Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

ΑΥΡΙΟ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΣΤΟΛΗ" ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"...



Αύριο, πιθανότατα, ίσως ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, θα ξεκαθαριστεί το θέμα της "αναστολής" του "Καποδίστρια 2"...


Στις 11 το πρωί, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ και ο κ. Παυλόπουλος αναμένεται να ενημερώσει τους εκπροσώπους των αιρετών για όλα τα τρέχοντα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και για το ζήτημα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Κατά την αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ θα συζητηθούν επίσης τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το 2009, με βάση τα δεδομένα του σχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Επίσης θα συζητηθούν θέματα που θα απασχολήσουν το ετήσιο τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, το οποίο συνέρχεται στις 26-28 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς η νέα Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της ΚΕΔΚΕ, του ΟΚΑΝΑ και της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για τη λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης.


Σημειώνουμε επίσης πως στο Πρόγραμμα του ετήσιου τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ δεν υπάρχει Θεματικός Κύκλος συζήτησης για την Διοικητική Μεταρρύθμιση, κάτι που δείχνει ότι "πάει περίπατο" ο "Καποδίστριας 2", τουλάχιστον για τις ερχόμες δημοτικές εκλογές το 2010!!!

Καθώς επίσης και η Κυβέρνηση δεν τήρησε την υπόσχεσή της προς τους Αιρετούς, να τους ενημερώσει για τις προθέσεις και το σχεδιασμό της για την Διοικητική Μεταρρύθμιση μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου...