Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

«Ηχηρά» ονόματα στη μάχη της Τριφυλίας


ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΠΑΦΩΝ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΛΛΙΑ

Ολοκληρώνεται τις μέρες που διανύουμε, στο Δήμο Τριφυλίας, η κατάρτιση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο και «Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη», με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κόλλια. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι στενοί τους συνεργάτες ολοκληρώνουν τις.....................

επαφές, επικοινωνίες και συζητήσεις με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, καθώς και ενεργούς πολίτες που έχουν όρεξη και διάθεση για προσφορά.

Στο συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου θα συμμετέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, «ηχηρά» ονόματα των τοπικών κοινωνιών.

Μετά τη «συνεργασία» Κόλλια – Τσίγγανου, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού γίνονται οι απαιτούμενες αλλαγές και προσθήκες, για την «ισορροπία» στην εκπροσώπηση των «τάσεων».

«Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία»
Στο συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου θα συμμετέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, «ηχηρά» ονόματα των τοπικών κοινωνιών. Άνθρωποι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους τομέα, με διαρκή και έντονη κοινωνική παρουσία και δράση, αυτοδιοικητική πορεία, γνώσεις και εμπειρία, καθώς και νέοι με δυναμισμό και σύγχρονες – προοδευτικές αντιλήψεις! Μεταξύ άλλων, αναμένεται να είναι υποψήφιοι οι: Θανάσης Πετρόπουλος, Γιάννης Κατσαργύρης, Σωτήρης Μπακούρος, Γιώργος Γκότσης από Κυπαρισσία, Θεόδωρος Τσαλαμανδρής από Τριπύλα, Κώστας Λίτσας, Κώστας Τσούτσιας, Ηλίας Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Σταματελόπουλος, Σταύρος Αντωνόπουλος από Φιλιατρά, Γιώργος Γαλάνης από Αυλώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως, σχεδόν, στο σύνολό του το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού έχει καταρτιστεί και απομένουν οι τελευταίες «πινελιές», λίγο πριν από την ανακοίνωσή του το προσεχές χρονικό διάστημα.

«Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη»
Μετά τη «συνεργασία» Κόλλια – Τσίγγανου, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού γίνονται οι απαιτούμενες αλλαγές και προσθήκες, για την «ισορροπία» στην εκπροσώπηση των «τάσεων». Στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν νυν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αλλά και νέα πρόσωπα από το χώρο της Ν.Δ. που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να είναι υποψήφιοι οι: Γιώργος Σαμπαζιώτης, Παναγιώτης Τσίγγανος, Γρηγόρης Γκότσης και Ζαχαρίας Κανελλόπουλος από Κυπαρισσία, Χαράλαμπος Παγάνης, Χαράλαμπος Στάμος, Δώρα Λεβεντούρη, Σάκης Γιαννόπουλος, Κώστας Σαραντόπουλος από Φιλιατρά, Γιάννης Φιλντίσης, Γιάννης Βασιλόπουλος από Τριπύλα και Σπύρος Χρονόπουλος από Αυλώνα. Σήμερα, μάλιστα, ίσως δοθεί στη δημοσιότητα λίστα υποστηρικτών του συνδυασμού, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ", 29 Σεπτεμβρίου 2010