Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Ο Τεν Κάτε προανήγγειλε αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού ενόψει Ντιναμό...



Ενα διαφορετικό Παναθηναϊκό, σε σχέση με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, προανήγγειλε ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με την Ντιναμό.
Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως το ματς της Τιφλίδας θα είναι διαφορετικό από τον πρώτο αγώνα, ενώ όσον αφορά στη συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί για λίγα λεπτά. «Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με το πρώτο. Στην Αθήνα έπρεπε να δημιουργήσουμε εμείς παιχνιδι και να σημειώσουμε γκολ, ενώ τώρα μπορούμε να περιμένουμε και να αντιδράσουμε ανάλογα με τις συνθήκες, το σημαντικό είναι να μην δεχθούμε γκολ στα πρώτα λεπτά και αυτό θα προσέξουμε», είπε αρχικά ο Τεν Κάτε. Σε ερώτηση για το αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, είπε: «Θα υπάρξουν αλλαγές, καθώς ο Ιβανσιτς δεν είναι στην αποστολή, ενώ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα έχουμε μαζί μας τους Μάλαρτζ και Κλέιτον. »Για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα θα δούμε, πάντως προπονείται μαζί μας μόλις μια εβδομάδα που είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στόχος μας είναι να τον έχουμε έτοιμο για τον επόμενο γύρο και την έναρξη του πρωταθλήματος, μπορεί να τον χρησιμοποιήσω για λίγα λεπτά όμως πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε».Ενας δημοσιογράφος από τη Γεωργία τον ρώτησε επίσης αν πήγε στον Παναθηναϊκό για να γίνει διάσημος, για να του απαντήσει ο Τεν Κάτε: «Στον Παναθηναϊκό δεν ήρθα για να γίνω διάσημος, αλλά για να οδηγήσω την ομάδα σε επιτυχίες. Οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που γράφουν για κάποιον και τον κάνουν διάσημο».Επιπλέον ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν ανέλαβε την Εθνική Γεωργίας, («δεν θέλω να είμαι προπονητής σε Εθνική ομάδα γιατί δίνει λίγους αγώνες σε μια σεζόν και δεν μου αρέσει αυτό»), ενώ σε σχετική ερώτηση για την Εθνική Ολλανδίας, απάντησε: «Δεν θα αναλάμβανα την Ολλανδία, γιατί έχει... 40 εκ. προπονητές!».Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Γιάννης Γκούμας, ο οποίος επεσήμανε και αυτός πως... «χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε σοβαροί, αν προκριθούμε απο αυτόν τον γύρο έχουμε άλλους δυο αγώνες για να βρεθούμε στους ομίλους της διοργάνωσης, οπότε είναι νωρίς να λέμε τι μπορούμε να πετύχουμε στους ομίλους του Champions League, αν δεν προσέξεις μπορεί να πάθεις ζημιά και να μείνεις εκτός». Οταν ρωτήθηκε ποιον παίκτη της Ντιναμό υπολογίζει περισσότερο, απάντησε: «Δεν θυμάμαι κάποιον παίκτη απο τη Ντιναμό που να αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ, αλλά πρέπει να προσέξουμε την ομάδα για να μην έχουμε πρόβλημα». «Αλαλούμ» με τις αποσκευές!Ενα απροόπτο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην άφιξη της αποστολής των «πρασίνων» στην Τιφλίδα το μεσημέρι της Τρίτης (5/8). Ενώ η αποστολή αποβιβάστηκε κανονικά στο αεροδρόμιο, όταν πήγαν να πάρουν τα πράγματα τους διαπίστωσαν πως ήταν... άφαντα! Τι είχε συμβεί; Το αεροπλάνο είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής με τις αποσκευές! Τελικά, αφού έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις, το αεροπλάνο εντοπίστηκε στον εναέριο χώρο της Τουρκίας και επέστρεψε στην Τιφλίδα για να πάρουν οι «πράσινοι» τα πράγματά τους.Ξεκαθαρίζει του Ζιβέ
H οριστική εξέλιξη στο θέμα της μεταγραφής ή όχι του Γκαέλ Ζιβέ στον Παναθηναϊκό αναμένεται, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. Για την ακρίβεια, η εφημερίδα της Μασσαλίας. «La Provence» γράφει πως οι πράσινοι έχουν κάνει πρόταση ύψους 1,7 εκ. ευρώ στη Μαρσέιγ για την απόκτηση του 27άχρονου αμυντικού, αλλά όπως χαρακτηριστικά το δημοσίευμα λέει «τα χρήματα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας».
Η διαφορά στα χρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 500.000 ευρώ, καθώς η Μαρσέιγ ζητάει 2,2 εκ. ευρώ, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στις απαιτήσεις του Ζιβέ που ανέρχονται στα 1,2 εκ. ευρώ ετησίως.


in.gr - Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: http://www.sport.gr/