Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Προσγειωμένοι οι «πράσινοι» για να πετάξουν στ' «αστέρια»!!!



Σήμερα η ρεβάνς με την Ντιναμό (7 μ.μ., Novasport 1)


Εντάξει, στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά για να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός από μια ομάδα σαν την Ντιναμό Τιφλίδας, θα πρέπει να γυρίσει η Γη ανάποδα. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται σήμερα από τους Γεωργιανούς (7 μ.μ., Novasport 1) στη ρεβάνς του 3-0 του «Σπύρος Λούης» και με λίγη σοβαρότητα όχι μόνο θα προκριθούν, αλλά θα νικήσουν για δεύτερη φορά της ομάδας της Τιφλίδας.
«Eίναι σημαντικό που συμμετέχουμε στο
Champions League και είναι μια πρόκληση για όλους μας. Είμαστε το φαβορί, ωστόσο χρειάζεται προσοχή», τόνισε ο Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κάτι που ισχύει και για τον Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι.
«Είναι πολύ σημαντικό για μένα, καθώς συμμετέχω για πρώτη φορά στην αποστολή. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να είμαστε προσεκτικοί», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.
Ο Μίκαελ Νίλσον, τέλος, τόνισε: «Προέχει το παιχνίδι με την Ντιναμό. Χρειάζεται προσοχή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και μετά θα σκεφθούμε το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας. Πάμε για να κερδίσουμε και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και φυσικά είναι κίνητρο για όλους μας ένας αγώνας Champions League».
Στα μεταγραφικά όλα δείχνουν πλέον ότι ο τελευταίος μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού είναι ο Γκαέλ Ζιβέ της Μαρσέιγ. Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει με την ομάδα της Μασσαλίας για την μεταγραφή του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, αλλά δεν τα έχουν βρει ακόμα με τον ίδιο.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός προσφέρει πλέον 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως στον παίκτη, ωστόσο οι «πράσινοι» υποστηρίζουν πως δεν ανεβαίνουν πάνω από το 1,2 εκατ. ευρώ, αφού δεν θέλουν να διαταράξουν τις ισορροπίες στην ομάδα.