Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ... ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ!


" ...η Δημοτική Αρχή περιχαρακωμένη πίσω από εξωθεσμικούς συμβούλους απώλεσε την επαφή με το λαϊκό αίσθημα, την καθημερινότητα και τελικά με την ίδια την κοινωνία............


Επανειλημμένα είχαμε επισημάνει το κενό αυτό.

Η βούληση συμμετοχής στα θεσμικά Όργανα του Δήμου, μοναδικό σκοπό είχε να αποκαταστήσει το έλλειμα αυτό και να δώσει ελπίδα και πνοή στους πολίτες, πολλοί από τους οποίους δικαιολογημένα αποστασιοποιήθηκαν λόγω αλαζονικών συμπεριφορών και πρακτικών.

Η θέση αυτή προέκυψε από τις παραπάνω ανεπάρκειες και πρακτικές στις οποίες δεν μπορεί κανείς πλέον να μένει αδιάφορος", δήλωναν ευθαρσώς στις 4 Γενάρη Δημοτικοί Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης του Δήμου Κυπαρισσίας κατακεραυνώνοντας τον κ. Σαμπαζιώτη...

Απαντώντας στα πυρά εκ των έσω, ο κ. Σαμπαζιώτης σε συνέντευξή του για την αποστασιοποίηση δημοτικών συμβούλων από τις προτάσεις του είχε δηλώσει πως, "αυτό ήταν κάτι που ξεκίνησε από την αρχή της τετραετίας και βρέθηκε η ευκαιρία να εκδηλωθεί...", τονίζοντας, "ότι ιδιαίτερη σημασία έχει το ποιος είναι ο ουσιαστικός λόγος που προξένησε τα γεγονότα αυτά. Και ο λόγος αυτός, όπως οι ίδιοι επανειλημμένα δήλωσαν διά του εκπροσώπου τους, είναι ότι θέλουν να αποτελούν μία δεύτερη ομάδα μέσα στην παράταξη "Κυπαρισσία - Νέα Πορεία" και ζητούν ευθέως από τα μέλη της ηγετική αναγνώριση. Αυτό είναι το κρίσιμο και ουσιαστικότατο ζήτημα για το οποίο μόνοι τους διάλεξαν τη ρήξη". Τους χαρακτήρισε "διασπαστική ομάδα" και, μεταξύ άλλων, τους κάλεσε "αν είναι να ανεξαρτητοπoιηθούν, καλύτερα να παραιτηθούν"!

Μετά από 6 μήνες, οι ίδιοι άνθρωποι, καθένας για το προσωπικό του συμφέρον και την ικανοποίηση της αυτοδιοικητικής του φιλοδοξίας και ματαιοδοξίας, κάνουν αλλεπάλληλες "κoλοτούμπες" για μια θέση... στη ΔΕΥΑΚΥ!

Τα γραπτά μένουν, όμως και ο κόσμος κρίνει... Και να είναι σίγουροι για την αμείλικτη κρίση των πολιτών της Κυπαρισσίας, που δε γουστάρουν τα παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες τους!



ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ - Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"