Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

«Απαιτείται ωριμότητα και προσοχή για τον "Καποδίστρια 2"»...



«Πιστεύω», δήλωσε ο δήμαρχος Είρας, Γιάννης Αδαμόπουλος, αναφερόμενος στη Διοικητική Μεταρρύθμιση ότι, «το θέμα πρέπει να το προσεγγίσουμε όσο γίνεται ποιο ήπια, διότι η άναρχη κατά κάποιο τρόπο αντιμετώπισή του θα σημαίνει κατά τη γνώμη μου το τέλος της υπαίθρου.


Δεν είμαι βέβαια παλαιολιθικός και τα πράγματα τα βλέπω θετικά όσον αφορά στην Αυτόνομη Διοικητική Μονάδα του Καποδίστρια 2, η οποία θα διαθέτει δικές της Υπηρεσίες, καθώς επίσης και δικούς της πόρους και βέβαια δεν απαιτεί να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα κυνικά, αλλά με ώριμη αντιμετώπιση και προσοχή. Πρέπει να υπάρξει ωριμότητα, ώστε να φτιάξουμε Δήμους, οι οποίοι να μην είναι πολυπληθείς. Να μπορούμε να φτιάξουμε έναν Δήμο για παράδειγμα 10.000 κατοίκων, ο οποίος όμως θα έχει την ιδιαιτερότητά του να έχει ίδια γεωγραφικά, ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία».

Σε καλό δρόμο τα έργα στον Δήμο Είρας


Τα έργα τα οποία επιτελούνται στην περιοχή πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, δήλωσε ο δήμαρχος Είρας και διευκρίνισε: «Πιστεύω ότι εμείς θα αρχίσουμε δημοπράτηση έργων από Θησέα και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο δρόμος Νέδα - όρια Νομού τελειώνει οσονούπω και πιστεύω ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα - σε δεκαπέντε μέρες περίπου - θα έχει πέσει και η άσφαλτος. Το έργο σχετικά με τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας είναι ένα μεγάλο περιφερειακό έργο, έχει ήδη προχωρήσει πολύ, η δε ολοκλήρωσή του πιστεύω ότι θα βοηθήσει και θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξή της περιοχής. Γενικότερα σε αυτά τα δύο χρόνια στον Δήμο μας γίνονται πολλά έργα».


με πληροφορίες από την Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ