Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Τριφυλία - Διχασμένοι οι πολίτες μετά τη «συνεργασία» Κόλλια-Τσίγγανου


Αν και κανείς θα ανέμενε πως η συνεργασία Κόλλια – Τσίγγανου θα είχε θετική, ενδεχομένως, απήχηση στην Τριφυλία, η χθεσινή μέρα ανέδειξε και κατέδειξε την πραγματικότητα, που πολύ απέχει από τις όποιες εκτιμήσεις ή προβλέψεις!
Ο κόσμος στην Τριφυλία, μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι.....................

«υποψιασμένος» και δεν έδειξε να «ενθουσιάζεται» από τη συνεργασία των «δύο» και τις δηλώσεις τους.

Σχεδόν όλοι, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, έχουν ακούσει τα όσα λέγονταν το προηγούμενο διάστημα, με εκατέρωθεν βολές και χτυπήματα, ακόμη και κάτω από τη ζώνη, και όχι μόνο δεν πιστεύουν και δεν πείθονται από την κοινή τους, πλέον, πορεία, αλλά εκφράζονται αρνητικά και για τους δύο. Μάλιστα, αρκετοί και επώνυμοι Νεοδημοκράτες έκαναν λόγο για «ανίερη συμμαχία», «ετερόκλητη συνεργασία» και «ευκαιριακή εκλογική σύμπραξη», που εξυπηρετεί σκοπιμότητες, κομματικές ή προσωπικές, που δεν αρμόζουν σε αυτοδιοικητικούς και δε συνάδουν με τη νέα εποχή που ανοίγει ο «Καλλικράτης» στο Δήμο Τριφυλίας!
Στο στενό πυρήνα συνεργατών του κ. Κόλλια, όπως είναι φυσικό, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν και κάποιοι ενδοιασμοί, όπως και διστακτικότητα, για την από εδώ και πέρα πορεία, κυρίως, σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, στο οποίο, πλέον, περίοπτη θέση θα έχουν και στενοί συνεργάτες – υποστηρικτές του κ. Τσίγγανου.
Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν και κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ενότητα, εκλογική έστω, γιατί ψυχική ή συναισθηματική είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, όπως και σύνθεση αντιλήψεων, θέσεων και, βεβαίως, προσώπων!

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"