Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Μάγεψε το αθηναϊκό κοινό η Madonna!







Τον τίτλο της βασίλισσας της ποπ επιβεβαίωσε η Madonna, καθώς εμφανίστηκε στο αθηναϊκό κοινό καθισμένη σε έναν μοναδικά σχεδιασμένο θρόνο, αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού της που την περίμενε από πολύ νωρίς στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η Madonna ξεκίνησε τη συναυλία της με τις νέες της επιτυχίες και έχοντας δίπλα της κορυφαίους χορευτές με μοναδικά κοστούμια έδωσε το "σύνθημα" για την έναρξη του μεγαλύτερου, ίσως, show που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα.


Εντυπωσιακά οπτικά εφέ και υπερσύγχρονη τεχνολογία μετέτρεψαν το Ολυμπιακό Στάδιο σε έναν εκπληκτικό χώρο που μόνο μια απόλυτη σταρ, όπως η Madonna, θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει για την περιοδεία της. Άλλωστε, τη σκηνοθεσία της «Sticky & Sweet Tour» υπογράφει ο Jamie King.
Υπεύθυνος της μουσικής ενορχήστρωσης ήταν για μια ακόμη φορά ο Kevin Antunes, χάρη στον οποίο έχουμε απολαύσει απίστευτα live versions των αγαπημένων super mega hits της Madonna, ενώ ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν ο χορηγός επικοινωνίας της μεγαλύτερης συναυλίας της χρονιάς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πύλες του Ολυμπιακού Σταδίου άνοιξαν για περισσότερους από 75 χιλιάδες θαυμαστές της Madonna, λίγο μετά τις 17.00, αν και οι πιο φανατικοί βρίσκονταν έξω από το χώρο της συναυλίας από νωρίς το πρωί.