Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Λάμψη αστέρων στα MTV Video Music Awards



Τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς showbiz παραβρέθηκαν στη λαμπερή τελετή απονομής των MTV Video Music Awards την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου στο Λος Αντζελες.
Η φαντασμαγορική τελετή απονομής ξεκίνησε με την εντυπωσιακή Britney Spears να ανεβαίνει στη σκηνή για την έναρξη της βραδιάς. Η διάσημη τραγουδίστρια άνοιξε την τελετή απονομής λέγοντας: "Είμαι εδώ απόψε για να γιορτάσουμε σημαντικά γενέθλια. Αυτά είναι τα 25α Video Music Awards και ξεκινούν τώρα".
Μετά την Spears στην σκηνή ανέβηκε η Rihanna, η οποία ερμήνευσε τη νέα της επιτυχία "Disturbia". Λίγα λεπτά αργότερα η Britney Spears ανέβηκε ξανά στη σκηνή αυτή τη φορά για να παραλάβει το πρώτο της βραβείο το Best Female Video για το "Piece of Me".
Κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς αρκετοί καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν αγαπημένα κομμάτια ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι: T.I., Paramore, Kid Rock, Christina Aguilera, Pink και Kanye West. Η εντυπωσιακή Christina Aguilera παρουσίασε στα VMA ένα remix της επιτυχίας της "Genie in a Bottle" καθώς και ένα νέο τραγούδι το "Keep Getting Better". Ο Kanye West από την πλευρά του ήταν ο καλλιτέχνης που έκλεισε τη λαμπερή βραδιά ερμηνεύοντας ένα νέο τραγούδι το "Love Lockdown".
Στην τελετή απονομής των MTV Video Music Awards παραβρέθηκαν αρκετοί σταρ της μουσικής, του κινηματογράφου, της showbiz και του αθλητισμού μεταξύ των οποίων ήταν και οι: Paris Hilton, Taylor Swift, Miley Cyrus, Lil Wayne, Ciara, Solange Knowles, Ashley Tisdale, Keri Hilson, Katy Perry, Chris Brown, Audrina Patridge, Lindsay Lohan, Nicky Hilton, Shia LaBeouf, Slash, Chace Crawford, Ashlee Simpson, Jordin Sparks, Ne-Yo, Michael Phelps, John Legend, Lupe Fiasco, Zac Efron, LL Cool J, Kobe Bryant, Jaime Foxx, Ludacris, Bar Rafaeli.
Παρουσιαστής της φαντασμαγορικής βραδιάς ήταν ο ηθοποιός Russell Brand.