Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Γέμισε… παιδιά και μπάσκετ η πλατεία της Κυπαρισσίας το Σαββατοκύριακο


Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή – ρεκορ, 117 ομάδων, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3, το Σαββατοκύριακο, στην πλατεία της Κυπαρισσίας.

Και, αξίζει να σημειωθεί, πως, το τουρνουά διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Κυπαρισσία!

Εκατοντάδες παιδιά - επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες..............



γεννηθέντες τα έτη 1991, '92, '93, '94, '95, '96, '97, '98, '99, γέμισαν και τις δύο μέρες την πλατεία και έλαβαν μέρος στους αγώνες παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα και διασκεδάζοντας, παράλληλα, με την ψυχή τους.

Μιας και χθες Κυριακή διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες, με απονομές και βραβεύσεις στους νικητές καθώς και σε όλες τις ομάδες και τα παιδιά που αγωνίστηκαν, για τη συμμετοχή τους.

Ενώ το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα "Αθλητισμός - Ανάπτυξη - Σχέσεις Αθλητικής Κοινωνίας - Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Αθλητικές Κακώσεις - Πρόληψη - Διατροφή & Αθλητική Απόδοση" η οποία ήταν στα πλαίσια του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης "3 on 3" στην Κυπαρισσία, το Σάββατο το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αλέκος Παπαδόπουλος", πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα "Αθλητισμός - Ανάπτυξη - Σχέσεις Αθλητικής Κοινωνίας - Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Αθλητικές Κακώσεις - Πρόληψη - Διατροφή & Αθλητική Απόδοση".

Την έναρξη της ημερίδας έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης και ακολούθησαν χαιρετισμοί του Προέδρου του ΟΠΑΝΑΜ Παναγιώτη Τσιμόγιαννη, του Δημάρχου Κυπαρισσίας Γιώργου Σαμπαζιώτη και της Προέδρου του Δ.Σ. της ΓΑΕΤ «ΔΙΩΝ» Σοφίας Πανοπούλου.

Με θέμα «Αθλητικός παράγοντας και καλαθοσφαίριση» μίλησε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης, για τις «Αθλητικές κακώσεις-πρόληψη» μίλησε ο αναπληρωτής επ. καθηγητής, ορθοπαιδικός, χειρουργός, αθλίατρος Χρήστος Σκορδής, για την «Διατροφή και αθλητική απόδοση», ο διδάκτορας Εργοφυσιολογίας Γιώργος Νάσσης. «Αθλητισμός-ανάπτυξη, σχέσεις αθλητικού σωματείου - τοπικής αυτοδιοίκησης» ήταν το θέμα της ομιλίας του καθηγητή ΤΕΦΑΑ Αθηνών και ομοσπονδιακού προπονητή γυναικών - νέων ανδρών, Κώστα Μίσσα.


Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"