Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιγιαρεάλ.


Το πρώτο βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League θέλει να κάνει στο «Μαδριγάλ», στην Ισπανία, ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Βιγιαρεάλ.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τη Ν.Ε.Τ...............


Στον Παναθηναϊκό δεν θα αρκεστούν απλά στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Θα προσπαθήσουν να το συνδυάσουν με την επίτευξη ενός τουλάχιστον τέρματος, προκειμένου να κάνουν ευκολότερο το έργο τους στον επαναληπτικό της Αθήνας.

Στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ θα τεθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Λουκάς Βύντρα.

Στη τελευταία προπόνηση της Τρίτης, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έθεσε υποψηφιότητα για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, ο Ολλανδός τεχνικός ενδεχομένως να προβεί σε αλλαγές προσώπων.

Το σύστημα 5-4-1 δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά αντ΄ αυτού ο διεθνής μπακ διεκδικεί τη θέση του Γιόσου Σαριέγκι στην τριπλέτα των σέντερ μπακ.

Αν τελικά ξεκινήσει βασικός θα συμπληρώνει τους Βαβζίνιακ και Γκούμα, έχοντας στα άκρα της άμυνας τους Νίλσον και Σπυρόπουλο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές, αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα κι Σιμάο.

Οι Καραγκούνης και Γκάμπριελ (ο Σαλπιγγίδης διεκδικεί τη θέση του) θα αγωνιστούν στα πλάγια, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, με μοναδικό προωθημένο τον Βαγγέλη Μάντζιο.