Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ....


ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ;;;;….

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΙΣΩΣ, ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ……



Οι αυριανές δημαιρεσίες (της Κυριακής δηλαδή) στον Δήμο Κυπαρισσίας ίσως κρύβουν εκπλήξεις,

δυσάρεστες για τον Δήμαρχο κ. Σαμπαζιώτη…
Και αυτό, γιατί με όσα μπορέσαμε να μάθουμε, μέχρι χθες το απόγευμα (την Παρασκευή), ο κ. Σαμπαζιώτης θέλει να προτείνει για Πρόεδρο στο Δημοτικό Συμβούλιο άλλον, μάλλον άλλη, Δημοτική Σύμβουλό του και όχι τον μέχρι σήμερα Πρόεδρο του Δ.Σ. και πρώτο σε σταυρούς εκλεγμένο Δημοτικό του Σύμβουλο, δικηγόρο Παναγιώτη Τσίγγανο ο οποίος, σημειώτεον, διαδραμάτισε τον πιο καθοριστικό ρόλο μαζί με τον πρώην Δήμαρχο και πατέρα του Ηλία Τσίγγανο για να πάρει το χρίσμα της Ν.Δ ο κ. Σαμπαζιώτης και να εκλεγεί, ελέω 42% και όχι μόνο, Δήμαρχος Κυπαρισσίας!!!!...
Το παρασκήνιο είναι πολύ μεγάλο και με πολλές, ακόμη και πολιτικές – βουλευτικές προεκτάσεις και ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Δημοτική Ομάδα της Πλειοψηφίας η οποία φέρεται διχασμένη έντονα προβληματισμένη με την μέχρι τώρα μηδενική παρουσία και προσφορά του Δήμου στα κοινά, με τις ευθύνες να βαρύνουν, ασφαλώς, τον κ. Σαμπαζιώτη!!!
Όχι μόνο δεν ξεκίνησε τίποτα, αλλά έχουν πάει πίσω και έργα που ήταν προγραμματισμένα και δρομολογημένα από το 2005, μας έλεγε στέλεχος του Συνδυασμού του κ. Σαμπαζιώτη που βλέπει με ανησυχία και προβληματισμό την πορεία του Δήμου τα 2 τελευταία χρόνια….
Για τις καρέκλες, τι θέσεις και τα αξιώματα με τους παχυλούς μισθούς το 2009 και το 2010 έγιναν 2 συναντήσεις – συσκέψεις των Συμβούλων του κ. Σαμπαζιώτη, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε τεταμένο κλίμα με υψηλούς τόνους και βολές κατά ριπάς!!!
Το ρεζουμέ είναι ότι ο κ. Σαμπαζιώτης δεν θέλει, όπως ο διάολος το λιβάνι, για Πρόεδρο του Δ.Σ. τον Παναγιώτη Τσίγγανο, ενώ απέρριψε και πρόταση για Πρόεδρο επί διετία της ΔΕΥΑΚΥ τον Παναγιώτη Αγγελινά και προτείνει για Πρόεδρο του Δ.Σ. τη Γιάννα Κωνσταντέλου για το 2009 και το 2010 να παραιτηθεί και να εκλεγεί, πάλι, ο Παναγιώτης Τσίγγανος και για Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚΥ για το 2009 τον Πρόεδρο του Τ.Σ. Σπηλιάς Παναγιώτη Γυφτάκη ο οποίος θα παραιτηθεί, όπως είναι η συμφωνία – συναλλαγή, το 2010 για να πάει, μετά από εκλογή, Πρόεδρος τη χρονιά των εκλογών ο Παναγιώτης Αγγελινάς….
Αντιδήμαρχοι το 2009 και το 2010 θα οριστούν ο Παναγιώτης Φωτεινόπουλος και ο Γρηγόρης Γκότσης και για ένα χρόνο, είτε φέτος, είτε του χρόνου, ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και ο Τζίμης Χρονόπουλος…
Αυτά σύμφωνα, πάντα, μέχρι χθες το βράδυ γιατι όλα μπορεί να αλλάξουν αφού η Δημοτική πλειοψηφία θυμίζει καζάνι που βράζει και μπορεί να τιναχτεί στον αέρα ακόμα και η ίδια η συνοχή και ενότητά της, που όπως φαίνεται έχει ήδη διαρραγεί!!!
Όλα θα εξαρτηθούν πάντως από τις αυριανές δημαιρεσίες και την πρόταση του κ. Σαμπαζιώτη για τον Πρόεδρο του Δ.Σ….


***Αυτά έγραφε, λοιπόν, στο φύλλο του Σαββάτου η εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"

και επαληθεύτηκε πλήρως το ρεπορτάζ!!!