Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΑΠΌ ΤΗ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Η Γ' Γυμνασίου Φιλιατρών παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ" την.......................................................... Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 9μμ στο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. 

 Λίγα λόγια για το έργο 

 "Μια φορά κι έναν παλιό καιρό, σε μια πολύ μακρινή χώρα, ζούσε ένας ιππότης που περνιόταν για καλός, ευγενικός και στοργικός. Έκανε όλα αυτά που κάνουν οι καλοί, ευγενικοί και στοργικοί ιππότες. Πολεμούσε εχθρούς που ήταν κακοί, τρισάθλιοι, μοχθηροί......" 

 Μια ιστορία γραμμένη σαν παραμύθι, που μιλά κατευθείαν στην καρδιά όσων αποζητούν ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή τους• μια απάντηση κα μια διέξοδος στους φόβους, τις αγωνίες και τη μοναξιά μας. 

Μιλώντας για τις «σκουριασμένες πανοπλίες» μας που (νομίζουμε πως) μας προφυλάσσουν από τον πόνο τον οποίο μας προξενούν οι άλλοι, ο Ρόμπερτ Φίσερ δημιουργεί μια ταξιδιωτική περιπέτεια που οδηγεί τον αναγνώστη στο «γνώθι σ΄αυτόν». 

Γεμάτος χιούμορ, ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία μάς καλεί να ανακαλύψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να ανασάνουμε βαθιά και να γελάσουμε. 

 Ρόμπερτ Φίσερ 

 Ο Ρόμπερτ Φίσερ είναι είναι ένας διάσημος αμερικανός συγγραφέας κωμωδιών, που έγραψε κείμενα για πολλούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, Έχει υπογράψει περισσότερα από τετρακόσια ραδιοφωνικά και χίλια τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και πολυάριθμα θεατρικά σόου για το Μπρόντγουεϊ 

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 

 Τον Μορφωτικό Σύλλογο ο ¨ΠΥΡΣΟΣ¨ 
 Το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο 

 ΧΟΡΗΓΟΙ Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο Παναγιώτης Σταθόπουλος Άλκης Ξύγκας Βασίλης Παπαθεοδοσίου