Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Συνέντευξη Τύπου για τον Τελικό Εφήβων – Νεανίδων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος FREDDOCCINO Juniors στην Κυπαρισσία






Στις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για τον Τελικό Εφήβων-Νεανίδων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος FREDDOCCINO Juniors 2008 το Σαββατοκύριακο στην Κυπαρισσία.

Στο πάνελ ήταν ο Δημάρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλητισμού Νομαρχικής Αυτοδιοίκησησ Μεσσηνίας (ΟΠΑΝΑΜ) Παναγιώτης Τσιμόγιαννης αλλά και o Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης Pablo Cabral Salles ενώ το ρόλο τους συντονιστή είχε ο υπεύθυνος Διοργάνωσης, Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Juniors καθώς και της Επιτροπής Beach Volleyball, Γιώργος Γκάγκαλης.

Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας καλοσώρισε τους αθλητές από όλη την Ελλάδα, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση και ευχαρίστησε τον ΟΠΑΝΑΜ για την υποστήριξή του.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΜ δήλωσε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας στηρίζει όλες τις προσπάθειες που προβάλουν τον αθλητισμό και την περιοχή, χαρακτηρίζοντας το beach volley ως ένα άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στο φυσικό τοπίο της Μεσσηνίας.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης κ. Salles δήλωσε εντυπωσιασμένος και ότι περιμένει έναν πολύ ανταγωνιστικό τελικό από όλους τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Γκάγκαλης αναφέρθηκε στο Πρωτάθλημα και τους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κυπαρισσία.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν και οι 2 πρώτες ομάδες κοριτσιών στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος και συγκεκριμένα οι Καράβη/Πασιαλή από την Αθήνα και οι Διαμαντή/Κατζικά από τη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι αθλήτριες δήλωσαν την ικανοποίησή τους για τις εγκαταστάσεις αλλά και τη φιλοξενία στην πόλη της Κυπαρισσίας, και κάλεσαν το κοινό να παρακολουθήσει τις προσπάθειές τους...