Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας...



Σειρά συναντήσεων του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σήμερα:
* Στις 10 π.μ. με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αναστάση Παπαληγούρα.
* Στις 11 π.μ. με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη.
* Στις 12:30 μ.μ. με τον γενικό γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη.


* Στις 11 π.μ. το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης θα επισκεφθεί ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης, για να επιθεωρήσει την προετοιμασία των εκθεσιακών εργασιών.
* Στις 11 π.μ. ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, με αφορμή την απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να πουλήσει την Εθνική Ασφαλιστική σε ξένη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία.
* Στις 12:30 μ.μ. στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης με τον πρόεδρο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Παύλο Καρακολτσίδη.
* Στη 1 μ.μ. στο γραφείο του προέδρου του ΛΑ.ΟΣ. στη Βουλή, συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρο Τατούλη.
* Στις 8 μ.μ. στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ευρωπαϊκή εβδομάδα μετακίνησης, μουσική παράσταση της Σωτηρίας Λεονάρδου και του Πάνου Φουρτούνα στην πλατεία Κοτζιά, με είσοδο ελεύθερη.
* Στις 8:30 μ.μ. στο πλαίσιο του Green Design Festival η Big Band του δήμου Αθηναίων υπό του μουσική διεύθυνση του Γιάννη Τερζάκη θα παρουσιάσει έργα τζαζ ρεπερτορίου στην πλατεία Συντάγματος.
* Στις 9 μ.μ. για το 2ο Φεστιβάλ Αττικού Αλσους η παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.
* Σήμερα στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται η υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σοφία Καλαντζάκου, για να συμμετάσχει στην 1η ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής για τους Ρομ, που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.