Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Πολύ πλέξιμο . . . πολλούς κουμπάρους βλέπουμε και βαφτιστήρια Εφραιμάκια . . . τι να πει κανείς ; - Χάσαμε το μέτρο και τη σοβαροτητά μας.!!!

Μετά την επιστολή Μπεζεντάκου, επιχειρείται ο συμψηφισμός με νονούς, εκβιαστές και εκβιαζόμενους που κινούνται στο παρασκήνιο και σε DVD. To νέο που επιχειρείται είναι η σπίλωση, η ευτέλεια και ο κιτρινισμός της αδίστακτης εξουσίας, με τη σκευωρία για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης - για λόγους εντυπωσιασμού, με πρωταγωνίστρια νυχτερινού κέντρου τη θρυλική "Αζέλ", πρώην συνάδελφο στη ίδια πίστα, του ερωτευμένου με το Πρωθυπουργό Νομάρχη Θεσσαλονίκης.«Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αν αμφοίν μύθον ακούσης» (Φωκυλίδης 6ος π.Χ.)
Ο ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ Μ. ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ... ΕΚΒΙΑΣΜΟ
Η γάτα που πίνει ξίδι και η Αζέλ με το κορμάκι της
Της
ΑΛΙΚΗΣ ΜΑΤΣΗ
Προσφερόμενη για λαϊκό ανάγνωσμα ήταν η κατάθεση του επιχειρηματία Μάρκου Καραμπέρη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.Ο άνθρωπος που φαίνεται στο DVD να εκβιάζεται από τον Κουκουβίνο, το μόνο που προσέφερε, από πλευράς ειδησεογραφίας, είναι μια αντίφαση, σε σχέση με την προηγηθείσα κατάθεση Πάπιστα:ότι είχε «εν λευκώ εντολή» από τον επιχειρηματία και κουμπάρο του «να κλείσει το θέμα όπως το αισθανόταν αυτός». Ο κ. Πάπιστας, όμως, είχε δηλώσει ότι αυτοβούλως ο κ. Καραμπέρης είχε δώσει στον Κουκουβίνο 15.000 ευρώ, τα οποία ο ίδιος του κατέβαλε, αφού το πληροφορήθηκε, αυθημερόν!
Παιχνίδι με τους ιερούς λογαριασμούς
Αποκάλυψη και αντιδράσειςΗξερε για το βίντεοΔεν το είδα, λέει ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Κυβέρνηση: Προσπάθεια να πληγωθεί ο Κ. ΚαραμανλήςΒουλή και εισαγγελείς ζήτησαν ταυτόχρονα το άνοιγμα των λογαριασμών: Η εξεταστική για τη Μονή και οι εισαγγελείς για όσους ενέχονται στο σκάνδαλο. Είχε προηγηθεί απίστευτο παρασκήνιο, με αιτήματα να πηγαινοέρχονται μεταξύ Βουλής, Εισαγγελίας και επιτροπής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η «Ε» δημοσιεύει 31 τρεχούμενους λογαριασμούς της Μονής, συνολικού ύψους 49.722.877 ευρώ, που ο Εφραίμ ζητεί να «ξεπαγώσουν».
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "Ειλικρινώς σας λέω ότι, όταν με επισκέφθηκε και μου εξήγησε την ιστορία αυτή, ούτε τα ονόματα που μου ανέφερε, ούτε η όλη υπόθεση, όπως μου την περιέγραψε, είχαν για μένα κάποια άμεση σχέση με αυτά που άκουγα και έβλεπα εκείνες τις ημέρες. Και εν πάση περιπτώσει, δεν ήταν δική μου δουλειά να δημοσιοποιήσω κάτι το οποίο μου είπε σε μια ιδιωτική συζήτηση. Του είπα αυτά, να τα πει στους αρμοδίους κι ότι εγώ δεν είμαι αρμόδιος γι' αυτό."
Διαβάστε τις :
"
Δηλώσεις Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς τους πολιτικούς συντάκτες"". . . Τα όσα υποστήριξε ο κ. Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσε χθες το βράδυ με δήλωσή του και ο επιχειρηματίας κ. Πάπιστας. Οτι δηλαδή ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ του υπέδειξε να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές, όταν του είπε ότι δέχεται εκβιασμό για το θέμα της αγοραπωλησίας οικοπέδων. . . " ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 20/11/2008
===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"


http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2008/11/blog-post_8285.html