Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2008

Ομαλή η έξοδος του ΔεκαπενταύγουστουΆρχισε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.
Η φετινή έξοδος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων. Με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
Όλες οι δυνάμεις θα είναι σε επιφυλακή μέχρι και την Κυριακή 24 Αυγούστου, όπου και αναμένεται το μεγάλο κύμα της επιστροφής.
Από σήμερα θα απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στα εθνικά δίκτυα, στο ρεύμα εξόδου, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ για την είσοδο θα ισχύσει η απαγόρευση την Κυριακή, 17 Αυγούστου, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ. Η κίνηση των φορτηγών θα απαγορεύεται για την έξοδο και την Παρασκευή 22 Αυγούστου, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ και για την είσοδο την Κυριακή 24 Αυγούστου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ.
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το πρωί στο Πειραιά και την Ραφήνα, ενώ έκτακτα μέτρα έχουν ληφθεί από το Λιμενικό σε όλα τα λιμάνια της χώρας.