Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Εράνη - Α.Ο.Κυπαρισσίας: Το ντέρμπι της Τριφυλίας - Νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες.



Το ντέρμπι της Τριφυλίας μεταξύ της Εράνης Φιλιατρών και του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας ξεχωρίζει στη σημερινή αγωνιστική του 6ου Ομίλου της Δ' Εθνικής. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη αφού χρειάζονται τους βαθμούς για τη σωτηρία και την παραμονή τους στην κατηγορία........................

"Είναι ένα δύσκολο τοπικό ντέρμπι, στο οποίο κερδισμένος θα είναι ο πιο έτοιμος ψυχολογικά κι εκείνος που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και πιστεύω ότι αυτή θα είναι η Εράνη", είπε σε δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Εράνης Θοδωρής Ανδρινόπουλος.

"Παραμένουμε σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Εράνη, αρκεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί" σημειώνει ο προπονητής του Α.Ο.Κυπαρισσίας Νίκος Αντωνόπουλος.

Ευχή όλων όσων αγαπάνε τις δύο ομάδες και το ποδόσφαιρο είναι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν να απολαύσουν το θέαμα και ο καλύτερος, στον αγωνιστικό χώρο, να κερδίσει!

Παλιό Γήπεδο Φιλιατρών. Ώρα 4μμ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ TRIFYLIANEWS:
Για την περιοχή μας και την αθλητική της ιστορία επιθυμία μας είναι να παραμείνουν στην Δ' Εθνική και οι δύο ομάδες και σήμερα να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο!