειαστεί να κάνεις κάνα δύο ώρες trekking.

Εκεί ψηλά...

Μότο: Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά

Δόξα το μεγαλοδύναμο, εκτός από θάλασσα έχουμε και πολύ βουνό. Μερικές ώρες οδήγησης προς τον κοντινότερο ορεινό όγκο και μερικά λεπτά περπάτημα -ποτέ σε μονοπάτι γιατί όλο και κάποιος θα περνάει- είναι αρκετά για να βρεις το δέντρο που θα σου δώσει κάλυψη-απόκρυψη. Από ‘κει πέρα το επίπεδο της οργάνωσης σου θα καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Τοπ σποτ: Υμηττός που είναι και κοντά
Xρειάζεσαι: Στρωματάκι, κουβέρτα αν ένα γρήγορο στα όρθια δε σου αρκεί
Έξτρα τιπ: Αν δεν έχεις καλή αίσθηση του προσανατολισμού κράτα μαζί σου και ένα GPS. Κυκλοφορεί πλέον με πολλά τηλέφωνα.

Επί τροχών...

Μότο: Δεν το ξανακάνω σε Autobianchi!

Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι παραδοσιακή λύση, δοκιμασμένη και καταξιωμένη στη συνείδηση των απανταχού κατατρεγμένων και άστεγων ζευγαριών. Που να τρέχεις τώρα σε ξενοδοχείο να τα στάζεις και να έχεις να αντιμετωπίσεις το στραβό βλέμμα του μπάρμπα-ρεσεψιονίστ. Άσε που δεν ξέρεις αν μετά θα δεις τη φάτσα σου στο ίντερνετ! Γι΄ αυτό επί τροχών και ξερό ψωμί.

Τοπ σποτ: Τα πάρκινγκ της εθνικής προς Σούνιο.
Xρειάζεσαι: Ταχύτητα στις κινήσεις και τις αντιδράσεις γιατί ένα αυτοκίνητο με θολωμένα τζάμια στην ερημιά όπως και να το κάνουμε είναι στόχος.
Έξτρα τιπ: Παρκάρεις πάντα στο ίσιωμα. Στην έξαψη της στιγμή μπορεί να φύγουν και ταχύτητες -ναι χωρίς να πατήσεις συμπλέκτη- και χειρόφρενα.

Προσέχουμε για να έχουμε

Τη φύση. Εκτός από ρομαντική μπορεί να γίνει και ενοχλητική! Κουνούπια, υγρασία, βράχια μπορεί να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη ενώ προσέχουμε και για σκύλους που… όπου δουν γιορτή θέλουν να συμμετέχουν.

Τον καιρό. «Έχει ο καιρός γυρίσματα» λέει ο σοφός λαός! Κάτι θα ξέρει.


Με τη αρμύρα ο Παναγιώτης Γεωργίου.