Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Δημήτρης Σωτηρόπουλος - Μήνυμα ενότητας και νίκης από την


Μήνυμα ενότητας και νίκης, από την Ελαία και τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος, σε κάθε γωνιά του νέου Δήμου Τριφυλίας εστάλη προχθές βράδυ στην πρωτοφανή και εντυπωσιακή συγκέντρωση και ανοιχτή συζήτηση της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» με υποψήφιο δήμαρχο το γιατρό Δημήτρη Σωτηρόπουλο!
Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Αυλώνος, καθώς και πολίτες από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δημήτρη Σωτηρόπουλου και γέμισαν ασφυκτικά το κτήριο Βουδούρη, όπου έγινε η συνάντηση.

Τους παρευρισκόμενους.....................

καλωσόρισε ο δημοτικός σύμβουλος Αυλώνος Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον «Καλλικράτη» και την προοπτική που ανοίγεται για το Δήμο Τριφυλίας με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» και δήμαρχο τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Σωτηρόπουλος παίρνοντας το λόγο, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα με τον «Καλλικράτη» και το Δήμο Τριφυλίας, σημειώνοντας: «Θα πρέπει να παραμερίσουμε τοπικιστικά κατάλοιπα. Η μοίρα όλων μας είναι κοινή! Δεν μπορεί να υπάρχουν πολίτες πολλών και διαφορετικών ταχυτήτων…». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δημιουργία της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» σημειώνοντας πως, «η κίνησή μας είναι αμιγώς αυτοδιοικητική. Αποτελείται από ανθρώπους με όρεξη, με μεράκι για τον τόπο. Ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν τους σημερινούς Δήμους και έχουν μεγάλη προσφορά και εμπειρία… Δε θα μπουν κομματικές διαδικασίες και αγκυλώσεις…».
«Το εγχείρημα του “Καλλικράτη” δεν είναι υπόθεση ενός, είναι υπόθεση πολλών, υπόθεση όλων μας… Αν λειτουργήσουμε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, θα πετύχουμε και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να πετύχουμε!», πρόσθεσε. «Βασικοί άξονες στη λειτουργία του Δήμου θα είναι η σοβαρότητα, η διαφάνεια, η ισοπολιτεία και η εργατικότητα», όπως είπε ο κ. Σωτηρόπουλος και τόνισε πως «είμαι ίσος μεταξύ ίσων. Σας θέλω όλους δίπλα μου. Δεν περισσεύει κανείς. Θέλω τη βοήθεια όλων, θέλω και την κριτική σας… Όλοι μαζί να πάμε μπροστά τον τόπο σε μια πορεία αναπτυξιακή!».
Στη συνέχεια, μίλησαν ο πρώην δήμαρχος Αυλώνος – επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αυλώνος Γιώργος Γαλάνης, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αυλώνος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας Θανάσης Πετρόπουλος, ο Αυλωνίτης βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αυλώνος Μιλτιάδης Νασόπουλος, οι οποίοι τόνισαν την ένωση και την ενότητα των αυτοδιοικητικών και κοινωνικών δυνάμεων στην «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία», τη συνεργασία και τη σύνθεση, τη διάθεση και τη βούληση για ανιδιοτελή προσφορά και τις τεράστιες δυνατότητες αναπτυξιακής προοπτικής του νέου Δήμου, ενώ εξέφρασαν την πίστη και την πεποίθηση για τη νίκη στις εκλογές!
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τοποθετήσεις και ερωταπαντήσεις τόσο για τον «Καλλικράτη» όσο και για το Δήμο Τριφυλίας, αλλά και για τη συγκρότηση μάχιμου ψηφοδελτίου νίκης και στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος!
Κλείνοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Δ. Σωτηρόπουλος έκανε λόγο για πρωτοφανή και καταλυτική συγκέντρωση, σημειώνοντας: «Είμαι σίγουρος για τη νίκη! Όλοι μαζί κερδίζουμε. Όλοι μαζί πάμε μπροστά! Ο Δήμος Τριφυλίας μάς ενώνει!».

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ", 02 Οκτωβρίου 2010