Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Νέοι Τριφυλίας - Δεν "μασάνε" από τις υποσχέσεις των υποψηφίων


Δεν πιστεύουν τις προεκλογικές εξαγγελίες – υποσχέσεις των υποψηφίων οι νέες και οι νέοι της Τριφυλίας, όπως δήλωσαν στο «Θ». Πολλοί, δε, από αυτούς είναι αηδιασμένοι και οργισμένοι με την «πρακτική» των υποψηφίων, προεκλογικά να μιλάνε πολύ και να λένε πολλά και μετεκλογικά να μην κάνουν τίποτα ή να πράττουν τελείως διαφορετικά από όσα διακήρυτταν… Και να λένε οι υποψήφιοι, οι νέοι άνθρωποι, απλά, δεν τους ακούν. Δεν τους πιστεύουν. Δεν τους εμπιστεύονται!

«Λόγια, λόγια, λόγια και από πράξεις μηδέν. Τόσα χρόνια το.................

ίδιο σκηνικό, το ίδιο θέατρο, το ίδιο παραμύθι…», μας είπαν. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση και ο «θυμός» τους που γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη στους πολιτευόμενους – υποψηφίους, δε συζητάνε για τις εκλογές και ούτε θέλουν να ψηφίσουν. «Ψηφίσουμε – δεν ψηφίσουμε, δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι. Μόνο πρόσωπα αλλάζουν στις καρέκλες… Όλα τα άλλα μένουν ίδια. Παχιά λόγια, ψεύτικες ελπίδες, φρούδες υποσχέσεις… Προεκλογικά βάζουν το “πλαστικό” τους χαμόγελο οι υποψήφιοι και τάζουν για να πάρουν την ψήφο μας και μετά τις εκλογές, λες και είναι λωτοφάγοι, τα ξεχνούν όλα και μην τους είδατε…».
Οι νέοι άνθρωποι επιθυμούν, επιζητούν την ειλικρίνεια και το σεβασμό των υποψηφίων… «Δε λέμε να τα κάνουν όλα, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά και μαγικές λύσεις. Αλλά να ιεραρχήσουν ανάγκες και προβλήματα και να προσπαθήσουν… Και να λένε την αλήθεια, μη μας κοροϊδεύουν…».

Σωτηρία Πετρακοπούλου
«Δεν πιστεύω στις υποσχέσεις που δίνουν. Όλα είναι ψέματα και είναι μια “προπαγάνδα” από τη μεριά τους για να τους ψηφίσουμε. Και μετά, δεν κάνουν κάτι… Δεν τους πιστεύω, απλά!».

Νάγια Ψαλλίδα
«Όχι, δεν τους πιστεύω! Όλα είναι για να τους ψηφίσουμε. Όλα είναι ένα κόλπο…».

Παναγιώτα Μπουραντά
«Έχουμε κορεστεί πλήρως από τις προεκλογικές υποσχέσεις. Όσο υπάρχει η εναλλαγή που γίνεται με τα δύο μεγάλα κόμματα, είναι μόνο λόγια και οι πράξεις τους είναι τελείως διαφορετικές από τις υποσχέσεις και ειδικά με την τελευταία αλλαγή της κυβέρνησης φάνηκε 100%... Στις δημοτικές εκλογές, θεωρώ πως ακόμα δεν είναι όλοι με φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις. Ασχολούνται, υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και από τους υποψηφίους αλλά και τους πολίτες…».

Τάσος Δρούλιας
«Πιστεύω ακράδαντα τις υποσχέσεις των πολιτικών μας. Δε μας κοροϊδεύουν και όλοι θα κάνουν τα πάντα για το καλό μας! Αστειεύομαι… Όσο και να θέλουμε να τους πιστέψουμε, δεν μπορούμε, επειδή τόσα χρόνια όλο λόγια είναι και μόνο λόγια… Δεν είναι όλοι ίδιοι, αλλά οι περισσότεροι είναι μόνο λόγια…».

Δημήτρης Πιτσινής
«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε όλα όσα λένε προεκλογικά, γιατί, όπως έχουμε διαπιστώσει, άλλα λένε (προεκλογικά) και άλλα κάνουν μετά. Οι περισσότεροι από τους υποψηφίους τάζουν τα πάντα στους πάντες για να υφαρπάξουν την ψήφο τους και στη συνέχεια δεν κάνουν κάτι... Πώς να τους πιστέψουμε; Γι’ αυτό και πολλοί νέοι δεν ασχολούνται και ούτε θέλουν να ψηφίσουν…».

Δημήτρης Καρυτινός
«Είναι γεγονός πως προεκλογικά ακούμε να δίδονται πολλές υποσχέσεις και μετά τις εκλογές μένουν, μόνο, οι υποσχέσεις. Ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξει αυτό. Ο κόσμος έχει βαρεθεί και έχει κουραστεί από τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Πράξεις θέλει, έργα ζητάει για να πάει μπροστά ο τόπος…».

Φανή Μποφίλη
«Δεν τους πιστεύω. Δεν τηρούν αυτά που λένε… Προεκλογικά πολλά λένε, πόσες φορές λένε ότι θα κάνουν κάτι, αλλά τελικά δεν κάνουν…».

Γιάννης Βιλαράς
«Δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν. Όλοι τους κοιτάνε το συμφέρον τους και την πάρτη τους. Δε νοιάζονται για τον κόσμο και τον τόπο».

Τζένη Μποφίλη
«Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λένε. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από όλα αυτά που γίνονται. Είμαι απογοητευμένη εντελώς από το κράτος και τους πολιτικούς…».Του Ηλία Γιαννόπουλου - Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"