Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ Ν.Ε.Λ.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ...Παράρτημα της ΝΕΛΕ πρόκειται να ξεκινήσει να λειτουργεί και στην πόλη της Κυπαρισσίας. Την Παρασκευή, για το λόγο αυτό, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο ο Αντινομάρχης Δημήτρης Καφαντάρης και ο Πρόεδρος της ΝΕΛΕ Δημήτρης Φίλος όπου συνατήθηκαν με τον Δήμαρχο και συζήτησαν το θέμα.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου της Νομαρχίας σημειώνεται...............Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Νομάρχη κ. Δημ. Δράκου για προγράμματα ΝΕΛΕ διαπιστώθηκε η ανάγκη δημιουργίας παραρτήματος ΝΕΛΕ στην πόλη της Κυπαρισσίας.
Για το λόγο αυτό επισκέφτηκαν την Παρασκευή 13/3/2009 το Δήμαρχο Κυπαρισσίας κ.Γ.Σαμπαζιώτη, ο Αντινομάρχης Κοινωνικών Θεμάτων κ. Δημ. Καφαντάρης με τον Πρόεδρο της ΝΕΛΕ κ. Δημ. Φίλο.
Μετά από συζήτηση με το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του αποφασίστηκε η δημιουργία του παραρτήματος ΝΕΛΕ στην πόλη της Κυπαρισσίας.
Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ΤΕΕ της Κυπαρισσίας όπου υποδείχτηκαν οι χώροι και αφού κρίθηκαν επαρκείς για την προσωρινή λειτουργία του παραρτήματος, θα ακολουθηθούν οι περαιτέρω διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.