Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δημήτρης Σωτηρόπουλος - Αυξάνει η δυναμική του στην Τριφυλία


Κάθε μέρα που περνά, ολοένα και αυξάνει η δυναμική νίκης που αναπτύσσει η υποψηφιότητα του Δημήτρη Σωτηρόπουλου, με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία», στο Δήμο Τριφυλίας.
Πολίτες από όλους τους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους «αγκαλιάζουν» το συνδυασμό του και δηλώνουν.......................

τη στήριξή τους σε αυτόν. Το γεγονός ότι ο κ. Σωτηρόπουλος τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης για την προσωπικότητά του, την αυτοδιοικητική του πορεία και τις ικανότητες που διαθέτει, παίζει καταλυτικό ρόλο στη συσπείρωση γύρω του ανθρώπων από κάθε γωνιά του Δήμου Τριφυλίας, που μοιράζονται από κοινού αγωνίες, οράματα και ελπίδες για την αναπτυξιακή προοπτική του νέου Δήμου.

Οι πολίτες, που επιδιώκουν και επιζητούν ανεξαρτησία, πολυφωνία, ισοπολιτεία, διαφάνεια, δικαιοσύνη, σοβαρότητα, εντιμότητα, σχεδιασμό, προγραμματισμό και, κυρίως, σεβασμό, ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» για δημιουργική και προοδευτική προσπάθεια, για ένα Δήμο ενιαίο, δυνατό, αναπτυξιακό και δυναμικό, σύγχρονο και προοδευτικό!
Σύμφωνα με πληροφορίες, με γνώμονα την αγάπη για την Τριφυλία, συστρατεύονται στη μεγάλη συμπαράταξη της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» και θα συμμετέχουν ενεργά, ως υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ηχηρά ονόματα της τοπικής κοινωνίας. Άνθρωποι με ικανότητες, ανιδιοτέλεια και διάθεση για προσφορά, χωρίς εξαρτήσεις και δίχως αγκυλώσεις! Και, αν κρίνουμε με βάση τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα συμμετέχουν στο συνδυασμό, τότε δικαίως, εκτιμούμε, οι συνεργάτες του κ. Σωτηρόπουλου μιλούν για «Συνδυασμό Νίκης»!

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"