Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Τίμησαν τον καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο!


Ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας βράβευθηκε και από τα 7 Επιμελητήρια Πελοποννήσου για την προσφορά του


Τον καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο βράβευσαν χθες τα Επιμελητήρια Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Αχαΐας, Ηλείας, Αργολίδας και Κορινθίας, σε μια λαμπρή εκδήλωση στην αίθουσα «Ερμής» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος...........



Ανάμεσα στις προσωπικότητες που τίμησαν τον εξέχοντα Έλληνα με την παρουσία τους στην εκδήλωση ήταν η γυναίκα του κα Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου, ο νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος, ο καθηγητής Αρχαιολογίας κι επικεφαλής των ανασκαφών στην Αρχαία Μεσσήνη κ. Πέτρος Θέμελης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρος Βενιάμης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Φώλιας, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Κωνσταντίνος Αντζουλάτος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γιώργος Καραμπάτος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Μιλτιάδης Κονοπισόπουλος.

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Τζωάννος και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κ. Γιώργος Καραμπάτος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η εν λόγω βράβευση αναγνωρίζει δημόσια τη σημασία της αγάπης για τη γενέτειρα γη και της ευαισθησίας για τα προβλήματά της, κάτι που επιδεικνύει έμπρακτα ο εκλεκτός Μεσσήνιος καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.

Η βράβευση αυτή τον τιμά για την προσήλωσή του σε στόχους για κάτι ξεχωριστό, το οποίο πρέπει να λειτουργήσει ως πρότυπο επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

Επιβραβεύεται για το δικό του λαμπρό παράδειγμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και επαινείται η ζωή του ως πολίτης της κοινωνίας μας.

Και ως πατέρας γιατί μετέδωσε στα παιδιά του τις ίδιες αρχές, τις ίδιες ευαισθησίες.

Τέτοιες προσωπικές και επιχειρηματικές διαδρομές και επιλογές που ανοίγουν νέους δρόμους και θέτουν τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον του κοινωνικού συνόλου, μας κάνουν όλους να ελπίζουμε.

Γι’ αυτό και αξίζουν να αναδεικνύονται ως πρότυπα προς μίμηση ιδιαίτερα σε εποχές ζοφερές και αβέβαιες, όπως η σημερινή».

Ο κ. Καραμπάτος εξήρε την πρωτοβουλία βράβευσης του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου και της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. για την πραγματοποίηση της COSTA NAVARINO στην περιοχή της Πύλου, σημειώνοντας:



«Πρόκειται για μια λαμπρή επένδυση, η οποία αναμένεται να αναζωογονήσει τη χειμάζουσα οικονομία της ευρύτερης περιοχής Πελοποννήσου και να της ανοίξει νέες ευοίωνες προοπτικές. Μια επιχειρηματική πρωτοβουλία η οποία μέσω της τουριστικής ανάπτυξης θα συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τοπικού πληθυσμού».



Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - kalnews.gr